Ще се строи ли на Силистар? Борисов стопира засега

ОС на Царево одобри изработване на план за застрояване
24 авг 2018 18:20, Александър Попов
26
Ще се строи ли на Силистар? Борисов стопира засега
Плажът Силистар. Снимка: Dnes.bg

Ще се строи ли около плажа Силистар на Южното Черноморие? Този въпрос предизвика различни реакции, намеси се и премиерът Бойко Борисов.

Той разпореди на кмета на Царево Георги Лапчев да задържи и да не изпълнява решението на Общински съвет - Царево по казуса "Силистар", съобщиха от ГЕРБ.

Наскоро общинските съветници в Царево дадоха одобрение за изработване на план за застрояване парцел от над 22 декара в местността Силистар.

Борисов възложи на кмета на Царево да не изпълнява решението до пълното убеждаване на обществеността в правотата на това решение на Общинския съвет.

Утре пък Георги Лапчев ще даде пресконференция по казуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Председателят на ГЕРБ възложил на кмета на Царево да не изпълнява решението до пълното убеждаване на обществеността в правотата на това решение на Общински съвет Царево."Както разбирам , сега ще ни убеждават, че решението е правилно.То ще е правилно , ако е законосъобразно.Решение на Общински съвет може да се обжалва и да бъде спряно от Областния управител. Такъв е законовия ред за спиране или отмяна на общинско решение. На Суджука някой трябва да му казва тези неща , да не се излага.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добрият Борисов.Не ви ли омръзна този цирк.Именно Борисов е машата на Мафията и Олигархията.Ама докато продължава да има слепци в БГ ще е така.
2
0
 
16
 
! Отговори
кмет преди 5 години
Схемата е отработена - както при Иванчева. Някой ще трябва да плати където трябва, за да нареди на кмета да си върши работата.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така де строежи и бетонец му е майката поне малко място за плажа ще остане ли ?!?!?!