Глутница кучета нападнаха 9-годишно в Благоевград

Момиченцето има наранявания по цялото тяло
7 май 2018 08:00,
124
Глутница кучета нападнаха 9-годишно в Благоевград
Снимка: архив, Булфото

Глутница бездомни кучета нападнаха 9-годишната Каролина Рупова в Благоевград в събота. Детските писъци изкарали на улица "Прилеп" съседи на семейството, които станали свидетели на страховитата гледка – 5-6 кучета повалили детето на земята и го хапели по цялото тяло.

Съседите веднага разгонили кучетата и се обадили на тел. 112. След като момичето било транспортирано до Спешно отделение, медиците установили сериозни рани по цялото му тяло – бузите, врата, гърба и краката. Те били обработени, а детето ваксинирано, но психическата травма няма да отмине скоро.

"Истински ужас, кошмар преживяхме вчера с детето ми", разказва майката Гергана Рупова. 

"Детето ми оцеля по чудо, щяха да го изядат кучетата. Благодаря на съседите и на медицинските сестри в Спешно отделение, които много бързо взеха мерки, оправиха раните, успокоиха детето ми. Благодаря и на инспектор Иванов от Криминална полиция в ОДП-Благоевград, който дойде у дома, за да види отблизо какво се е случило. Ние от години се борим с тези кучета, всички, които живеем на улицата, многократно сме сезирали отговорните институции", разказа пред struma.com майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
уличните кучета не ми пука ко ще ги правите обаче ако някой ми разхвърля отрова по пътя откъдето минавам ще му откъсна кухата глава
65
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С интституции и кучкари тази работа не се оправя. Сами се справяйте ако ви е жално за децата ви.
64
3
 
17
 
! Отговори
А онзи с бермудките? преди 5 години
Накъде си е повлякъл питбула да стресира хорицата?! Питбули,кангали и прочее зверове-от Влюбените Кучетари идват генерации п.омияри! Българинът от векове знае - песа на двора,котката на тавана!
63
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия, които предлагате избиването на кучетата като решение на проблема, какво предлагате да се прави с хората, които всяка год. изхвърлят на улицата хиляди кучета? И никой в тая държава не може да им потърси сметка на такива хора? Какво предлагате да се прави с безотговорните стопани на агресивни породи, които масово пускат агресивните си кучета на разходка без повод или дори ги пускат свободно да си тичат по улиците?
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам апартамент в този квартал и знам каква е ситуацията!? ТОВА СА КУЧЕТАТА ОТ Р****ТА МАХАЛА! Самата улица Прилеп е до р. Махала! Това не са точно бездомни кучета там , а на Р. Омите.
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато този от общината, който отговаря за кучетата бъде осъден за несвършена работа, контрола върху кучетата и плати глобите от джоба си, тогава сам ще тича да ги лови.
60
5
 
21
 
! Отговори
Абсурдистан forever преди 5 години
"Нечовешко: Мъж и жена тровят кучета в Драгоман" Това е заглавие на публикация от преди ден.Ами заглавието е сбъркано е!!! ЧОВЕШКО Е,ХУМАННО Е !!!На тази територия на която действуват единственно законите на джунглата това е едно от решенията+много бой на агресивните кучкари за който бездомните глутници са по-ценни от децата ни...
59
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миличките кученца, некакво лошо възпитано дете ги изнервиргало докато си почивали в центъра на града след нощен лай, квичене и пазене на територията. Къде са авджиите да вземат чифтетата и изтрепят тази гадост??? Друг начин няма!!! Колко деца искате още да бъдат нахапани? Нема такава държава!!
58
1
 
19
 
! Отговори
anansar преди 5 години
До Анонимен 24Може. Има кротки. Но раждат два пъти в годината и сред тяхното потмство има и агресивни.И като са кротки- да си ги взимате и да си ги гледате в дворовете и апартаментите, опезпаразитявайте ги и им слагайте надморници като ги разхождате. А не да им оставяте помия на улицата и да фарфаронствате.
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига мразихте кучкарите.И аз имах кученце когато бях дете.Беше ми добър приятел.Когато се разболя неизлечимо със сълзи на очи го приспах.Всички обичаме животните ама си ги гледайте вкъщи а не на улицата на стада.В тоя случай трябва да се организират гражданите да съберат някой лев и едно по едно на ветеринар,инжекцията и после скромно погребение.
56
3
 
24
 
! Отговори
az преди 5 години
Кефят ме кучелюбите. Те кучетата не били виновни. Лошите хора ги били изхвърляли на улицата. В същото време половината пумияри по улиците са изхвърлени именно от кучелюбите, които ходят да ги взимат от кучкарниците и после да ги пускат на свобода, разбираш ли.
55
2
 
9
 
! Отговори
anansar преди 5 години
"Ние от години се борим с тези кучета, всички, които живеем на улицата, многократно сме сезирали отговорните институции"Ами докато "сезирате (без)отговорните институции" ще е така, госпожо.Вместо да се занимавате с глупости- стрихнин в кайма и проблемът е решен.
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти не се безпокой за нас ние отдавна сме се изнесли и виждаме как такива като вас които дават определения като "пикльовци"са свити в миша дупка. И няма такива плевели като вас,които да пречат на държавата да си върши работата по изтребването на вредните кучета,ти "пикльо" както наричаш хора,които не познаваш и маймуноподобните като теб сте утайката на обществото.
53
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
другарят Бойко Борисов вместо да се напъва за Западните Балкани да се заеме най-после да оправи ***, в която се превърна България под неговото просташко управление! Вече трети мандат издевателства над България, а с едни бездомни кучета не може да се оправи некадърник и ***! Толкова ли е трудно да се приберат бездомните кучета в приюти, а останалите да се регистрират и да се знае за всяко едно куче кой носи отговорност. Защо в България няма контрол върху развъждането и търговията с кучет
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а вие сигурно чакате премиера Борисов да ви отърве от кучетата, или Президента да слезе от висилката?! щото, ако някой ви отърве от кучетата вие ще го предадете на полицията!
51
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучезащитниците са също толкова противни колкото и веганите,протестиращи в центъра на София
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото после разните нпо-та ще се намесят както винаги е ставало досега и нищо няма да стане
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 48а защо не почнете активно да протестирате пред общината докато не вземат мерки вместо да правите глупости
48
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-смешни са ми тези,които при новина за нахапан човек започват да развиват теории от вида "защо обвинявате кучетата?те хората са много по-лоши" Не разбрахте ли че едното няма нищо общо с това,че държавата заради вашите корумпирани кучезащитни организации не може да разреши този проблем...защото пречите.Целувайте си кучетата по муцуните и недейте много да философствате,защото мислите ви са на ниво детска градина
47
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След няколко дни пак ще прочетете същата новина ! Докато не почнем активно да ги тровим, ще ни разкъсват децата ! Антифриз, стрихинин, който с каквото намери !