Хорър в Бургас: Гинеколог уби котката на следовател

Животинчето дразнело кучето на лекаря и той го застрелял
6 яну 2018 09:42,
84
Хорър в Бургас: Гинеколог уби котката на следовател
Снимка: архив "Булфото"

Известен бургаски гинеколог видя сметката на котката на бивш следовател, сега адвокат и негов съсед.

Стефан Миринчев убил животинчето навръх Нова година, докато Красимир Кацарски и семейството му не били у дома.

Съпругата на Кацарски е председател на Районния съд в Средец, а котето – Алфи било на тригодишния им син, пише "Труд".

Драмата се разиграла в бургаския квартал Банево, където къщите на двамата са една до друга. Семейството на Кацарски празнувало Нова година извън града. Когато се прибрали заварили безжизненото коте да лежи на двора.

Видеозапис от камера, монтирана на къщата им, запечатал потресаващи сцени. На записа се виждало как котето Алфи прескочило в двора на гинеколога и започнало да дразни кучето му.

Тогава д-р Миринчев насочил въздушна пушка и ликвидирал котето, разказват съпрузите Кацарски.

По случая е образувано досъдебно производство за убийство на гръбначно животно. Разследването тече под надзора на спецполицаи от Второ районно управление – Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
15
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
А можеше просто да остави кучето отвързано ...
46
7
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
До Шоп - ти приятелю си за среща с мен - аз много обичам такива като тебе (нещастници убиващи животни ) Ще ти стегна пръстчетата на менгеме докато чуя един хубав звук от ръчичките ти ) пукане на компексарски пръстчета убиващи невинни животинки на Земята-- ти си един садист и е хубаво да се срещнем за да изпиташ болката --комплексар !!! Ще те направя фейслифт Мики Маус - като се видиш в огледалото ще се стряскаш !! главен артист в предаването Пълна промяна
45
42
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Я обичам да ги тричам за дезориентация преди удоволствието да им вкарам намазана със свинска мас пиратка в задниците. Гледката е уникална защото не мрът веднага ,а започват да тичат и червата им се влачат след тях ,абе много весело и забавно е.
44
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щом съпругата е пръцидател демек работата е лоша
43
3
 
40
 
! Отговори
Ганюландия преди 6 години
Въпросът не опира до живота на една котка... Става дума за възпитание... Дори с диплома за професор *** си остава... ***...
42
3
 
18
 
! Отговори
Показателно за преди 6 години
Соц. нивото на псевдо-ентелегенцията у нас!
41
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мишките и плъховете са защитени от закона като гръбначни животни. Не ги закачайте.
40
10
 
9
 
! Отговори
шматка преди 6 години
То не бяха драми то не бе чудо
39
7
 
27
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Ще ви кажа една истинска история- Тойота Корола Версо - бе изядена от един плъх за 3 дни-- изяде трансферен *** намиращ се от резервоара посока двигателя (мястото е трудно достъпно ) изяде няколко меки връзки за охлаждащата течност на двигателя -- ремонта бе около 1000лв - вадене на резервоар смяна на трансферна помпа в резервоара - смяна на диорити (меки вризки) - така че помислете си --най страшното за един плъх е --КОТКАТА !! Избиете ли ги - ви чака армия от плъхоци !!
38
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Котката също е убила гръбначно животно - врабче. Съд за котката посмъртно.
37
12
 
7
 
! Отговори
До ГАДОРЯН преди 6 години
Знам какво е токсоплазмоза от личен опит.И аз съм от Варна. Живея в къща до морската. Около мен и двора ми се подвизават 10-тина "дворни" отглеждани от моите мили съседи с хвърляне от прозореца на някой кренвирш. Кучета за разлика от котките подлежат на контрол и тези, които виждаш в морската са обезпаразитени и пуснати отново. Аз лично съм ходил в общината поне 10 пъти по котешкия въпрос и ако си спомняш във Варна беше въведена забрана за хранене на "дворни" котки.
36
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заловен ли е доктора или и той е хванал гората? Да не се съберат с оня другия и да сформират чета.
35
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек да не смее да закача *** и мравките от съседите. Знаеш ли ги чии са и откъде идват в дома ти?!
34
10
 
17
 
! Отговори
Историка ми викат преди 6 години
Манталитета ни е такъв на озлобен Народ и то от Византия насам тоест един път славянизирани и после ислямизирани
33
7
 
15
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Хаха. Драги ми смехурко . Много добре знаем какво е токсиплазмоза. А ти случайно да знаеш че кучешката тения е все едно рак. Наскоро почина жена с тения в сърцето. Но това не пречи във Варна бездомните песове да бележат видим ръст. Морската градина гъмжи от огромни кучета. Въпрос на време е да стане беля.
32
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прокуратурата да се самосезира за незаконно притежаване на оръжия и безразборна стрелба в населено място! Става въпрос за къщата на ужасите в кв. Банево, обитавана от едно откачено семейство. От тази къща постоянно се стреля, крещи се, малтретира се дете и се тормозят съседите.
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гинекологаЗапочвам да си мисля, че той е постъпил не като разгневен кучепритежател, а като съвестен лекар-гинеколог, който се грижи бременните успешно да износят бременността си!Иначе харесвам котараните, но за ваксинирането си прав, не бива да се допуска да разнасят зарази.
30
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гинеколога е в правото си, но по-добре да беше пратил бургаска гарнитура(6 кирки в ламарините на джипа) или бургаски SMS!
29
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До патиланецУ нас често идва една съседска котка. Не прави никакви пакости, освен една единствена - докопа ли вестник, дъвче го и го разкъсва на парченца. Не знам защо е тази котешка омраза към вестниците. Или може би така си играе, защото вестникът шумоли и тя го възприема като нещо живо?
28
10
 
10
 
! Отговори
гинеколога преди 6 години
Моля, коткофилите във форума да се образоват, що е то токсоплазмоза и на кое място е в класацията на причинителите на спонтанни аборти.