България – на прага на оцеляване. Ще ни има ли след 10 години?

Физически изчезваме, обяснява Костадин Костадинов
12 фев 2018 11:00, Петя Славова
315

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
2
 
8
 
! Отговори
България преди 6 години
не успя да създаде адекватна демографска политика за своето население. В крайна сметка всяка политика която се осъществява до този момент е социални, а не демографска. Няма как държавата да реши, че в селото няма да има училище и да очаква там да бъдат отглеждани деца. Ще кажат, има нормативи, но това са цифри - не политики. После защо детски помоци се дават само на социално слаби - и без друго се раждат малко деца - може да се дават на всички. Може да се стимулират раждания в образованите семей
185
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По долу някои пишат че България била няколко хиляди в началото на миналия век. А бе хора вие или не четете или някой ви дава скрипт за дезинформация. През 1912 по време на Балканската война, население 4 430 000, мобилизационен резерв 714 000. С други думи преди повече от 100 години ние сме имали почти същото население както сега след 30 години демокрация. То затова на децата се дава да учат подправена история, те не искат да има горди българи.
184
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прав е б.лгаристан загива а може би и трябва тая жалка ***
183
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете себе си колко предатели имате деца , братя , роднини бегали .. Заслужавате ли да взимате пенсия , трябва ли да платите сметката за образованието на предателите... Трябва да ви се бръкне в джоба иначе ще продължите да възпитавате предатели и изменници..
182
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До OkДай ми името на тази еврейска фондация защото нищо не намерих такова. Но знам че ГЕРБ се спонсорира от америка за българия.
181
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 186И не само! Въпросните изброени са малка част от кохортата знайни и незнайни пишман-политици изредили се върху ни, а за липсата на адекватна обществена реакция срещу всякакви словоблудства и посегателства. Последното го дължим на 45 години Соц под "велемъдрото" ръководство на Партията, през които в интерес на истината се направиха доста добрини (колкото и да е обтекаема подобна категория/-ция) за живота на редовия нашенец, но му се съсипа и подмени изцяло ценостната система.
180
1
 
2
 
! Отговори
Ok преди 6 години
Да отказа се от парите.... Но!!!!Провери къде ги даде, май на еврейска фондация! Провери и ще говорим пак.
179
9
 
4
 
! Отговори
Така като гледам преди 6 години
проблемът е в капиталистическата ни система. Не са виновни политиците - те няма кой знае какво повече да направят. Виновна е системата, т.е. капитализма. При това положение единственият вариант за спасение е Китай по-скоро да се превърне в безспорен световен хегемон и да наложи някакъв вид социализъм в световен мащаб.
178
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Докато са извън власта всички много говорят какво трябва да се направи, после като се облажат забравят всичко и въобще не вярвам на такива партииПо принцип си прав, но за КК не бих казал това. Доста съм го слушал и следя какво предлага. Ако и ти се опиташ може да видиш че съм прав или поне да го оцениш вместо да слагаш всички под един знаменател. Партия Възраждане се отказа от повече от 400хиляди лева и реши да ги пренасочи парите към благотворни цели у нас. ГЕРБ е плод на фондации
177
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ни има и след 100 и след 1000 години
176
2
 
7
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До 184 Ако нямаха висока емиграция можеха и да станат 2 милиона към 2050г .Ама сега има висока емиграция основно към Германия.Щото много *** са турскоговорящи,а в Германия има много турци, при които работят.Ако зависи от мен тази емиграция трябва да се поощри.Иначе си прав за политиката към тях и че им се позволяват много неща.
175
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Населението на България намалява експоненциално, гарантирано от ГЕРБ!
174
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали искате ЕС, НАТО и демокрация?Избирате политици като Соломон Паси, Иван Костов, Меглена Кунева, Д-р Петър Москов.Изчезването на българите е естествен резултат от горепосочените неща!
173
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу българите се води необявена война..............от масоните-сатанисти!
172
1
 
1
 
! Отговори
До вергил преди 6 години
Проблемът не е в преброяване на ангро, нито в изкривените данни на статистиката (през Соц-а заради политическата конюнктура, а след това по понятни причини), а в липсата на държавническа мисъл и неблагоразумната социална политика от прехода, ориентирана най-вече към печеленето на евтини гласове.Според някои източници към 1900 г. те са били 90 хиляди, през 1946 - около 170 000 и нищо чудно аритметичната прогресия на нарастване да е преминала в геометрична и към 2050 да ги докара до 2 млн и над.
171
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в демографията нещата винаги се случват с закъснение от няколко десетилетия, това което днес виждаме е заложено още 50-те и 60 -те години на 20 век, ако искаме нещо да се промени в тая държава след 30-40 години сега трябва да се набележат мерки, но за съжаление политиците ни нямат такъв мироглед, те мислят само и единственно върху това какво да откраднат в краткосрочен план
170
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демографския проблем е много лесен за решаване .. 1. Спирам Пенсиите - та да си правят сметката родителите как възпитават децата си ще има ли "учи мама чужди езици да избягаш от България" 2,Взимането на висше образование да стане много трудно да учат 7-8 години за бакалавъв и още 4 за магистър както е в Германия .. След 30 няма къде да бегат..
169
2
 
0
 
! Отговори
Циник до 171 преди 6 години
Сам съм в работилница...цъкам на хендито..естимаро...А за фондацийките - ако намериш някоя обади се!Що да не изкараме по някой лев!:-)
168
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу България се води война-от много външни и вътрешни врагове!Кога ще го разберете?
167
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите изчезваме, България загива...............гарантирано от всички политици след 1989 г.!!!Така е при демокрацията и ЕС, недейте да ревете!