Веска – пари няма, но действа: 12 деца и 3 млн. дълг от ДДС

Бизнесмен й прехвърлил три фирми, обещал й 20 бона, но...
14 мар 2018 11:00,
178

В схема за милиони левове се оказа 39-годишната Веска Лучева от град Баня. Жената доби национална известност, след като на 8-и март роди дванадесетото си дете на на градския площад.

Оказва се, че преди години бизнесмен от Пловдив предложил договор на Веска. Документът, който тя разписала, я направил собственик на 3 фирми за точене на ДДС.

Още по темата

Абсурдната историята на Веска започва преди 22 години, когато едва на 17 тя ражда първото си дете от почти непознат мъж. Веска се запознава с него в Германия, забременява и се връща сама в България, разказва Bulgaria ON AIR.

Така, без да се обичат, двамата остават заедно 16 години. Един ден мъжът ѝ тръгва за Свиленград и никога повече не се появява.

Останала сам сама с многобройната си челяд, самотната майка е принудена да смени квартирата. Така се запознава със съпруг №2 – Димитър.

През май 2010 г. обаче социалните служби отнемат всичките ѝ деца, Веска посяга към алкохола. Димитър ѝ помага да не се срине напълно, но не успява да я предпази от мистериозен бизнесмен от Пловдив, който ѝ предлага 20 000 лева, ако разпише купчина документи.

Пари така и не получава, но се сдобива със задължения за милиони левове. Това не спира Веска да прибави още един член към семейството си.

Заради милионите, които дължи на държавата, 39-годишната майка няма право на помощи за детето. Още един абсурд в абсурдната история на Веска от Баня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Частникът е добър стопанин. Не дава пари за държавни вземания и продава на друг частник, който взема държавни помощи. Така се прави.
89
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Гинка няма пари, но купува ЧЕЗ. Веска може да купи всичко. Банките дават пари на доказали се клошари.
88
4
 
6
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 88ТИ СИ ***!!! ЩОМ ЗАЩИТАВАШ *** ТО ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ!!!А онова хъхрекче от Гърция дето му викаха русото ангелче? То какво мана небесна ли беше? И от къде си сигурен, че не е изрусена?И това дали по ДНК се води българка не я прави такава щом има 12 парчета месо с бащи ***!С ръка на сърцето ти пожелавам всяка вечер 300 *** да влизат у вас и да се възползват от *** дупето ти и да ти доставят удоволствие защото точно това заслужаваш! Да ти е кеф до последния!
87
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникКъде си виждал руса ....?Ако ще и 1000 пъти да я наричаш .....,Веска е българка.
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникРазсъжденията ти не важат в случаят,защото става въпрос за българка в България,която получава нищожни пари от държавата.Докато арабите и афганците в Германия получават огромни суми и не са германци.Разликата е огромна.
85
5
 
9
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Най обща сметка Здравни на месец по 20 лева (много общо, със сигурност повече)по 12 месеца 240 лева на година * 18 години = 4320 лева само за нея.по 12 чавета 51840 лева за тях.Тотал за тия 13 биоформи 56160 леваТова е без парите за раждания, лечение след ражданията и тн.Това са 110 мин. раб. заплати или 9 години труд на 1 човек!Изхарчени за биомаса!И вие ми я защитавате?А тя е в непрекъснато майчинство - 0 лева внесени в бюджета за 39 години живот!И за вас това е нормално?
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DiesIraeкъде си виждал руса индийка?Става въпрос за българка.
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От цялата дандания разбрах, че Веска не обичала ...презерватив.Явно и мъжете и също.Да си носят последствията.
82
5
 
8
 
! Отговори
До DiesIrae преди 6 години
*** смотан-жената е българка и съм сигурен,че е много по-бяла от такива като теб. И се вижда колко си образован-пише се никоЙ.НикоИ е в множествено число.И *** ще кажеш на този,дето гледаш в огледалото,не на мен
81
0
 
2
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До Анонимен 80Отговарям на Анонимен 72
80
5
 
