В Бургас скочиха на нудистите, не ги искат на плажа

Протестиращи настояват за табели, които забраняват достъпа без бански
11 юли 2018 08:14, Александър Попов
128
В Бургас скочиха на нудистите, не ги искат на плажа
Кадър: Bulgaria ON AIR

"Не на голите по плажа!". Под това мото тече подписка в Бургас, с която да се забрани нудизма на градския плаж, като вече са се подписали над 600 гласа, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мненията сред бургазлии обаче са разделени и някои нямат нищо против до тях да се разхождат хора без бански.

Основните искания на протестиращите са да има табели на градския плаж, които да забраняват достъпа до морето на летовници без бански костюми и монокини, а нарушителите да бъдат глобявани. А също и да се обособят зони за нудисти, достатъчно отдалечени от Централния плаж.

Според Нели Тончева, голите тела на плажа оказват негативно влияние върху детската психика.

Оганизаторите на подписката са на мнение, че трябва да бъде актуализирана наредбата за обществения ред на общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: БургаснудистиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все ми е тая дали ще са голи или облечени. Над тея неща сме в семейството. И тъй като с децата сме ходили и на голи и на облечении и на смесени плажове - не им прави впечатление. А по-долу на естетите да им кажа - една жена дебела и неподдържана ли е - банскя не може да я скрие, че е такава. Дори с бански изглежда по-зле щото прелива плът над текстила. Същото се отнася и за мъжете. Единствено което покриват са гениталите, *** такива всеки вече е виждал в изобилие.
63
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нудистите извратеняци нямат нищо общо с Адам и ***. Не е правилно да се наричат плажовете Адамови и Евини. Нудисти ( от лат. nudus- гол).
62
4
 
9
 
! Отговори
До 95 преди 5 години
Казваш, че ненудистите нямат работа при нудистите, нали така? Защо си отишъл на плаж при нудистите?!
61
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубавицата си е хубавица и без бански и с бански. Дебеланата си е дебелана и с бански и без бански. Същото и за мъжете. Някакъв криворазбран морал има в слчуая. За да се появят нудисти на друг плаж, значи някой ги е изгонил от нудисткия плаж и в това е проблема, а не в нудистите, които принципно си ходят само на нудистки плажове.
60
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бащаДано до децата ти да седне такъв като ония дебел чичко от видеото. Като видиш как онизи се разхода гол пред децата ти и си търка она яси работа пред тях и им прави някакви педофилски намеци, ще видим дали ще ти бъде много приятно. Нудистите си имат плаж, нудистите нямат работа при НЕнудистите и семействата с деца!
59
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубавия пясък и монокините са едни от малкото причини да се посети българския плаж...
58
8
 
31
 
! Отговори
баща преди 5 години
не сме нудисти, но не ни пречат. на Аркутино ходим и нито н нас, нито на децата ми може да им развали психичното здраве, гледката на човешка анатомия...нито ни пречи!
57
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голите тела на доста от хората наистина оказват негативно влияние върху психиката. Телата пък на някои жени оказват влияние върху физиката. Та, по добре е да са си отделно.
56
0
 
31
 
! Отговори
Асен преди 5 години
До Сп???нсКак точно няма да видиш целулита, като е с бански. Тя да не е облечена с бална рокля и шуба. Точно един сутиен или едни ***, не крият нищо от овисналото или целулита. Ако спреш да гледаш обработени снимки и видео в интернет, може и да слезеш на земята. Проумейте, че 70% от тези перфектните в интернет, наживо и те не са перфектни. Целулит, стрии, няколко излишни килограми може да не са идеални, но ги имат 90% от хората по света, ако не и повече.
55
25
 
10
 
! Отговори
65 преди 5 години
Нудисти?Марш на отделен плаж.Голите мъже са отврат.Представете си гол татко да тича след детето си?Или гола жена на 55-60 години с тяло на сумист?.Като им се ходи голи,да се разхождат в къщи, на село между колците с домати.Така де,не е естетично.Достатъчно красиви жени има за гледане на плажа и изведнъж-хоп ужас.
54
18
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Навремето си имаше специално отделени места за такива ексхибиционисти ,да ги заградят пак ;) !!!
53
8
 
39
 
! Отговори
Бургазлия, Петър преди 5 години
Бива бива назадничаве хора, но чак пък толкова. Как може да са толкова задръстени, като иска да е облечена с ватенката, ***, да си седи на нивата цяло лято. Какво ме занимават с глупости. Аз лично ходя с бански, мъж съм, но нямам нищо против хората да се пекат, както си искат, никой не ми пречи. Нямам предвид млади моми от някой каталог за бельо, а всички, които далеч не са модели, не ме смущават. Като не искам да ги гледам просто не ги гледам. Не съм там за да водя статистика.
52
2
 
9
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Да представят подписката пред компетентния служител в Бургас свещеник Похос Микаелян.
51
7
 
24
 
! Отговори
HH преди 5 години
Ами ако искат, бургазлии да си сложат и фереджета, та таман да станат, в унисон с разбиранията си.
50
4
 
36
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Аз съм нудист и си ходя точно на определените места за това и няма проблем. За моникините не смятам че е проблем - по скоро е проблем на някоя затлъстяла грозновата кака-лелка че завижда само. Монокините си ги има от край време и никой до сега не е повдигал въпроса. А това че някоя дебеленка ревнува мъжа си ами нейн проблем да тръгне на фитнес
49
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досега си имаше разделение на плажовете на нудистки и ненудистки, като монокините не ги броя за нудизъм. Сега надойдоха някакви от Афганистам, Сирия, Ирак и т.н. и се появиха проблеми с облеклото.
48
7
 
12
 
! Отговори
Сп???нс преди 5 години
Нямам нищо против голите , но първо не ми е приятно да гледам мандолини (както казва Минко) и също не ми харесват голи жени, защото шансът да видиш някоя хубава е нищожно малък и най- вероятно ще се травмираш , предпочитам да си фантазирам колко е перфектна под дрехите и не да видя истината на нудисткия плаж- 18-20 годишни с целулит, провиснал корем или горди последователки на анорексията....блякс
47
7
 
34
 
! Отговори
Така като гледам преди 5 години
никой не говори за забраняване на нудизма, но да си ходят на обозначени нудистки плажове. Неприятно е да идеш на Градския плаж в Бургас и някой да си изтипоса члена пред носа на малолетната ти дъщеря. Това се има предвид! С монокините аз нямам проблем, но само ако каката е до определена възраст - след това да ходи при нудистите.
46
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има си раздление на плажовете на нудистки и на ненудистки. Койо смята, че децата му или мъжа/жена му, не трябва да вижда хора в естественият им външен вид, да си ходи на ненудистките плажове и да не прави от мухата слон. Май проблема идва мутрите, които се опитват да премахнат нудистките палжове., смятайки че така ще печелят повече.
45
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета тук, че някакви ненормалници се бутат на всяка цена да отидат на нудиски плаж, за да си изплакнат очите, но и да врещят колко гнусно било там.