Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик

В Общината тече процедура за наемател на "синя зона"
474
Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик
Гинка Върбакова. Снимка: "Инерком"

Гинка Върбакова, собственик на фирмата "Инерком България", която купува енергодружеството ЧЕЗ, се оттегля от един от големите паркинги в Пазарджик. Информацията все още не е публично оповестена, предаде БНР.

В същото време в Общината тече процедура за определянето на наемател на цялата "синя зона" в Пазарджик. Засега не е ясно дали фамилията Върбакови ще е сред кандидатите.

Още по темата

Договорът между Община Пазарджик и фирма "Грийн Билдинг БГ" ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие, считано от 1-ви април. Освен от паркинга на старите Хали, Върбакова се отказва и от паркинга на ул."Иван Вазов".

Община Пазарджик вече взе решение двата паркинга, които ще останат без стопанин, да преминат към "синята зона" в града. Паралелно с това е открита и процедура за избор на наемател на зоната, като в сряда ще бъдат отворени внесените оферти от кандидатите.

В края на миналата седмица в Търговския регистър е вписано началото на ликвидация на четири дружества на Славчо Върбаков, като според адвокат Иван Църцъров, има и наложени запори на дяловете му.

"Явно човекът иска да ликвидира четири от фирмите си - той има повече. Възможно по най-различни причини, най-елементарната е, че не иска да има повече тези четири фирми", каза адвокатът.

Засега няма отговор дали това има връзка със закупуването на ЧЕЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
0
 
11
 
! Отговори
До 308 преди 6 години
Тая женица е бушон, подставено лице, ама толкова ти е акъла и такива са ти опорните точки.
294
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая Гинка със запорираните и продадени от банки апартаменти (за необслужвани дългове), никоя банка няма да и даде кредит за мобилен телефон, камо ли над 300 милиона. Работата е ясна, руснаците искат българската енергетика.
293
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случая е по-скандален и от онези 20годишни тинове които "купиха" БОДК зад кито надничаше "КОЙ".Така надничаше че шкембето му закриваше и тримата тинейджъри.
292
4
 
14
 
! Отговори
You're unbeliev преди 6 години
чудо на чудесата - под носа на Боце европееца виден приятел на американци и пръв демократ сред демократите, руснаците купуват най-важния отрасъл на икономиката?! И най-властимащият в държавата не знае за това и е безсилен да го предотврати?! Ние ли сме деMбилите или вие дето се мъчите да ни го пробутате :)))
291
0
 
19
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Явно модата на господин за един ден е минала.Сега е модата на госпожа за един ден,Кат оня къде взе Кремиковци завода.Баща му миля в едно интервю седи слисан и вика на журналиста "Какво говориш бе момче ,той тръгна из оня ден от тук с пет лев за София да си търси работа,а ти викаш Завод си купил.....?"
290
9
 
7
 
! Отговори
Имайте 1 на ум преди 6 години
Тази е подставено лице, а фирмата, която купи енергийния ресор е собственост на руски олигарх. Руските служби искаха да придобият на всяка цена този ресор. Мат'ряла естествено няма да знае за това, ще обича Русия, която ще коли и беси за пореден път и ще плюе по въображаеми ***.
289
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симпатяга е, прдполагам става за инкасаторка.
288
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи ББ ни проглуша ушите колко правилно и добре е държавата да купи Авионамс и Дунарит, а за ЧЕЗ каза, че държавата била лош стопанин, че е шега да се одържави...бла-бла... И как така за едното е добре, а за това, което е супер важно за България, е зле?Хахаха
287
0
 
10
 
! Отговори
Ако ще преди 6 години
и на Бин Ладен банката да стои зад сделката, толкова повече позор за Бочко, че под носа му продавата тока на държавата, а той горкият научава от вестниците и `разпорежда` проверки 4 дена след това
286
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чешките медии вече го обявиха. Зад сделката седи офшорка на руски олигарх от грузински произход.
285
0
 
15
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Тая пък от къде падна,че не издрънча?!Па се оказа и от най-разтропаните и богати женици в Европа?
284
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гинчето от Требич е велик енергиен експерт и индустриалец.
283
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1.В България не се случва нищо значимо без мафиота Борисов "Да си топне гагата"!!!Това го знае всеки средно интелигентен софиянец (в провинцията са задръстени баламурници).2. На всеки средно интелигентен българин (Макс 20% от българите) е ясно че Гинка която до вчера е била в "бизнеса" с общински паркинги за 40 коли и няма 5 лева собствени пари в джоба няма как да е бенефициент на сделка за 300-400 милиона евро!!!П.П. Типична прованс даскалица или служителка на НАП/НЗОК от среден калибър.
282
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божеее, Боже! До кога Боже ще позволяваш да тъпчат този клет и проклет народ? Налей му малко акъл в главата, подмени му чипа и го пусни да се разправи с тези благодетели.
281
4
 
3
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
Така е Хане. Колкото по-малко знаеш толкова си по гръмогласен.Освен ,че не знаят що е ват и волт, не знаят и какво е залог, обезпечение, акция, облигация, инвестиция, търговска банка, делово участие, договор, регулаторни режими в енергетика.
280
1
 
11
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До 260 АнонименДоста крайно изпаднали роми в БГ се сдобиха с мощни фирми с огромне заеми, обаче!пп. *** не случайно докара държавата до днешното дередже на жалко съществуване, т.с мизеруване! Той и тая темогат да управляват /не е че нежелаят/ себе си камо ли държава, а тази от снимката онова /дружество/ което купува!
279
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне да бяха ангажирали истинска актриса ! Тази не е убедителна !
278
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На въпросната Гинка и личи от 5 км, че е подставено лице.
277
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кривата ракета ГЕРБ и космоса им е крив. Мафията цвят няма , както и парите не миришят.Много велика я изкарахте тая Русия , все тя във всичко е замесена. ХАХАХАХА
276
5
 
5
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
е невинен. Комунистите продахо ЧЕЗ. Те управляват държавата. Бойко е само красива кукла, ходеща по Европа да пива каве. Долу комунистите.