Погребват Ренета в Сливен, бебето й е по-добре

Малката Мария вероятно ще се възстанови напълно
Обновена: 23 авг 2018 14:28 | 23 авг 2018 13:52,
25
Погребват Ренета в Сливен, бебето й е по-добре
Снимка: Pixabay

Близки и приятели на 33-годишната Ренета Томова, която почина преди дни, малко след като роди дъщеря си Мария, се сбогуват с нея днес в Сливен. От болницата, в която тя издъхна,съобщиха, че състоянието на бебето й се подобрява.

Заради парезата на ръката е започнала рехабилитация. Според лекарите в болницата детето ще се възстанови напълно. Малката Мария получи увреждането по време на тежкото раждане на 15 август. Момиченцето ще бъде осиновено от вуйчо си.

Още по темата

Днес в Сливен е поклонението пред паметта на Ренета Томова. В София също ще има поклонение, на което ще се съберат нейни приятели и близки, съобщи Bulgaria ON AIR.

В същото време разпитите в Сливенската болница за смъртта на младата жена продължават. Родителите и близките й обвиняват лекарите, че са виновни за фаталния край. Те споделят последните си разговори с Ренета, в които тя разказва, че са скачали върху нея и всичко я боли.

Близките и родителите също ще дават показания.

Аутопсията на Ренета е направена в понеделник. Очакват се резултатите от назначената тройна съдебна експертите. Всички документи по случая вече са предадени на следствието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Службите да си свършват работа. Да разследват за убийство. Това е нормално след като има смърт. Ако има виновни да знаят, че са съсипали живота на дузина хора.
3
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната млада жена, отишла си без причина и по нелеп начин, само защото е искала да роди детето си в тая пародия на държава! Естествено за смъртта й виновни няма да се намерят...Тук здравеопазването, правосъдието и справедливостта са погребани отдавна
2
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 и 2. Баща със сигурност има, въпрода е дали може и иска да припознае детето. Каквото е, това са вътрешно-семейни работи, ние не би трябвало да се месим в тях.
1
5
 
44
 
! Отговори
Баба Яга преди 5 години
Детенцето баща няма ли, та ще го осиновяват?