България – на прага на оцеляване. Ще ни има ли след 10 години?

Физически изчезваме, обяснява Костадин Костадинов
12 фев 2018 11:00, Петя Славова
315

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНа нас ни трябва население,но ЕВРОПЕЙСКО и с християнски православни ценности,защо да не си внесем българи или други от Македония,Украйна, Молдова,Русия?Може и от западна Европа.Какъв ти е проблема?Ако изобщо искат да стоят тук,разбира се.
45
5
 
21
 
! Отговори
БГ Политик преди 6 години
Естесвено, че ще ни има.Вие знаете ли колко пари сме скътали в чужди банки и офшорки. България и да изчезне пак ще си живеем като царе, че и децата и внуците ни.Защо ще питате? Защото Българският народ се грижи първо и единствени за добруването нас нас Политиците. Баба ви Пенка, може да няма пари за хляб, а болницата на село да е закрита. НО ние трябва да имаме последен модел немска лимузина. И хеликоптер, и да се развяваме из Европа и да нищим световната политика.Ето това е народ!
44
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Или нас няма да ни има, или Бойко няма да го имаБойко не е проблема, системата е проблема. Всички в парламента ГЕРБ, БСП и т.нат. са от бившата ком номенклатура която като хамелиони се пребоядиса от червено в синьо оранжево и всякакви други цветове и служи на Вашинктон и Брюксел. Тези хора са анти българи те следват план за нас спуснат отвън, те план нямат. Всички в пандиза за предателство срещу отечеството. Ти неможе да си спонсориран от външни фондации и да работиш за България.
43
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото по-бързо изчезне това глупаво племе толкова по-добре. И без това за нищо не става вижда се вече 30 години.
42
5
 
16
 
! Отговори
???? преди 6 години
Да ако купуваме български стоки (каквото ни е възможно), парите остават в България.Така много ще си помогнем. Стремете се да си купувате стоки директно от български производители, търговци. Големите вериги не са български, въпреки че има български стоки - те не са от голяма полза за българските дребни и средни производители, дори напротив.
41
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам до вчера Янаки Стоилов по телевизията ... това момче което вече 20 години е в парламента и се кани още 20 години да е там ... същото е с крадливите кметове по места - от 10 години един крадлив кмет и се кани поне още 10 години да краде.Кой ще стои в такава държава, бе другари ?
40
6
 
18
 
! Отговори
вергил преди 6 години
Ами прави деца Костадине.Всъщност не знам колко деца имаш,но това е по-скоро призив към всички българи,а не конкретно към теб.Аз имам две и до един месец чакам трето.Ако всичките българи в детеродна възраст имаха поне по две деца,нямаше да има демографска криза.Естествено и държавата е виновна,че дава пари само на ромите.Все едно моите деца са втора категория хора.Ако се дават по 200 евро за дете като в Германия ще има демографски бум.Но само на родители с поне средно образование.
39
1
 
28
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До СандоИ аз имах "любими приятели и познати които пореди 25г викаха по площадите",скачаха против държавното, но се уредиха на държавна (общинска) служба и НИКОГА няма да работят при честния частник.
38
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Далеч от Русия - това е формулата за успех!Вижте руските приятели - Куба, Венецуела, С. Корея, Ангола, Мозамбик...Приятелите на САЩ са богати и проспериращи - Канада, ЕС, Австралия, Нова Зеландия, Арабските страни, Чили....
37
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
25% от жилищата в градовете и 50 % от селските имоти са с тъмни прозорци вечер според статистиката.
36
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хващайте терминал 1 или 2, тук надежда всяка оставете. Не си хабете живота, по-лошо ще става. И по 5 деца да отгледате все тая, ще се гърчат в тинята.
35
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма страшно, всички руски сайтове са пълни с реклами за емиграция в България, ще дойдат братята славяни, след тях зелените човечета и ще ни спасят.
34
2
 
21
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
България ще оцелее, но населението ще е лилаво.
33
4
 
32
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Още през 1991-1992 години стнаха напълно ясни мащабите на демографската катастрофа в България, но тогава демократите бяха заети да крадат, докато са още на власт, както и да ни отвлчиат вниманието подрипвайки и ревейки като знаете какво по площадите. Сега, 26-27 години по-късно, е късно да се опарвят нещата.
32
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се връзвайте,че България загива.На някои хора им се иска да е така,иска им се и хората да бягат масово навън,но хората провеждат вътрешна миграция,не излизат само в чужбина,а мигрират вътре в страната,в търсене на работа.И ако си помагаме един на друг или си помагаме в общности,няма да им се сбъдне желанието.Не купувайте чужди продукти,а български!Направете бойкот в полза на българския бизнес!
31
2
 
25
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
aaaa сами си ги избирахте и им се радвахте после най са ми любими приятелите и познатите които пореди 25г викаха по площадите, а сега не могат да вържат двата края - интелигенти хора, образовани, не да кажаеш някакви *** или селяни
30
3
 
30
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До 26!Да оцеляла е, но сега в момента сме под американско! От него не е сигурно дали ще оцелеем! Каквото кажела Меркел била съдбата на България....., не е каквото каже тя, а каквото й наредят от Вашингтон!!!!
29
6
 
20
 
! Отговори
???? преди 6 години
До АнонименДа бе, Бойко им е виновен, плана Ран.... Та нима една "тиква", както го наричате е по-силна от Вас, няк'ъв си план, които явно сме го "разобличили" ни мори ... разбираш ли? Ами вместо да пращате децата си да се заселват по други страни, тропнете и кажете: Искам децата ми да живеят достойно и да работят в България! И дайте да го направим! Ама с псуване и бой, засичане с колите по пътищата няма да стане! С далавери - също!
28
12
 
10
 
! Отговори
Тодор преди 6 години
Не само трябва да изчезнем, но и дупка трябва да се изкопае след нас ...
27
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тц-тц-тц - Ако продължавате, да си седите на ръцете, няма да спра е държава. Това не са общи приказки, това е закономерност.