Акция "Скорост". Гледат и за валидна "Гражданска отговорност"

Засилените проверки по пътищата ще продължат до 12 август
7 авг 2018 14:15, Петя Славова
32

Акция за контрол на скоростта на пътя в цялата страна. Тя ще продължи до 12 август, ще се проверява и за валидна задължителна застраховка "Гражданска отговорност".

"Този тип операции се извършват за втори път тази година, както в страната, така и на територията на всички държави членки на ЕС", обясни пред Bulgaria ON AIR гл. инспектор Росен Рачев.

Той добави, че от "Пътна полиция" ще осъществяват засилен контрол на основните пътни артерии за морето, както и на ГКПП-тата с всички налични автоматизирани средства.

За нарушителите ще се издава електронен фиш, който впоследствие ще бъде изпращан.

За превишаване на допустимата скорост ще бъдат изпращани уведомителни писма.

Миналата година по същото време при същата акция са регистрирани над 19 000 нарушения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък минах цяла Европа в последния месец. Полиция няма никъде. Ние сме азиатска държава.
8
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глобите от мобилните камери падат в съда. На ушевите им остава да дебнат за кислородна вода и риванол с изтекъл срок на годност, и избеляла светлоотразителна сигнална жилетка. Направо разтуряй седемдесет хилядната банда щатни корумпета, по примера на Грузия.
7
4
 
20
 
! Отговори
:):) преди 5 години
полцейщина ,какво очаквате ББ ЦЦ....тормоз на наделението. Два дни карах из Румъния, едно че.ге с палка не видях....
6
1
 
12
 
! Отговори
одран по вр.на акция преди 5 години
Ходят с едни ведомости и пишат та се късат къде те спрял ,проверил ,побъркаха ги .... и ефекта като цяло за безопасността е нула ,но за бюджета е огромен щото в момента актовете и фишовете валят не знам за това ли трябва да служи кат па и другите но яко хвърчат глоби...особено за другите дето и те работят по КАТ съм против на хората им разбиват къщите те висят по кръстовищата ,ама като са им наредили това е.
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашата милиция ни пази, казвайте и на престъпниците кога ще има акция Иванчева що не и казахте, че я следите колко човека е убила на пътя или за паркомясто ама и пратихте 500 барети да заловят една жена 45 кила с мокри дрехи, а Митьо Очите случайно го изпуснахте и не му пратхите 1390 барети да го заловят
4
2
 
19
 
! Отговори
-10 преди 5 години
По изложените съображения и на основание чл. 124, ал. 1, т. 4 и чл. 125 от Закона за съдебната власт Общото събрание на колегиите във Върховния административен съд РEШИ: В хипотезата на чл. 189, ал. 4 от Закона за движението по пътищата, установяването и заснемането на нарушение, могат да се осъществят само със стационарно техническо средство, което е предварително обозначено и функционира автоматизирано в отсъствие на контролен орган.
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А иначе не гледат за нищо
2
3
 
16
 
! Отговори
одран по вр. на акци преди 5 години
Тоз ми омръзна аз да го гледам --- все тая от техните постоянни акции ,те са постоянно в акция да могат да спират уж за проверка и да търсят да те дърмонят -- тука сме бедни караме стари коли чудесен удар за бюджета за тях и началниците им това е свършена работа ---повече глабени на пътя...
1
3
 
15
 
! Отговори
-10 преди 5 години
Електронен фиш заснет от нестационарна камера не минава през съда!!!