Кметът на Септември – пуснат срещу 250 хил. лв.

Обвиняемият Марин Рачев ще обжалва пред съда наложената гаранция
2 фев 2018 15:07,
35
Кметът на Септември – пуснат срещу 250 хил. лв.
Снимка: МВР

Кметът на Септември Марин Рачев е пуснат под гаранция в размер на 250 хил. лв. Това каза административният ръководител на Специализирана прокуратура Иван Гешев относно вчерашната акция в Община Септември във връзка с данни за извършени корупционни престъпления от страна на кмета на общината Марин Рачев, предаде "Фокус".

Още по темата
"Има нови факти и обстоятелства, които налагат Прокуратурата да даде изявление, да обясни допълнително коментираното вчера досъдебно производство, касаещо кмета на град Септември. Преди около 30 минути кметът е привлечен в качеството на обвиняем за престъпленията, които описа прокурор Румяна Арнаудова вчера. Има определена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 250 хил. лв.", уточни Гешев.

Обвиняемият Марин Рачев съобщи, че ще обжалва пред съда наложената гаранция и се надява тя да бъде намалена.

На брифинг в Община Септември в четвъртък говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че срещу Марин Рачев ще бъдат повдигнати 2 обвинения - за умишлена безстопанственост и за сключване на неизгодна сделка.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
35
 
! Отговори
брюксел преди 6 години
таз добре.хващат го за кражба и плаща с крадените пари.даааа много правилно са направили,а другите кметове кога ще ги арестуват че те всички ама всички са като тоз.за това има мнооого български имигранти по света.
3
20
 
9
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 6 години
Недейте да съдите нашия съпартиец, кмет на Септември, защото нямате никаква реална информация. Той е достоен човек от партията ни и винаги е бил такъв. С нищо не заслужава подобно омаскаряване и оплюване. Дано скоро да се смъкнат клеветите и да се поздравим с края на това безумие.
2
1
 
37
 
! Отговори
преди 6 години
Баси и кметките залати..?...
1
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питайте го откъде ги има. Задържан за присвояване на милиони и пуснат срещу парична гаранция. Няма такъв смях.