Пореден случай на нахапан от куче. Този път Мис Лято – Алина Дуарте

Жената обвинява не кучето, а стопаните
2 юни 2018 07:45, Петя Славова
116

Пореден случай с ухапване от куче. Този път пострадалата е - Мис Лято - Алина Дуарте. Жената, обаче не обвинява кучето, а стопаните, които не са полагали необходимите грижи за животното.
Още по темата

Алина разхожда доберманите си, когато към тях се приближава хъски. То напада кучето на младата жена, а докато ги разтървава, хъскито захапва ръката й, съобщава Bulgaria ON AIR.

С нахапана ръка Алина отива до "Пирогов", за да бъде превързана. Има късмет, че няма засегнати нерви или сухожилия. А при нея в болницата отива и стопанката на хъскито, която била нахапана от собственото си куче.

Алина призовава хората които искат да си вземат куче, да се запознаят с особеностите на породата му и най-вече със собствените си способности. Ако породата го изисква е добре кучето да бъде заведено на училище за дресировка.

Алина призовава хората да не се плашат от кучета, въпреки че понякога се случват подобни инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
23
 
! Отговори
www преди 5 години
Три едри доберманчета в парка, където майки си разхождат децата?! Браво!!! Репортажът е от парка между музея "Земята и хората", мола на Арсеналски, хотел Хилътн и галерията в центъра на София.
49
6
 
16
 
! Отговори
Отврат! преди 5 години
Немалко жени правят секс с кучетата си - някои се заклещват и звънят до Бърза Помощ да дойдат да ги ,,разлепят'' Това е баси Излагацията!
48
1
 
23
 
! Отговори
ss преди 5 години
Къде е снимано това видео? Като гледам тая си е пуснала кучетата без намордник и без повод в публичен парк!!!Бравооооооооооо
47
1
 
11
 
! Отговори
Тъпи кифли преди 5 години
без мармалад - намордницииииите! По 1000лв глоба за кучкарките!
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да помислим като куче.Аз съм хъски.Разхождам тъ-пата ки-фла на шефа.Срещу мен идват 3-и добермана с киф-лата си.Шефът ще ме спука от бой, ако трите момчета нахапат киф-лата му.Напа-а-дам!
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А двете кучкарки дали са се хапали и ли не?И ако правилно помня, разхождането на кучета е задължително да е с намордник, защо кучетата не са имали?
44
0
 
7
 
! Отговори
На жена и куче преди 5 години
вяра да нямаш! Народът не го е рекъл току - така,столетия Опит подпират тези думи..
43
0
 
1
 
! Отговори
Мис преди две лета преди 5 години
мис The Scream
42
0
 
8
 
! Отговори
???? преди 5 години
В редица държави определени породи кучета са забранени или се изисква специални условия. Не смятам, че е редно добермани и производните породи да се разхождат в градските паркове и градини без намордник и без къс повод. Затова, че собственика на хъскито не е единствения виновен, ама самите ние, цялото ни общество - както за всяко нещо . пътища, производство, спорт, образование и т.н. Възпитанието липсва при хората, какво остава за кучетата :).
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти всички кучкари са мизантропи и грандомани.Тук не включвам хората с къщи, ловджии и др.с "работещи" кучета.Визирам гражданите кучкари.
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията предполагам е за да ни покаже колко *** си остават кучкарите дори когато ги нахапе злобно куче.
39
3
 
2
 
! Отговори
И Адолф беше преди 5 години
голям кучелюбец - погребаха го с *** и овчарката Блонди - ама такъв мизантроп като него..
38
0
 
5
 
! Отговори
Голяма кранта преди 5 години
Дългуч, ***, кобила
37
3
 
6
 
! Отговори
О_О преди 5 години
До диваци и простациПърво: "Предпочитат да живеят с животни отколкото с хора !"После: "Аз лично не общувам с хора които имат кучета , особен тип хора са !"ТЕБЕ МАЛКО ШИЗОФРЕНИЯТА ТЕ ТРЕСЕ МОЕТО МОМЧЕ
36
2
 
1
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 5 години
От кучешка тения слабее ли се?
35
0
 
14
 
! Отговори
Българин преди 5 години
НАМОРДНИК ИМ КУПИ. И ДА СА НА КАИШКА И ТРИТЕ КАТО ГИ РАЗХОЖДАШ
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък призовавам Алина да си води трите добермана с намордници и на каишка и да не се опитва да разтървава кучета с голи ръце. Ама на дали въпросното същество би видяло вината в себе си. То ще продължава да ги разхожда по същия *** начин и ще обвинява всички останали. Както и много умни кучечюбци като нея и като собственицата на хъскито.
33
2
 
7
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
Ако искате и вие да сте толкова слаби, вземете си куче и като хванете ***, ще отслабнете като нея
32
1
 
9
 
! Отговори
Криза, ей! преди 5 години
Тази миска много бедна нещо! Едно време с джипове се хвалеха, сега с добермани! Явно и при спонсорите е криза! Ето и една идея за реклама на миски - да се снимат в библиотека! Ама то там ходещите "мухльовци" не се впечатляват от такива жени, май е безсмислено!
31
1
 
14
 
! Отговори
То добре, ама преди 5 години
До bezЗа съжаление въпросното "същество" не вярвам да има капацитета да възпита кучеата!Да не говорим, че като всички комплексарки си е завъдила добремани, а не някаква нормална порода!