Веска – пари няма, но действа: 12 деца и 3 млн. дълг от ДДС

Бизнесмен й прехвърлил три фирми, обещал й 20 бона, но...
14 мар 2018 11:00,
178

В схема за милиони левове се оказа 39-годишната Веска Лучева от град Баня. Жената доби национална известност, след като на 8-и март роди дванадесетото си дете на на градския площад.

Оказва се, че преди години бизнесмен от Пловдив предложил договор на Веска. Документът, който тя разписала, я направил собственик на 3 фирми за точене на ДДС.

Още по темата

Абсурдната историята на Веска започва преди 22 години, когато едва на 17 тя ражда първото си дете от почти непознат мъж. Веска се запознава с него в Германия, забременява и се връща сама в България, разказва Bulgaria ON AIR.

Така, без да се обичат, двамата остават заедно 16 години. Един ден мъжът ѝ тръгва за Свиленград и никога повече не се появява.

Останала сам сама с многобройната си челяд, самотната майка е принудена да смени квартирата. Така се запознава със съпруг №2 – Димитър.

През май 2010 г. обаче социалните служби отнемат всичките ѝ деца, Веска посяга към алкохола. Димитър ѝ помага да не се срине напълно, но не успява да я предпази от мистериозен бизнесмен от Пловдив, който ѝ предлага 20 000 лева, ако разпише купчина документи.

Пари така и не получава, но се сдобива със задължения за милиони левове. Това не спира Веска да прибави още един член към семейството си.

Заради милионите, които дължи на държавата, 39-годишната майка няма право на помощи за детето. Още един абсурд в абсурдната история на Веска от Баня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
19
 
! Отговори
Интеграция на ромите преди 6 години
Браво! Ние не успяхме да интегрираме ромите, но ромите ни интегрираха нас!
49
4
 
15
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 52Едно време си е било за едно време. Колко дни трудов стаж има тая?Колко внесени осигуровки има? (или разходите за 12 раждания и всички други разходи се покриват от райските порти)Как да не взима помощи? Взимат, ако не тя то самите деца защото се водят с 1 родител (бащата умно не позволил да го впишат и децата се водят направени от светия дух)!И това, че не са умрели от глад ли е стандарта за развитие на човешката цивилизация?И как ще се образоват тия 12 чавета? Как ще се развият?
48
12
 
9
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Нито едно от децата й не е умряло от глад.Значи има възможност да ги изхранва.По твоята логика не трябваше да си жив, щото предците ти преди хиляди години не са знаели дали ще има какво да ядат следващият ден и дали няма да станат жертва на хищници.И по твоята логика изобщо не е трябвало да имат деца.
47
7
 
16
 
! Отговори
До 47 преди 6 години
Там е работата, че и детски помощи не получава.И като я гледам на снимката става въпрос за българка, не за индийка.Ама злобарите я изкараха най-големият престъпник.
46
0
 
41
 
! Отговори
Ким Ир Сен преди 6 години
В кой затвор е този бизнесмен, нотариуса изповядал сделката и данъчните които са проверявали този бизнесмен? Иначе това което пишете си е просто белетристика !!!
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно тя не знае как да се предпази, но къде и държавата в този момент? Да и помогне с контрацепцията. Иначе, като Русия Ангел и цялото семейство. Страшна история. Явно така трябва да бъде, защото тези хора са угодни, ДДС, избиратели....има и позитиви, за да може шепа измамници да богатеят. Нещо, като в третия свят в Африка.
44
5
 
22
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 44След като няма възможност да изхранва поколението си значи няма да ги прави!При положение, че един *** вирус не се размножава ако средата не е благоприятна, а това парче месо го прави значи тя е по НИСША ОТ ВИРУС! Дай ми доводи, че видиш ли тя е човек! Дай ми един които да немога да оборя!Това, че вървиш изправен на два крака и имаш палци не те прави автоматично човек!Човека има мозък и го ползва! Човека се грижи за потомството си, а не ги цвъка на конвейер!
43
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво лаете бе, жената на никой не се е молила, не е просила, не е тръгнала да краде както много от вас, сама си е изгледала децата. Работи колкото може и е доволна от това което има. А детските помощи са за всички.
42
3
 
