Кметът на Ловеч: Боят над заместника ми е опит за убийство

Проверки в дърводобива е една от вероятните причини за побоя
10 май 2018 14:30, Красимир Ангелов
15

Нападението срещу заместник-кмета на Ловеч Цветан Георгиев е опит за убийство, заяви кметът на общината Корнелия Маринова на извънреден брифинг.

Още по темата

Както е известно, тази сутрин Георгиев бе пребит пред дома му в ловешкия квартал "Здравец". Той бе откаран по спешност в болницата в Ловеч с множество рани по главата и счупен крайник, но без опасност за живота. По-късно е транспортиран за лечение в плевенска болница.

Според Маринова престъплението най-вероятно е свързано с незаконен дърводобив в общината и служебните задължения на заместника й.

"Ние имаме няколко сигнала изпратени в прокуратурата за нарушения в сектора на дърводобива. Има отправени заплахи, директни, индиректни и вербални спрямо заместник-кмета от този сектор", каза още Маринова.

От прокуратурата съобщиха, че нападателят е бил маскиран и все още не е установен. Нанесъл е ударите срещу Георгиев с твърд предмет.

По случая е образувано досъдебно производство, а разследването продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ловеч е най-западналият град , връх на седесарщината във върховната и подлост и простотия. Да взривиш паметника на Георги Иванов, първия космонавт на НРБ?
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагъл и *** кмет. Или нагла и прозда кметица?
12
2
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Хайде сега да се разберем - боят не е опит за убийство! Те тия, каквито и да са, ако са искали да убият някого - да са го направили. На това му се вика сплашване! За да сплашиш някогого - трябва нещо да се е объркал. С какво може да се е объркал? Грешно пресметнат рушвет, неспазено обещание, усвоени пари за нещо без то да се е случило! Понеже обаче е заместник и решенията не зависят само от него...
11
2
 
3
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
Кмет или кметица имат лу.мпените от Ловеч?А защо взривиха паметника на първия български космонавт Георги Иванов?Пълни бок.луци!
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10Имат си. От както дойде на власт в Ловеч центъра е разкопан, болницата е пред фалит а таксиметровите шофьори плащат данъци като в Пловдив. Абе ***
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я, и герберите си имали Корнелия!
8
0
 
24
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 5 години
ИМА САМО ЕДНО РЕШЕНИЕ - НЕЗАБАВНО СПИРАНЕ ИЗНОСА НА ДЪРВЕСИНА. ЗАЩО ЕКОЛОЗИТЕ МЪЛЧАТ, АМА ЗА ПИРИН ДРЪНКАТ.
7
0
 
21
 
! Отговори
Ловчанлия преди 5 години
Нарушения? От този край съм. Та то по Балкана не остана неоглозган баир, те говорят за нарушения. *** и тетевенски помаци отдавна се разпореждат не само с дърводобива и този край. Горските не смеят да излязат в гората. Гонят ги като дивеч.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не е боя за сплашване на кмецитаца
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом е допуснал незаконна сеч е за бой и ти си за бой задето не си подала оставката все още.
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Кой да го спре гледай кметовете и нагоре по веригата какви са все оядени тюфлеци 100 кила мас торби и чиновници В селото на Ценко Чоков няма везаконна сеч.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спрете незаконния дърводобив и всякакви бракониери! Назначете повече полицаи и въоръжена охрана! Залесявайте и пазете българската флора и фауна!
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи има незаконна сеч, а вие не можете да я спретете и не само не можете а ви ползват за боксови круши оставка бе некадърници.
1
0
 
32
 
! Отговори
истина е преди 5 години
ТАЗИ *** ДОКАТО ИМА МАФИОТСКО УПРАВЛЕНИЕ И НЯМА СЪД ,НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ДО КРАЯ НА СВЕТА !!