Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик

В Общината тече процедура за наемател на "синя зона"
474
Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик
Гинка Върбакова. Снимка: "Инерком"

Гинка Върбакова, собственик на фирмата "Инерком България", която купува енергодружеството ЧЕЗ, се оттегля от един от големите паркинги в Пазарджик. Информацията все още не е публично оповестена, предаде БНР.

В същото време в Общината тече процедура за определянето на наемател на цялата "синя зона" в Пазарджик. Засега не е ясно дали фамилията Върбакови ще е сред кандидатите.

Още по темата

Договорът между Община Пазарджик и фирма "Грийн Билдинг БГ" ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие, считано от 1-ви април. Освен от паркинга на старите Хали, Върбакова се отказва и от паркинга на ул."Иван Вазов".

Община Пазарджик вече взе решение двата паркинга, които ще останат без стопанин, да преминат към "синята зона" в града. Паралелно с това е открита и процедура за избор на наемател на зоната, като в сряда ще бъдат отворени внесените оферти от кандидатите.

В края на миналата седмица в Търговския регистър е вписано началото на ликвидация на четири дружества на Славчо Върбаков, като според адвокат Иван Църцъров, има и наложени запори на дяловете му.

"Явно човекът иска да ликвидира четири от фирмите си - той има повече. Възможно по най-различни причини, най-елементарната е, че не иска да има повече тези четири фирми", каза адвокатът.

Засега няма отговор дали това има връзка със закупуването на ЧЕЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
11
 
4
 
! Отговори
Хан Омуртаг преди 6 години
Боже господи!Чета и не вярвам на очите си!!!!!95% от коментарите са на хора които не знаят каква е разликата между волт и ват, но знаят ВСИЧКО,МОГАТ ВСИЧКО,Въобще ВСИЧКО ИМ Е ЯСНО.
274
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ако не успееш да си платиш тока, ще разкачат ли, ще има ли гратисен период или ще ти пращат направо безврати с бухалки
273
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше някоя чужда компания нямаше да има проблем, но сега нали е българска и простаците умират от злоба и завист. Ама как така българка ще прави голям бизнес, не може така, не и щом нас ни няма там.
272
13
 
6
 
! Отговори
Жеков преди 6 години
За съжаление няма как да минем без руска намса, когато става въпрос за енергетика. Руската мафия отново е във вихъра си.
271
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗзззззззББ нищо не е продавал, продавача е чешкото правителство Маугли. И коя е тази виртуална сериозна индийска компания и за какви инвестиции иде реч?
270
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 276 Нека БСП ти отговорят на въпроса . Аз само ще кажа , че до скоро държавата имаше дял в ЕРП. Защо го продаде трябва управляващите да кажат, на мен ми се струва , че всичко е било планирано от преди време с тази сделка.
269
3
 
22
 
! Отговори
татяна преди 6 години
парите от КТБ взеха да се появяват .А Гинка - поредната *** от герб.
268
2
 
9
 
! Отговори
Има ли? преди 6 години
До АнонименАз мислех,че нещо не съм дочула когато чух ,че казва ОШФОРКА!Горкото създание сигурно имаше ухото!На това интервю всички седяха като на тръни!Ясно ни е за какво става въпрос,всички имаме лични познати ,които незнайно как забогатяха.Макар,че мразехме политическите кандидатстудентски изпити преди десетилетия все още помним нещо,а то е ,че има сливане на банков с промишлен капитал в началото на 20 век и се създава финансовата олигархия,а тя владее света и до днес!
267
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако има корупция, тя в случая може бъде търсена единствено в Чехия.
266
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо БСП не изпадна в истерия при предишни продажби на ЕРП-та? Защо сега другари?
265
12
 
5
 
! Отговори
Генерал Деси преди 6 години
Ама Курнелиоооо, може ли така да прецакаш Решетников, ся парите ща спрат
264
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е ролята на държавата когато една фирма купува от друга акции или дялове? Единствено може да регистрира сделката, останалото е държавен произвол. Но разбира се в нашето повредено общество, да правиш бизнес, да печелиш и развивеш е престъпно. А после искаме да имаме висок стандарт?
263
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Издънка след издънка и... Герб стигнаха дъното. Очаквам да копаят още надолу...
262
1
 
22
 
! Отговори
Зззззззз преди 6 години
Преди да се появи никому неизвестната Гина,е имало сериозна оферта от Индийска компания,която е имала намерението да направи инвестиции в България и то не само на думи.И те са предложили повече пари от въпросната Гина.Бокич да каже с какво са предпочели Гина и защо са отхвърлили повечето пари?
261
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази държава има ли закони? Кой закон е нарушен тук? БСП да каже защо и на каква база атакува тази сделка! Повече от ясно е че някой близък до БСП и/или Москва е искал да купи ЧЕЗ, но по една или друга причена не е успял и сега лее помия.
260
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гинка каза оШфорка, вместо офшорка....И тя е от " умните " в Герб. :)
259
0
 
17
 
! Отговори
чудещ се преди 6 години
Колко й е мил животът на Гинка ? Как ще ляга да спи като знае с какви бандити се е заиграла ? Мишо бирата Ваню Танов Шарлопов все в съня си получиха инфаркти . Други - куршуми - ама то друга работа
258
1
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименНе е световен властелин, Тиквю, само, по нещастно стечение на обстоятелствата е европредседател, което по-сетне, ще прерастне в един голям европрецедент. В крайна сметка, европредседателството е една много добра опция, да бъде извършена вече една свеобща интеревропейска далавера, която е в много по-голям мащаб от тази с еврофондовете, получавани от "наши хора". Европредседателството на България, трябва да се осребри и то добре. Алулия, Борисов;)))! Ех, че ми паднахте на волето;)))
257
3
 
15
 
! Отговори
Изванредна преди 6 години
мобилизация на герберастки амбразуристи. Спешна опорка - Русия стои зад всичко. Бочко - невинен. Той за нищо не отговаря в държавата. Изпалнявайте!
256
0
 
21
 
! Отговори
небивалици преди 6 години
Тази жена прилича на продавачка в кварталната бакалия.Не вдъхва никакъв респект и не изглежда достатъчно интелигентна и обиграна,за се занимава с енергетика.Да твърдиш,че банка ги отпуска 320 милиона евро,срещу гаранция от 100 милиона лева (тя твърди,че активите са толкова),е смехотворно.Вие бихте ли дали на Драган 10,000 за нов автомобил,ако той има в сметката си само 500 лева?