Автомобил блъсна двама велосипедисти във Варна

Катастрофата става на велоалея в морската ни столица
Обновена: 23 юни 2018 08:07 | 23 юни 2018 08:00, Петя Славова
59

Снимка: Булфото

Автомобил е блъснал двама велосипедисти на велоалея във Варна. Катастрофата е станала  в кв. "Чайка" в морския град, съобщава Булфото. 

Два велосипеда са натрошени, смазан е иавтомобила. По първоначални данни младежите са се движили по велоалеята.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
3
 
! Отговори
mcbrain преди 5 години
Така ли ?И къде са ти правилата за движение в чужди страни
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неандерталците реагират с минуси, когато им се обясняват правилата за движение в чужди страни?! Не случайно някои от съседите ви ви наричат "дебеловратковци".
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как е в РБ, но в САЩ, моторно превозно средство може да се тълкува в нвкои случаи като оръжие. За това, независимо от поведението на пешеходци и велодипедисти, този, който може да нанесе по-голяма вреда се държи отговорен.
12
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като цяло трасето не е направено, както трябва. Въпреки че преди година два го реконструираха. Булеварда е широк кара се със скорост ...А между платното и тротоара - вело алеята НЯМА нито мантела, нито колчета. Реално ако някой ме чукне отзад да ме завърти и отивам при хората. Общината не е помислилаа при инциденти, какво става. А инциденти ще има ...Все пак има скорости и трафик.
11
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европска му работа, върви, че разбери. Неандерталците, които шофират в България, които раняват и убиват хора с автомобилите си, трябва да се изпратят на преподготовка в САЩ. Какво имам предвид? Кой има предимство? 1. Пешеходец. 2. Велосипедист. 3. Моризирано ПС. Независимо дали 1 и 2 са в нарушение ако ги блъсне 3, 3 е виновен и много ще боли. А ако 3 ги е блъснал отзад, тогава е съвсем готов паниран защото е винаги ВИНОВЕН.
10
3
 
30
 
! Отговори
Голям прос преди 5 години
Що бе, велосипедистите не са ли хора? Да ги газим тогава, че са нагли понякога. Ами с наглите шофьори какво да правим? Това че са зад ламарини не ги прави недосегаеми.
9
3
 
15
 
! Отговори
въй преди 5 години
Това го видях от автобуса, връщайки се от работа. Реших, че инцидента е станал на пътя и са качили колата да не пречи на движението. Освен видимите щети отстрани на колата, имаше и по покрива. Освен това колата се намираше доста далеч от пресечката за главни път. Нямам идея какво е станало.. вероятно няма и да разберем.
8
7
 
22
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
От където да го погледнеш си е чист-опит за убииство....Може би водача на МПС е наемен убиец и зад неизпълнената мисия стои голяма пратка наркотик някъде по света...Айде репортерите дайте малко магия в статията кото в Нови Искар .....
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е като гледам къде се намира колата много ясно че велосипедистите са се намирали на велоалеята...
6
2
 
30
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Защо не пишете как са велосипедистите? Ако се загледа човек ще види следи от гуми идващи от улицата и пресичащи велоалеята. Това значи, че колата направо е влетяла от улицата. А вратата може да е смачкана от някой друг лупинг по/рано. С такъва /ва шофьор /ка е напълно възможно.
5
4
 
22
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Момата, дето бърше сълзи ли и е карала? Какво прави на тротоара? Този инцидент само след някое грубо нарушение може да се получи. За такива шофьори никаква милост!
4
51
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо удара на колата е отстрани? Тогава явно велосипедистите са ударили колата а не тя тях. Какво е правила колата на велоалеята е друга тема. Но е изкривена лявата врата а не предницата. Следователно велосипедистите не са видели опасноста и са се блъснали смятайки, че са безсмъртни и шофират по магистрала. Заради наглоста им да минават на скорост по тротоари и пешеходни пътеки не ги съжалявам.
3
2
 
65
 
! Отговори
Мии преди 5 години
Опасно е да живееш сред простаци.
2
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
след като става дума за Варна, това новина ли е?
1
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Широк път, ама като ти се шофира по велоалея, кво да правиш.Само най-строгата мярка за такива шофери в България, задържане за 72 часа. Да изгние там!