Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!

Бившият бургаски полицйски бос го наел през 2016-а заради контактите му
Обновена: 9 авг 2018 10:37 | 9 авг 2018 10:00,
221
Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!
Снимка: архив, Булфото

Тече процедура по освобождаването на Митьо Очите от длъжността консултант в "Аркус сигурност", обяви Иван Владимиров, управителят на фирмата, който се явява и работодател на Димитър Желязков.

Той обеща, че трудовите права на Очите ще бъдат спазени.

"В нашата фирма обаче няма бъдеще за него", настоя Владимиров, който е бил шеф на районни управления и на сектор "Криминална полиция" в Бургас.

Още по темата

По думите му Очите бил на трудов договор от 2016 г. Негов познат предложил да го вземат на работа, за да бъдат използвани контактите му.

"Този познат не е личност, която представлява интерес", настоя Владимиров в отговор на въпрос кой е човекът, предложил Митьо Очите за работата.

"Работата с него е като с всички останали служители. Неговите задължения основно бяха за намиране на обекти, които да вземам под охрана. Заплатата е уговорена предварително", обясни Владимиров пред bTV, но не посочи конкретна сума.

"Как минава един работен ден на Желязков, най-добре ще ви обясни самият той", отвърна той.

Бившият полицейски бос уточни, че не са верни твърденията, че е имало притискане и заплахи срещу хора и компании, които да бъдат охранявани от фирмата му.

"Аз познавам огромната част от лицата, които представляват оперативен интерес. Но не сме имали контакти с Желязков може би от 15 години. Не го бях виждал до 2016 г.", настоя Владимиров. Той заяви категорично, че не е разследвал престъпления, извършени от Митьо Очите.

"Бях морален и честен полицай", отсече настоящият охранител.

Иван Владимиров знаел, че несебърлията е ходил няколко пъти в Турция на лечение. Наскоро там му направили операция заради усложнения след престрелката през 2016 г. в комплекса Слънчев бряг.

"Нямам информация какво е станало в Истанбул. Не знаех, че е бил придружаван от Бенчо Бенчев", каза Владимиров.

За зърнения бос той твърди, че бил "щедър човек". На въпрос дали е бил в помощ на социалистическата партия, отговори, че е бил "в помощ на хората".

"И да е помагал на политици, не е възможно да съм в течение", заключи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
46
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
МВР ВОНИ!
22
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно е нает с цел да се покаже че има някакъв законов източник на доходи.
21
0
 
26
 
! Отговори
i'm преди 5 години
И социални да му дадат, да не забравят!
20
0
 
33
 
! Отговори
НОИ преди 5 години
До мдамКак ще се лекува,------------------Споко, не го мисли. Той е инвалид 100% с чужда помощ. Получава инвалидна пенсия, (с разни други добавки за инвалиди) около 1000 лв.. Здравните му осигуровки се плащат от държавата като пенсионер.
19
0
 
24
 
! Отговори
Луд преди 5 години
Ужас. От глад ще умре момчето.
18
1
 
45
 
! Отговори
мдам преди 5 години
Тоя собствени на Аркус и той трябва да е подсъдим. Всички от тая престъпна група.
17
0
 
50
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Бях морален и честен полицай...сега си имам охранителна фирма, и ползвах връзките на Митьо Очите в определени среди.Имаше и изнудване, и рекет...но в моя бизнес не може без това!------- заяви Владимиров!Аааааахахахаха
16
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цяла България знае що за птица е Очите ,само бившият шеф на полицията не знае. Срам! И на каква заплата е? Абе тези ни взимат вече съвсем за мезе.
15
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Борисов тръгва всичко , той стои най горе
14
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахахахахахаха, така ми разсмя тази новина :) все едно не знаят кой е Митьо Очите, че сега чак ще го уволняват
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ша напълнят крадения Текст с коментари , като има Уфце дето не разбират
12
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ШеФа на Аркус да каже защо има голяма престъпност в Бургас и се налага хората да наемат охранителната му фирма, сам един Митьо Очите трудно ще подпали цялото черноморие кой му помагаше в тия мръсни дела. Много потаен тоз Митьо бе, нито шефа му нито колегите му знаят какви ги върши. Подозираме, че Бенев лично е ходил да бие гробарите за да ги рекетира охранителите нямат нищо общо.
11
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е още едно нагледно доказателство че полиция и мафиотските шефове имат нещо общо.Какво точно-един господ знае !?!?!?
10
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както се вижда хората на Мафията са почтени труженици на мирния фронт - реликви от братската дружба - със същите практики и терминология !
9
1
 
27
 
! Отговори
Капиталист преди 5 години
"По думите му Очите бил на трудов договор от 2016 г. Негов познат предложил да го вземат на работа, за да бъдат използвани контактите му."Аркус са комунисти! Само комунистите наемат престъпници за консултанти за да ползват контактите им. България живее още в комунизма. При капитализма и демокрацията честните капиталисти наемат само почтени хора за клонсултанти.
8
0
 
38
 
! Отговори
Тишо преди 5 години
Цирк буш... Трябва ни управник като хан Крум! Тогава всички тези ще си припомнят какво и за кого работят...
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кой вестник е копирана Статията тука никой не пише а краде направо от интернет , става бързо и лесно
6
0
 
55
 
! Отговори
мдам преди 5 години
Недей го уволнява човека. Можеш ли да оставиш мъж с здравословни проблеми ( дупки от куршуми ) без работа, без доходи, без заплата. Как ще се лекува, как ще ходи до Турция. Мъка, той на една заплата разчита да си стъпи на краката, ти го режеш.
5
0
 
62
 
! Отговори
гатанка преди 5 години
А бе уж обикновен консултант а го знае цяла България и присъства по всички медии в новините и извън тях. Брех .......А хора които носят медали,поставят рекорди в спорта или други заслуги, никой не знае и не се говори за тях.Тая журналистика го е обърнала с статистика на престъпния свят.Много ниско ниво.
4
0
 
50
 
! Отговори
Gado преди 5 години
Повлекли са се като черва, всичките са за затвора!