След 30 години: Ромите 3 млн., българите – демографски срив!

Цветелин Кънчев с реалните проблеми на обществото
12 фев 2018 10:45, Петя Славова
253

Не разсъждаваме какви са реалните проблеми на обществото. След 30 години България я чака демографски срив. Тогава в тази държава ще има минимум между 2 и 3 млн. цигани, от който по-голямата част - неграмотни. Това обяви лидерът на партия "Евророма" Цветелин Кънчев в "България сутрин".

Цветелин Кънчев смята, че случаи като този в Ихтиман ще стават все по-често срещани, защото дори в момента в района съотношението между българи и роми е 60/40.

"Във "Факултета" не се краде ток, откакто разпределителните дружества са в частни ръце. Всички излишъци, които не излизат в сметката на енергото, се сторнират към циганските махали. Всичко идва от това, че някой има апетит към целия парцел, на който е построен кварталът", категоричен е Кънчев.

Според него на хората от квартал "Факултета" наистина им е писнало да бъдат лъгани със сметките за ток.

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е на противоположното мнение - "Ток във "Факултета" все още се краде и точно това предизвиква високите сметки за ток на някои".

"В този квартал проблем има и с водоснабдяването. Трябва да се наложат мерки, защото е очевидно, че само това води до ред и някаква нормализация", подчерта Контрера пред Bulgaria ON AIR.

Общинският съветник коментира и новите критерии за прием в 1-ви клас, които въвежда Министерството на образованието.

"Това е чиста форма на дискриминация. Ние превръщаме родителите и децата в едни крепостни селяни. Самото райониране също е форма на дискриминация. Защо хората от "Люлин" не могат да си запишат децата на училище в "Младост", уточни Контрера.

Накрая общинският съветник от ВМРО допълни, че Красимир Каракачанов и Волен Сидеров ясно са заявили, че ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, правителството ще падне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само Воленчу Сидера ки ни опрай
59
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя народ е издържал турското робство, да види дали ще понесе и демокрацията.
58
20
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Борисов е Велик, стига сте говорили глупости.Също ДПС, БСП, Патриотите, Сидеров, Марешки, свежият Трифонов и останалите сериозни политици са истинска опозиция и демократичен коректив. Активно помагат на Борисов и Герб да водят България към светло бъдеще.И за да е сигурно добриването ни, имаме страхотни медии. Независими и неподкупни, готови да разследват всяка злоупотреба на властта (естествено няма такива, но евентулно).ДА ЖИВЕАТ НАШИТЕ СЛАВНИ ПОЛИТИЦИ!!!
57
6
 
61
 
! Отговори
Анализатор преди 6 години
Ние се топим и живеем в мизерия, а умните глави обсъжадт наболял проблем с "джендърите" Хмммм...
56
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе те ще станат ама ако няма пари да ги интегрирарт отвън няма да има телефони телевизори и сателитна телевизия. Какво ше ядат - не знам. Може тгава да сме защитен вид и да им гледаме сеира
55
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, де, кой пречи българите да се чувстват у дома си в България? Ромите не ни пречат, комунистите и доносниците се споминаха, руснаците си имат по-важни проблеми от нас, Сорос дори не знае къде сме на картата, .... Кой ни е виновен? Кой?
54
7
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма страшно, всички руски сайтове са пълни с реклами за емиграция в България, ще дойдат братята славяни, след тях зелените човечета и ще ни спасят.
53
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демокрацията е неотменима! Който оцелее - оцелее.
52
3
 
61
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Една нация можеш да я унищожиш, като и унищожиш индустрията, селското стопанство и пазарите!После процесите са неконтролируеми и става вътрешна борба, канибализъм и битка за оцеляване, като се източва и претака вътрешния ресурс останал в държавата!Велик и всемогъщ е Британския Имперски Ум!Велики и всемогъщи са МВФ,СБ и ФЕД!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!
51
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 80-те години изгонихме работливите турци, а тяхното място заеха ромите
50
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не след 30 години, а след 10 години българите ще сме малцинство в България. Сега с изкуствено напомпани статистически данни се "доказва", че няма нищо страшно, но реалността е, че близо половината от българите, които се отчитат от статистиките, не живеят отдавна в България и нямат ниаккво намерение да се връщат, а децата им, уж са български граждани, но често и български не знаят. Другата измама е кой как се самоопределя като етнос. В България има около 2,5 млн. българи и 1,5 от етноса на Кънчев
49
8
 
35
 
! Отговори
до 51 преди 6 години
Мафиотска *** били напуснали, а те не са ли живели в тая *** преди да я напуснат, не са ли допринесли да е такава, или са света вода ненапита? Ай сиктир
48
2
 
52
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Преподобна Стойна: България ще опустее откъм народ. Младите ще забегнат, старите ще измрат.Който остане тук, няма да знае какво да прави със земята и ще я зареже неосветена от труд. Самите люде първо ще подивеят и ако не се един друг избият, ще се един друг намразят. България ще лети все по-надоле и по-надоле като на празен геран ведрото Докато удари дъното и не остави надежда на никой жадуващ
47
16
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той сривът стана преди 73 години когато червените ограбиха собствеността на българина. Всичко след това са последици от този срив.
46
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кънчев нарича проблема демографски и е прав. По време на демокрацията, по ред причини раждаемостта сред българите спадна катастрофално, а при ромите е константа.
45
0
 
35
 
! Отговори
Очевидно преди 6 години
До Анонимендо 57 Ами няма да има къде да се върнат.Ако го поискат,де.
44
22
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 60-те години на 20-ти век режима на Т.Живков с цел преизпълнение на плана за прираст на населението внася в България над 300 000 роми от съседни държави. Плодовете на това "мъдро" държавническо решение ги берем днес.
43
7
 
46
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Запомнете какво ви казвам, защото това е единствената истина, а не тези които ви приказват Иво христов и Пасков!За геноцида над българския народ са виновни ционистите евреи, а те са и в Кремъл и във Вашингтон, и в Брюксел!Итината е жестока, но основана вина за процесите след свалянето на Живков и унищожаването на българската ДЪРЖАВНОСТ имат ционистите евреи!Тодор Живков е националист, а Андрей Луканов и такива като Сергей Станишев са позор!Йън Галахар!ЦРУ!
42
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Ердоган ни вземе на консумация само за 15-20 години ще ни оправи.
41
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бегълците да си натискат куфарите и да не пискат за България - щото все някой друг им е виновен и чакат да оправи нещата да се върнат на постлано и изметено