България – на прага на оцеляване. Ще ни има ли след 10 години?

Физически изчезваме, обяснява Костадин Костадинов
12 фев 2018 11:00, Петя Славова
315

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
2
 
12
 
! Отговори
До 216 преди 6 години
Аами нищо интересно, при живков по границите се стреляше на месо - от вън на вътре и нямаше мърдане. Защо правешкия не разреши да се излиза свободно от България да вим колко щяха да останат? Вместо това се стреляше по всеки дръзнъл да го напрви.
205
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При "лошия" Тодор Живков бяхме почти 9 милиона, сега при "хубавата демокрация"-сме 6 милоина!Интересна работа!
204
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ротшилд се е заканил да унищожи България...........планът е в действие !
203
1
 
42
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Аз не се притеснявам - бТВ, Нова, БНТ и т.н. всеки ден пускат репортажи, че все повече млади хора се завръщат, а икономиката е в невиждан подем. Остана само да решим проблемите с магнолията в Белия дом, астрологичните заплахи, Истанбулската конвенция и котката на Стоянка Мутафова. Спете спокойно!
202
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Вашият генСтига с тези гени, стига с това българеене. Държавата ще я има, но ще се населява от всякакви националности. Това е бъдещето и това е далечното минало на една държава на кръстопът.Да но Гърция е в абсолютно същото географско и много подобно историческо наследство като нас. При тях обаче всички са гърци други няма и са единни. Това е резултат на политика разбира се, но политика която защитава интересите на държавата а и те са в ЕС също, а сега виж нашенската анти-бг политика.
201
4
 
43
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
БЪЛГАРИТЕ ИЗЧЕЗВАТ С УСКОРЕНИ ТЕМПОВЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЛИТИКАТА НА ГРАБЕЖ И ОБЕДНЯВАНЕ ПРОВЕЖДАНА ОТ МАФИЯТА ГЕРБ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ !
200
3
 
13
 
! Отговори
Мда преди 6 години
И да измрем, на никого няма да липсваме, никой няма да съжалява за най-завистливото племе на света.Да оцеляват тези, които раждат повече деца и имат, с какво да ги отглеждат качествено. , Много важно, че аз нямам 2 деца и като моите гени ги няма, та света няма да свърши. Който успял да избяга и да си осигури стабилност в чужбина, ще има повече деца и по някое време оцелелите ще станат като арменците. Оцеляват адаптивните.
199
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е, че българите сме разочаровани от 27 години "демокрация". На политиците им се иска да очкваме Новия Месия, такъв като Дадо Цар и Бойко Борисав.Затова се изработват нови партии, които да дадат рамо на съществуващите, Слави - на БСП, а Божидар на ГЕРБ.Лично за мен, спасението е в емиграция, но къде? Мей и Тръмп не ни искат. Германия се потурчва. Испания и Италия почерняват.Ще си стоим тук и ще издържаме непроизводителни малцинства, които скоро ще станат мнозинство.
198
7
 
7
 
! Отговори
Вашият ген преди 6 години
Стига с тези гени, стига с това българеене. Държавата ще я има, но ще се населява от всякакви националности. Това е бъдещето и това е далечното минало на една държава на кръстопът. Ако ни направят генетичен анализ, ще видите че нямаме много общо помежду си. Затова е тази завист, злоба и повсеместна омраза между различни и несъвместими генотипи. Вземете едно расово куче или една расова котка , колкото и от тях да гледаш от една и съща порода ще забележиш, че имат твърде сходен нрав.
197
3
 
11
 
! Отговори
към България преди 6 години
по време на Възраждането в села и грдове също не е имало много деца, които да учат, но българите сами са оценявали необходимостта от училище, за съхраняване на българщината и са създавали такива. А тогава дори не е имало българска държава. Сега я има, но тя е прекалено заета със себе си и с европредседателството за да я е грижа.
196
1
 
9
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Всяко действие се следва от противодействие, - знаем този базисен физически закон, богословите също го соделят. Ножа вече е опрял до кокъл, задава се обрат, по Славка Серклюкова - '18г. Ще бъде изритан угоения ман$ал заедно със сто хилядната мафия десни (ман$ала бил десница), леви и центристи. Злото за три десетилетия беше толкоз, че този път жалост или безразличие към евреите няма да има, - от нас ще тръгне по света Антисатанизма!
195
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До супер марио,а не в грешка си ,изедниците до 1944 година повечето са плащали добре,след 1944 най-големите мързели и селските хаймани и ***,,ти стават БАШ ИЗЕДНИЦИ,половин век плащаха на хората смешни заплати и затова СЕГА "БИЗНЕСМЕНИТЕ НИ"са същите преобладаващ брой !Заложено им е в гена,да ТОРМОЗЯТ И ДА НЕ ПЛАЩАТ КАТО БАЩИТЕ И ДЕДОВЦИТЕ ИМ!!Ама добре че е ЕС и сега реват като вдовици...
194
10
 
6
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Изнън БГ имаме 16 милиона българи! Ако успеем да ЗАТРИЕМ БСП, България ще я бъде!
193
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Население (1912 г.) България 4 430 000Сърбия 2 910 000Гърция 2 630 000Черна гора 247 000СегаБългария 7 128 000Сърбия без Косово и Метохия 7 120 666 Гърция 10 750 000Черна Гора 622 781Сами си правете сметка накъде вървим сравнено с нашите съседки.
192
13
 
6
 
! Отговори
super mario преди 6 години
"Всички способни,образовани ,интелегентни, предприемчиви хора бяха избити"Да бе, същите изедници като сегашните са били тия "интелегентни" и предприемчиви
191
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахаха,пак ли тоя варненски патриотар,може ли нормални хора между 15 и 60 години да му обръщат внимание,защо да ни няма О,БОЖЕ само след 10 години-някаква епидемия ли се очаква???Днес.бг какво ви става днеска бре,то Цветелин Кънчев,то тоя екземпляр,то знамето на ***,да не е ден на ретардираните??!!
190
5
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
България ще е на картата,но населението няма да е от българи.
189
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами какво се чудите шумкарите с 1во отделение изклаха и избиха цвета на нацията през 45та .Всички способни,образовани ,интелегентни, предприемчиви хора бяха избити
188
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не на истанбулската конвенция !
187
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕС и НАТО правят етническо прочистване и ще заселят роми, ромеи и турци и ще стане источна Румелия както и преди 140 г.