Мъж уби с лопата агресивен питбул, влязъл в двора му

Нападнал сина му и захапал домашното му куче
17 авг 2018 17:15,
179
Мъж уби с лопата агресивен питбул, влязъл в двора му
Снимка: Архив, Reuters

Мъж уби с лопата агресивен питбул, който влязъл в двора му и нахапал детето и домашното му куче, съобщават от ОДМВР - София.

Около 11:23 часа на 16 август жител на Самоков съобщил в полицията, че в двора на дома му е влязъл питбул, който нападнал сина му и е захапал домашното им куче, вързано в двора.

При опит за прогонване на агресивното животно мъжът му нанесъл удари с лопата, вследствие на което питбулът е починал.

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
25
 
! Отговори
От бързак до 121 соф преди 5 години
Мила, ако си намериш нещо интересно да вършиш в живота си, ти обещавам, че няма да жалееш за насилници. Било то човек или животно. Било то по причина, че имат сметки през оградата Насилието се наказва. Аз лично ако видя куче да напада детето ми, последното нещо, което ще направя е да звъня по телефона.Паля огъня, варя, после цяла зима детето ми ще го хапва с топла пита. ...Дори и собственика му ще нагостя.
117
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господ здраве да му дава!На високия рус мъж с правата лопата.
116
0
 
14
 
! Отговори
До 121 софия преди 5 години
Цитирам те:,, Общата ти култура е като възпитанието ти, уважаеми. Кучетата също си имат своите сметки, като хората..,,... И ти казвам:Теб май никой не те е оправял. Ама така бясно, като питбул на кучешката.
115
21
 
0
 
! Отговори
Sofia преди 5 години
Общата ти култура е като възпитанието ти, уважаеми. Кучетата също си имат своите сметки, като хората..
114
0
 
24
 
! Отговори
Случаен преди 5 години
Боже, Боже, колко мъка има на този свят Боже! Защо не слезеш на земята за да си прибереш РАЯТА! Толкова мъка има по света, а ние водим спорове за кучета убийци! Кога ще започнем да мислим за хората! Защо станахме толкова извратени, толкова злобни един към друг. Накъде отива този свят!
113
0
 
10
 
! Отговори
До 117 софия преди 5 години
Цитирам те:,, 120 коментара, а нещо ви се губи основното.,,И питам:Ама така основно да те е оправял?
112
0
 
16
 
! Отговори
До 117 софия преди 5 години
Цитирам те:,, питбула се е отвързал и е прескочил оградата да си оправи сметките.,,... И те питам:А теб скоро някой оправял ли те е? Бурно като коментарите Дет викаш.
111
29
 
2
 
! Отговори
Sofia преди 5 години
120 коментара, а нещо ви се губи основното. Кучето е "нахапало" другото, а детето е само "нападнато".Какво е станало сигурно - двете кучета са комшии и отдавна се лаят, питбула се е отвързал и е прескочил оградата да си оправи сметките. Това се случва често, не е необходимо да се реагира толкова бурно. Предстои им дело и излишни нерви.Питбула не е нападал хора, но това трудно се доказва.То не може само пред компа , трябва и на село да се оцапаш.Новината я няма и по телевизията , така , че
110
1
 
25
 
! Отговори
Бързак преди 5 години
Направо в зимника....Буркани с надпис:Зъл питбул варено 2018.
109
1
 
22
 
! Отговори
12345 преди 5 години
И правилно е направил. Гнусния пес къде е ходил по чуждите дворове. Стопанина трябва да го отнесе, че не го е вързал!
108
0
 
11
 
! Отговори
Бързак преди 5 години
30 години лишаване от свобода за другото куче.... За какво го хранят? Да го вардят с лопати и тяло на малко дете ли?... Да се накаже подобаващо
107
2
 
19
 
! Отговори
Патоанатом преди 5 години
До До 110То кучето няма лопата, ама и детето няма развити кучешки зъби!
106
7
 
11
 
! Отговори
До 110 преди 5 години
Не съм съгласен.... Към агресора трябва са се подходи по равен начин. Кучето няма лопата. ...Да се хапят или да дадат лопата на кучето. Иначе затвор за този дето не е починал.....
105
3
 
7
 
! Отговори
Обръгнал преди 5 години
Милото кучанце!Ама то моето *** не хапи!
104
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нека обобщим-агресивно куче влиза в чужд двор,напада дете,напада вързано куче и бива ликвидирано от собственика,две нападения и проникване в чужда собственост??,че какво производство,дори за всяко от тези неща поотделно би заслужило това,което е получило и тук в коментарите за мое недоумение прочетох постове за защита на агресора?наистина има ненормални на свобода в тая държава,аз в тая ситуация като убиец виждам кучето а не този който е прекъснал намеренията му,няма ли кой да ги прати в психото
103
0
 
10
 
! Отговори
От бързак до 108 преди 5 години
Къв ритник?.. Много хуманно. Я виж човека. С лопата.
102
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имах такава слу4ка преди 30 години. Тогава бях 20 годишен . Тъкмо се бях уволнил от казармата и си живеех живота както се казва, Една нощ след 12 4аса се прибирах към вкъщи когато ме нападнаха ули4ни псетa. Нахвърлиха ми се без видима при4ина. Първото ми деиствие беше да уцеля с шут наи агресивното. Какъв шут съм му бил незнам но изкви4а на умрело и побягна а след него избягаха и останалите 3 песа. В такива слу4аи е важно бързо да реагирате, и то4ен ритник.
101
0
 
13
 
! Отговори
Бързак преди 5 години
А ще го ядат или ще го копаят?
100
0
 
14
 
! Отговори
агроном преди 5 години
Ми кучето е отишло на гости. Трябвало е да му нареже саладка, да му сипе ракийка, да хапнат, да пийнат, да излаят по песен и да се изпратят по живо по здраво. Ама не, ще го кара да му копае градината, ми то е куче, не е градинар.
99
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добра новина! Някой е взел правосъдието в ръце.