Математическата в Пловдив – отличник №1

След матурите за 7-ми клас училището е в челната тройка
Обновена: 8 юни 2018 18:45 | 8 юни 2018 17:15,
7

Пет пълни шестици по математика и една по български. Това са резултатите от тазгодишните държавни зрелости изпити на седмокласниците от Математическа гимназия "Академик Кирил Попов" в Пловдив. Те са най-високите в цялата страна, разказва Bulgaria ON AIR.

Едни от най-добре представилите се седмокласници на матурите са Силвия Сребрева и Арман.

Още по темата

Като изключително амбициозни, със състезателен дух и много активни определи своите ученици преподавателят по математика Елка Вълканова.

Според нея учениците ѝ участват в много състезания, помагат си в работата, а в класовете има много хубава атмосфера - на съревнование и сътрудничество.

Обичайно учебното заведение се нарежда в челната тройка на училищата с най-високи резултати, сред които са и Софийската и Варненската математически гимназии.

Мотивацията на учителите да работят с тези деца и да дават всичко от себе си също е висока и естествено резултатите няма как да закъснеят. На 3 юли ще бъдат оповестени резултатите за първо класиране в елитните гимназии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Децата са положили страшно много усилия за да успеят. За да се реализират остава само да избягат от България - няма да работят за активните борци и техните наследници я!
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тогава решението е копират 1 към 1 какво правят в Пловдив и в останалите училища за да станат елитни и те.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не достигат места или ги намаляват нарочно и останалите деца не могат да учат в добри училища.
4
3
 
1
 
! Отговори
Простак преди 5 години
Този пич до носа да си беше вдигнал чорапите
3
2
 
13
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 5 години
До Анонимен 2Като гледам ти си потомък на някой елен, понеже *** е сложила рога на баща ти. Просто МГ-то и Английската в Пловдив наистина са много добри училища. Събират най-добрите деца от цялата област и се образува среда от интелигентни ученици, която дърпа всички напред. Е, понякога има и издънки - все пак там учат тийнейджъри. Но резултатите от двете училища са налице. Руската също много дърпа напред.
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално. Това са потомци на тракийци, римляни, елени...въобще друг хляб. Българите са неспособни.
1
4
 
16
 
! Отговори
36305 преди 5 години
Браво на децата! 3/4 от тези деца заминават да учат на запад и не се връщат. Държавата не прави нищо по въпроса да ги задържи тук.