Мъж уби с лопата агресивен питбул, влязъл в двора му

Нападнал сина му и захапал домашното му куче
17 авг 2018 17:15,
179
Мъж уби с лопата агресивен питбул, влязъл в двора му
Снимка: Архив, Reuters

Мъж уби с лопата агресивен питбул, който влязъл в двора му и нахапал детето и домашното му куче, съобщават от ОДМВР - София.

Около 11:23 часа на 16 август жител на Самоков съобщил в полицията, че в двора на дома му е влязъл питбул, който нападнал сина му и е захапал домашното им куче, вързано в двора.

При опит за прогонване на агресивното животно мъжът му нанесъл удари с лопата, вследствие на което питбулът е починал.

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
41
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Браво на мъжа!А в какво състояние е лопатата?Дано няма значими поражения!
77
1
 
37
 
! Отговори
Ако детето беше само преди 5 години
Правилно е постъпил да убие кучето. Защитил е себе си и детето си. Може някой злобен съсед нарочно да е пуснал питбула да му направи мръсно. Вече на нищо не се учудвам.Помислете какво щеше да стане, ако детето беше само.
76
1
 
40
 
! Отговори
Край преди 5 години
Браво. Сега да вземе лопатата и да утрепе мухата на челото на собственика.
75
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
приехме, че има зли породи кучета, но е и че има зли хора. а такива са тези, които се взимат опасни породи. елементарно. агресивни не е точната дума. агресията може и да е полезна или ситуативна. тези породи не са агресивни, а зли. свестният човек няма нужда от подобни компании на хора и животни. и когато се появят в живота му, той става агресивен, но не и зъл.
74
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досъдебно производство срещу собственика на кучето, надявам се.
73
1
 
34
 
! Отговори
ИВАН преди 5 години
До Анонимен Защитил е детето си,кучето...а може би и себе си!Абе човек,кажи каква е марката на тая лопата,щото в дворовете влизат и някои други такива,ама двуноги!?
72
1
 
19
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
Кога ще е церемонията за питбула? - може да отида............
71
1
 
33
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Евала ,браточка !!!
70
2
 
40
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Питбулът починал, ще падна от смях
69
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на пича. Трудно се скача на агресивно куче.
68
1
 
49
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Браво на човека, така се постъпва в подобни ситуации!
67
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте сега, животно не може да почине.И въобще при насилствена смърт не може да починеш. Почива се, когато се умре от болест или от старост. Другото е убит, загинал,умрял.
66
2
 
52
 
! Отговори
Киро куфражиста преди 5 години
Не съм юрист но: Кучето е оставено без надзорКучето навлиза в чужда собственостКучето напада безпричинно детеВ опит за самоотбрана бащата убива кучето. Трябва да се търси отговорност по първите 3 точки на стопанина, вместо на този обил кучето. Или ако не, промени в закона!
65
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво трябваше да направи той?Да гледа и наблюдава как питбула убива кучето му и сина му? Вие нормални ли сте?Досъдебно производство, можеби,но за този който е отвързал или незавързал питбула.Ежала на Мъжа.
64
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво досъдебно производство бре?Демек можеби ще се разглежда в съда? Питам се аз ли не съм у ред или другите.Това ми идва много.По-добре да си отворя порносайт.По-нормално ми се струва от това тук.
63
0
 
10
 
! Отговори
Самоковец преди 5 години
Към 11:23 ч. помислих, че бие камбаната на църквата!
62
0
 
31
 
! Отговори
цуци преди 5 години
Евала, само това мога да кажа
61
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В българия стават странни правосъдни неща. Убиваш куче и в затвора. Каква е тази работа. Кучето е звяр, вярно одомашен, но звяр. За убииство на кокошка пак ли е така? Ако НЕ, защо не е така. Нека някой правист да вземе отношение. Защо като човек заколи прасе или агне не влиза в затвора, а за куче влиза. Или кучетата се приемат за притежаващи *** качества.
60
2
 
50
 
! Отговори
До: Славянин преди 5 години
От Ели,Собствениците на питбули не осъзнават отговорността да притежаваш породата.Затова в Германия, Дания, Норвегия, Румъния са забранени.В други д-ви са под специален режим, над 21 г., да не си осъждан, застраховка 120 000 евро, и тест за агресивност, на къс повод.Питбулите изискват часове тренировки дневно за послушание, трябва дете да си играе с тях, и те да не реагират.Повечето стопани на кучета в БГ са абсолютно безотговорни, не чистят фек*ите, не обучават кучетата си, и са агресивни
59
0
 
48
 
! Отговори
!!!!! преди 5 години
Ей, Българите сме били велик народ!!! Ловци, войни и .... постъпката на човека е за пример и подражание!!! Стига с тези преземки за защита на животни и тем подобни глупости!!! Искат да ни превърнат в джендери!!!