Глутница кучета нападнаха 9-годишно в Благоевград

Момиченцето има наранявания по цялото тяло
7 май 2018 08:00,
124
Глутница кучета нападнаха 9-годишно в Благоевград
Снимка: архив, Булфото

Глутница бездомни кучета нападнаха 9-годишната Каролина Рупова в Благоевград в събота. Детските писъци изкарали на улица "Прилеп" съседи на семейството, които станали свидетели на страховитата гледка – 5-6 кучета повалили детето на земята и го хапели по цялото тяло.

Съседите веднага разгонили кучетата и се обадили на тел. 112. След като момичето било транспортирано до Спешно отделение, медиците установили сериозни рани по цялото му тяло – бузите, врата, гърба и краката. Те били обработени, а детето ваксинирано, но психическата травма няма да отмине скоро.

"Истински ужас, кошмар преживяхме вчера с детето ми", разказва майката Гергана Рупова. 

"Детето ми оцеля по чудо, щяха да го изядат кучетата. Благодаря на съседите и на медицинските сестри в Спешно отделение, които много бързо взеха мерки, оправиха раните, успокоиха детето ми. Благодаря и на инспектор Иванов от Криминална полиция в ОДП-Благоевград, който дойде у дома, за да види отблизо какво се е случило. Ние от години се борим с тези кучета, всички, които живеем на улицата, многократно сме сезирали отговорните институции", разказа пред struma.com майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
3
 
! Отговори
с преди 5 години
Има кошарка пред къщата и там едно свирепо куче винаги лае, ако не е то, то то привлича другите кучета, но не, хората са много добри, това е мнението на обществото. Сутрин се носят зверски звуци на лаене в цялата махала, кучетата си говорят през 2 улици, колите се бутат на 10 см. от контейнерите, тротоарите са заети с коли, всеки се чувства чорбаджия, това е ул. Прилеп в Благоевград. А беше тиха улица и миришеше на липи.
85
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са го нападнали улични кучета.Айде стига лъжи....Дворни кучета са били.Да кажат собствениците им как ги държат
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съгласен съм че почти всяко нападение е от домашни кучета.Само че след това всичко се изкривява и се спасява собственика.За уличните остава да бъдат убити.И се създава истерия срещу тях.Преди 3 дена нашумя историята с масовото избиване на кучета и малките им.Доста жестоко но нормално нещо за ***.Справка сочи обаче че най честите нападения през последните години са от домашни кучета.Така че редно е да се подведат под наказателна отговорност собствениците най накрая.
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновенно са дворни кучета, а после го отнасят бездомните. Почти всяко нападение е от домашно куче , дворно , за охрана , и нерегистрирано.
82
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за детето,но жалко колко злоба има във вас,убедих се че вече няма хора,а някакви подобия на зомбита, които просто ей така казват да се избият животните,злоба злоба и само злоба има в душите ви бездушни...
81
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално за Тикволандия.
80
4
 
1
 
! Отговори
Марци преди 5 години
До 62,и аз се сетих за тази новина от преди няколко дни и първата ми мисъл беше,ето хора които не си губят времето по форумите,а за взели нещата в свои ръце и действат.Точно така трябва да се действа, явно това е единствения възможен изход да се реши този проблем.
79
1
 
6
 
! Отговори
Емигрант преди 5 години
В България всички и всичко са по важни от българският народ..... Станна политика..... ама и ние сме страннен народ.
78
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ама детето е виновно, че го е предизвикало"Драги откачени хора, самоопределящи се с думи, който ги нямаме още в речниците - основната причина, да живеем в градове е да се предпазим от елементите и зверовете.Кучета са зверове. Аз не трябва да се съобразявам с някакви мъстии.
77
1
 
7
 
! Отговори
Minuva42 преди 5 години
Преди години кучетата в Букурещ ходеха по покривите на колите. Един ден нахапаха дете до смърт. На следващата сутрин вече нямаше кучета. И до днес никой не знае какво се е случило.
76
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано каракачанов не приватизира казармата в Благоевград, че е доста апетитно парче.
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз живея в Мексико, уж държава от третият свят е аз едно бездомно куче не съм видяла. Само котки
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 79Ами защото има ред и дисциплина! Още 2 милиона мигранти да им дойдат пак ще се оправят за разлика от нас!
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 72И аз за 10 години не видях едно бездомно куче в Германия.
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 77Ами нямаме, ама и хората не се организират да протестират пред Общината. Хората трябва да се обединят и да поставят исканиятя си пред управляващите.
71
2
 
9
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Така ще е в България докато други животни също на "четири лапи" ги защитават,но се надявам някой ден тези зверове да нахапят деца на на защитниците на "четири лапи" и тогава ще видим колко са милостиви към животните...Нямаме кметове нямаме Зоо полиция нямаме и закон за умъртвяване на животно нахапало дете.
70
1
 
14
 
! Отговори
Mmmmmm преди 5 години
Тези кучета още ли са живи?
69
3
 
12
 
! Отговори
Др.Дулитъл преди 5 години
Така ще е,а Ема Канайкова да се грижи за дърветата и глутниците по улиците!Жена непознаваща какво е да имаш рожба,може да си позволи да е филантроп.Дано детето се оправи!
68
1
 
19
 
! Отговори
Нестор преди 5 години
За 10 години в Англия не видях и едно бездомно куче !
67
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 65В Германия избиват поми.ярите и въвежаждат едновременно с това строг контрол над кучкарите. Куче къса връската си уплашшено от фоеверките на съседи и бяга на аутобана. Полицаите го газят. Собственичката на песа плаща солидна глоба и бронята на полицейската кола!!!! В България в насено място си пуснал свободно и без намордник немската овчарка. Лаейки по служебния автомобил на горското попада под гумите му. Собственика реве по медиите и наказват водача прегазил безстопанствения пес!!