България – на прага на оцеляване. Ще ни има ли след 10 години?

Физически изчезваме, обяснява Костадин Костадинов
12 фев 2018 11:00, Петя Славова
315

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
11
 
! Отговори
Избирател преди 6 години
Божидар ли е новото лице?
25
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От известно време се извършва геноцид над населението в България,със съдействието на политиците ни,България се превърна в свръхтоталитарна държава,убива се всяка инициатива и опит за държавност или самостоятелни решения,в полза на държавата,населението живее в страх и терор.Всяват се разделения и омраза,за да не се обединим и защитим правата си като гражданиТеглят заеми.Фашизъм.Убива се всякакъв български бизнес чрез рекет,защото в момента ни управляват чужди корпорации и лобита в лицето на ГЕРБ
24
3
 
33
 
! Отговори
до Петкан преди 6 години
Един народ се самоубива ........По точно един народ ГО самоубиват в който летаргия е най - точния цивилизационен термин
23
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е оцеляла след Турско и Руско робство !И ще оцелее.Я не се връзвайте на тъъпи поръчкови статийки.
22
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малеев, вие си седите и нищо нищо не правите !!! Действайте бе хора иначе няма да остане България !!!
21
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами това са фактите, другари ... и никой не ви е виновен за това освен любимия ви комунизъм, който СЪЗДАДЕ ромския проблем, изгони селяните от селата ... и на практика унищожи България.Но всеки народ си заслужава съдбата. Не може да си лъжлив, крадлив и неграмотен и съдбата ти да е друга.
20
2
 
44
 
! Отговори
ДЕТСКИ НАДБАВКИ преди 6 години
ДЕНСКИ НАДБАВКИ СЕ ДАВАТ НА ХОРА КОИТО РАБОТЯТ И ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА И НАДБАВКИ СЕ ДАВАТ КЪМ ЗАПЛАТАТА, А НЕ ХОРА КОИТО НИКОГА НЕ СА ПОЛУЧАВАЛИ ЗАПЛАТИ ДА ПОЛУЧАВАТ НАДБАВКИСПРЕТЕ НАДБАВКИТЕ ЗА НЕРАБОТЕЩИТЕ РОДИТЕЛИ ВЕДНАГАНЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ ДОНОРИ НА ЧУЖДИ НАРОДИ
19
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***!
18
1
 
19
 
! Отговори
план ран преди 6 години
Петкане имам 2 деца. Едното е в Дълес САЩ, другото в Лондон. Момче набор 1983 и момиче набор 1985.
17
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другари и господа , защо се надявате , че някакво изключително правителство пък било то и най умното може да оправи България. Тангото се играе от двама, т.е. трябват и хора за това. Над 90 % от народа иска да не работи и да прави далавери . Това не се променя , а е до живот. Вижте , че има недостиг на работна ръка и не е само заплащането виновно , а и мързела на хората.
16
11
 
19
 
! Отговори
???? преди 6 години
България няма да изчезне! Та нашата родина е с най-старото име в Европа! Българи има не само в днешното географско очертание, но навсякъде по света! В момента голяма част от тях се срамят да се нарекат българи, но това няма да е вечно! 500 години сме били "изчезнали" и днес има хора, като мен, които се наричаме българи и живеем в България!
15
8
 
3
 
! Отговори
Петкан преди 6 години
До план ранГолям философ ще дойдеш. Сигурен съм, че нямаш деца...
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
план РАН-ът в действие
13
13
 
35
 
! Отговори
до Петкан преди 6 години
А я да си поговорим за мъжете в социалните мрежи - всеки се набутал във фитнес залата и блъска като ненормален или също се вее по екскурзии в други държави. С какъв мъж българската жена да създаде семейство, след като отговора на всеки българин е: Аааа има време аз и на 50 мога да правя деца. За това в чужбина всяка втора българка гледа се хване не с българин, защото ако го чака да узрява за семейство и деца, тя вече ще е влязла в менопаузата.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Олеле, олелееее умира ! Хора, трябва да направим нещо, ама СПЕШНО !
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма страшно! бйе-сйе-пйе-то ще остане!
10
2
 
38
 
! Отговори
Аз преди 6 години
"*** глава затрива" - ненаяли се, продажни, алчни псевдополитици затриват държавността, моралните устой и ценности на обществото. Купените телевизии опростачват с риалити формати. Недорасли музиканти насаждат чалга слух, съответно чалга мислене. Скапана образователна система произвежда немислещи грамотници с претенции без покритие. Какво очаквате - *** глава затрива - това е!
9
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или нас няма да ни има, или Бойко няма да го има.
8
2
 
52
 
! Отговори
план ран преди 6 години
Петкане, никой не обвинява малцинствата, обвиняваме толерастията и безнаказаността към тях. Нали знаеш приказката ,,Не е виновен тоя що яде баницата, а тоя дето му я дава''.
7
3
 
40
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 6 години
На никой не му пука за България. Нй малко пък на българските политици. Ама и на народа не му дреме. Отива на Терминал 2 и бай бай хапинесс ;))