14
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 6 години
"Веска пари няма, но действа"ами действайте и вие бе. Направете 12 деца, или направете 3 млн. от ДДС и елате се похвалите. Не мога да разбера от това профанско заглавие автора за ко завижда на Веска? За 12 деца или 3-те милиона?
41
8
 
13
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 37И как системата ги учи на труд тези чавета?Тези 12 биоформи след 20 години ще са станали поне 60 биоформи.60 биоформи по 1000 лева на биоформа = 60 000 лева на месец!по 12 месеца = 720 000 лева на година!Кое струва повече?3 мил. откраднато ДДС или 1 мил. на година в продължение на 70 години ли е повече?Я погледни НОИ на какъв минус е!След 10 години няма да има кои да внася в бюджета за пенсията ти и ще умреш от глад ако скъпоценните ти биоформи не те заколят преди това
40
12
 
12
 
! Отговори
До Disraeli преди 6 години
Това са човешки същества,а не парчета месо.От 200000 години човешка история едва в последните 100-150 години се набляга на образованието и добрият стандарт на живот.Иначе жените са раждали като Веска, но е имало висока детска смъртност.И това,че ще отраснат в обществен дом не ги прави непременно престъпници.Както и ако някое дете на родители с добри професии, не означава, че няма да е престъпник.Баджанак ми е израстнал в такъв дом и е много свестен човек, работи и не върши престъпления.
39
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Защо не е в затвора като дължи 3 млн. ?"Защото всички институции знаят на кого реално е този дълг. Но понеже е човек на управляващата партия, не го пипат.
38
2
 
13
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 37Да проблема е и бизнесмена източил ДДС, но не е само той.И ако събереш всичкото източено ДДС пак няма да е същата колосална сума като тази която харчим за тези ***! От толкова години ги храним, поим, взимат си каквото искат, имат имущество и доходи - но не плащат и 1ст. данъци, харчим пари за да ги образоваме, но те и това не искат, харчим пари за да живеят по дълго от нас и да се множат много повече от нас. Е до кога? Разберете, че приемника вече умира и е на системи!
37
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
12 деца, ако спазят семейната традиция се получава нещо такова : 12x12=144x12=1728x12=20736, тоест този невероятен генетичен материал ще наброява 20 хил. души след само 4 поколения. Да ни е жива и здрава социалната система та да ги храни тия висши индивиди !!!
36
3
 
18
 
! Отговори
Изрут преди 6 години
И какво да плачем за тва, че не знае за какво служи презерватива ли? Е заради такива ненужни и безполезни хора като тази жена, държавата е ощетявана с милиони за помощи.
35
3
 
27
 
! Отговори
Циник преди 6 години
От 17 годишна - ражда юнашката...След второто не е ли разбрала как се появяват бебетата? На 39 - 12 деца!Уау!
34
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Веска да не се готви да купува ЕВН ?
33
4
 
10
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 25Това, че тока и водата ти освен изхарченото от теб плащаш и за ползваното от тях (но разбира се неплатено)5. Това, че тези 1 мил+ биоформи взимат милиарди от данъците ни, но не са внесли и 1ст. в общия бюджет също не е проблем.6. това, че за родителите ти няма пари за нормална пенсия защото всичко което са внасяли е изхарчено за развъждането на подобни биоформи.И понеже видиш ли се дразня, че с моите данъци се развъждат безполезни *** това ме правело *** и фашист? Ти си ***!
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не е в затвора като дължи 3 млн. ? Аз дали мога да източа толкова пари и да ме оставят на свобода ?
31
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да идват турците да ни превземат. Те поне си вземат десятъка и си ОК.