4
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 79Първо тая не е българка (бащата е ром)!Второ децата дадени в дом не костват ли на държавата пари? Или може би от небесата пада мана небесна и така се изхранват, топлят, обличат и тн.?Както вече писах това парче месо има 0 трудов стаж. След като е в непрекъснато майчинство от 17 годишна възраст до сега, то тя няма как да работи и да плаща осигуровки! Но за сметка на това струва следното - тя до 18 годишна възраст - здравни от държавата, образование и тн. и сега вече по 12 и за биоформите
79
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който ви каже че България се е променила жестоко се лъже .И през псевдо комунизма имаше злоупотреби измами но те бяха дребни ,купешки..Само големите другари можеха дори в разрез на идеологията на комунизма да търгуват и богатеят на запад.Днес нещата са същите и накрая "малкият човек"го отнася .Съдът трябва да показва че върши нещо ,въпреки че е ясно че нещото е НИЩО! НАЙ ТЪРСЕНИТЕ ПРОФЕСИИ СРЕД СТУДЕНТИТЕ НЕ СЛУЧАЙНО СА ПРАВО,СЧЕТОВОДСТВО ,КОНТРОЛ СЛУЖБИ,ИМОТИ ,МЕДИЦИ,ПОЛИЦИЯ-ТАМ СА ПАРИТЕ!
78
1
 
8
 
! Отговори
безотговорност преди 6 години
Разбрахме че не е родена в гето,но нищо за родителите и средата и.Образованието и.Дори не ми прилича много на българка а плод на българо-руската "дружба".И по визия и по манталитет.На 16 години заминава с приятелка за Германия и така започват децата на конвейр. И за първия и мъж нищо,явно и той не е много отговорен. А "отговорния" и втори мъж Димитър дори няма доплестта да застане до нея с лицето си пред камерите.Но и той и прави деце след дете безотговорно.
77
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 66Приятел, дори и в кравефермите следят какво се тели. Трябва да става за нещо, а не за домашен любимец. Разждали деца. Които няма да се образоват и работят, и ще увеличат контингента на ползващите. За какво са на обществото? Да има шмекери или будали по Коледа и Великден да правят благотворителни демонстрации!
76
2
 
7
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 65Понеже явно и ти си *** ще ти го кажа просто така, че да ме разбереш - никои не говори да станат висшисти, а поне задължителното по конституция основно образование!Ако мозъка ти не стига да прочетеш една книга то трябва да е забранено със закон да имаш право на глас за каквото и да е!За да работиш каквато и да е работа се искат трудови навици - нещо което тези *** нямат, няма и да имат. И затова за тях се харчат милиарди, а допринасят за обществото с 0. Проста математика!
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КомунистТова какво общо има с темата? За какво са ни тия лакардии?
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** Ти правиш ли разлика между българка и афганистанец в Германия?Социалните помощи в България са смешни-за пет деца ще получи 165 лв помощи месечно.Останалите са в дом и няма да получи помощ зя тях.
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни хора, раздали някога куфарчетата, измислили и закони, пазещи собствеността им- като се провалиш и изядеш парите, излъжи някой наивник и му продай фирмата със задълженията. И ще избегнеш отговорността и наказанието. Закони в полза на богатите и некадърните псевдомеринджеи. Така се ядат народни пари. И всеки се кефи на мошеника, измамника, крадеца и заклеймява наивника.
72
2
 
9
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До Анонимен 72Простотията е насадена 45 години при соца.Имал съм честта да работя с хора започнали трудовия си стаж преди 1947г. Трудовивите им навици и чуството за отговорност нямат нищо общо с тези започнали след 80-та.И през двете "национални катастрофи" страната губи само територии, златния резерв и финансите остават непокътнати.47-*** пенсионните и застрахователни фондове са пълни. Първия фалит е 1963-та.Тогава оставаме без златен резерв.1989 освен 11млард.USD има и 40милар.лв.вътрешен дълг
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък според разследващите и съда всички големи измами ги приписват на хора които са крайна мизерия.Там където има големи пари винаги се появява някой *** които които да е главния виновник.