От любов: Млад мъж се самоуби, след като скочи от 7-я етаж

Трагедията се разиграла в бургаския к-с "Меден рудник"
26 май 2018 22:15,
179
От любов: Млад мъж се самоуби, след като скочи от 7-я етаж
Снимка: архив, Булфото

26-годишен мъж се самоуби, скачайки от 7-я етаж на блок в Бургас, след скандал с приятелката си. Трагедията се разиграла тази вечер малко след 18:30 ч. в к-с "Меден рудник", съобщава "24 часа".

Младият мъж е скочил от терасата на апартамент в бл. 100, в който живеел с приятелката си. Минути преди това двамата се карали, разказаха съседи от блока, които са потресени от случилото се.

По данни на полицията преди самоубийството мъжът е употребил алкохол.

Криминалисти разпитват момичето, с което 26-годишният бургазлия е живял, както и хора от блока. 

Загиналият не е криминално проявен, уточниха от Областната дирекция на МВР. 

Предстои аутопсия на трупа в Съдебна медицина към УМБАЛ-Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
12
 
35
 
! Отговори
До мекият. преди 5 години
Колата и парите идват лесно когато жена не ти пречи. Члена не ги интересува, жените искат само роб и добивач който да ги развежда наоколо с кола и докато го занимават с бабешките си емоции и плиткоумни глупости. Отървал си се, радвай се. Жени има много, и са всички еднакви, ти си само един.
125
26
 
10
 
! Отговори
Мек бг мъж преди 5 години
Аз няма да лъжа, че от няколко дена също мисля за край чрез скок след като момичето ми ми каза, че е била с друг, който има хубава кола, пари и по-голям атрибут... От тогава съм развалина, не може да ми стане, не виждам смисъл да живея, нищо не съм постигнал в тоя живот, аз съм позор за човечеството и във вреда за обществото, скоро ще се приключвам!!!
124
3
 
12
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
***.На пияна глава това се получава.Добре,че не е наранил някого,падайки пред блока
123
7
 
10
 
! Отговори
До Неа преди 5 години
Неа, искаш ли да станем приятели? харесва ми начинътнти на мислене, имаш класа, която другите не притежават!
122
5
 
11
 
! Отговори
Това са хора, преди 5 години
които НЯМАТ абсолютно никакво самочувствие: или с НЯКОГО трябва да живеят, или сами- не могат. Сега чета в абв. за итал. футболист, 25 год., вчера убил приятелката си и себе си, защото тя го напускала.Далеч от такива мъже и жени, които "не могат да живеят "сами.
121
4
 
22
 
! Отговори
Неа преди 5 години
След тези инциденти ние не се събрахме , а тя го мота още 1-2 години със суицидните си намерения .... Той така и не я обикна . Та и в този случай е така . Не можеш да накараш на сила някой да те обича . Събирате се ,разбирате дали сте един за друг или не и съответно продължете или се разделяте. Раздялата е неприятна ,но да задържаш някой с манипация си е насилие над личността му .
120
5
 
21
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Мир на праха на момчето ! Повече самоубийства се извършат за да накажат някой с това . Горкия не е виждал друг начин по който да му обърнат внимание и да бъде отразен . Съжалявам , че го казвам , но имам досег до такива случки . Преди 10-тина години бях с едно момче и докато се бяхме разделили си намери друга . След месец обаче реши да се върне при мен и девойчето направи 2 опита за самоубийство , защото " бил голямата и любов " . Ее явно за месец го установи , а аз за почти 2 години не успях ..
119
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, какво е виновна жената??? Случва се да спреш да харесваш някого в един момент? Нима мъжете не зарязват, а? Какво е виновна жената, че някой слабохарактерен, лабилен льолю не може да преживее това или онова от живота? Дай сега, щото е чувствителен, да правиш нещата на сила!
118
12
 
9
 
! Отговори
ххх преди 5 години
Не е от лчбов.от глад е.
117
13
 
11
 
! Отговори
77 преди 5 години
Недообмислена постъпка. Жалко за човека. Самоубийците отиват в ада.
116
7
 
20
 
! Отговори
Горкият... преди 5 години
Безработен?...Иначе не виждам ЗАЩО трябва да се самоубива.. Та ние сме имали деца, развеждали сме се, пари няма... но търсим работа, учим...Какво значение има един мъж или една жена? НИКАКВО!!
115
4
 
35
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Що така бе, момче младо? Толкоз ли са свършиха шундити, че са самоубиваш?
114
13
 
29
 
! Отговори
До 121 преди 5 години
Жените искат яко ......И пари . Имаш ли пари и ги задоволяваш няма да избягат.
113
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива са жените. Заминават си с тъпите оправдания: искам свобода , не се чувствам сигурна, не усещам нищо вече , вземе за даденост. ...Всички са като плоча. Все едно сме длъжни цял живот да сме църкаджии и екскурзоводи. Повечето нямат приятелки , нямат обкръжение и ти си им шоу програмата , като се умориш малко и....заминавам. трагедия. За това масово са маси с деца. Жалка картинка.
112
7
 
12
 
! Отговори
Спам преди 5 години
Лелееее,тука е пълно с откач***лки
111
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите ми са извършили ужасно престъпление спрямо мен, създавайки ме в тази "държава" с идеята да съм сънародник с такива личности като коментиращите!
110
16
 
6
 
! Отговори
Олег Вахтангов преди 5 години
***, да ви *** *** майна на всичките!
109
3
 
16
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Стига се самоубвахте бе не стига че българите намаляваме.Лека му пръст на човека
108
18
 
45
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Язък за пича. Жалко, че не е научил най-важния урок за жените. Любов се лекува само с друга любов. Затова дръжте около себе си поне 3-4 жени, бъдете любезен с тях, флиртувайте и бъдете джентълмен, но не влизайте никога в сериозна връзка. Говоря за мъже на средна възраст, които вече имат деца и са разведени. Та по този начин вечно ще имате женско внимание и никога няма да ви разбият сърцето, защото ще има коя друга да ви утеши. А, и поддържайте винаги връзка с поне 2 просtитутkи
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е - ти си луд. Аз печеля спора ! Лека нощ ! Приятен живот в страната на лудаците :) И помни, ако ти стане тъжно и решиш да се гръмнеш - Ще извършишна всички ни услуга !