Радев: Съболезнования на близките на жертвите!

Президентът отмени тържествената заря-проверка в Габрово
Обновена: 26 авг 2018 07:41 | 25 авг 2018 20:25,
78
Радев: Съболезнования на близките на жертвите!
Снимка: Прессекретариат на президента

Държавният глава Румен Радев изразява най-искрените си съболезнования към семействата и близките на загиналите при тежката катастрофа край град Своге.

Още по темата

Заради трагичния инцидент президентът отменя участието си в тържествената заря-проверка тази вечер в град Габрово по случай отбелязването на 141 години от Шипченската епопея, съобщават от прессекретариата на държавния глава.
 
До момента от Центъра за спешна медицинска помощ - София потвърдиха за 13 загинали при тежката катастрофа.

Екип на Спешна помощ транспортира към София 40-годишна жена в изключително тежко състояние, а 73-годишна жена е с тежка политравма.

Все още няма точна информация за броя на ранените. Готовност да приемат ранените от катастрофата имат "Пирогов", болница "Св. Анна", ВМА, както и всички големи болници в страната.

По първоначална информация, автобусът е излязъл извън пътното платно, преобърнал се е и е паднал на площадка под нивото на пътя, съобщиха по-рано от МВР.

Участъкът на инцидента временно е затворен за движение. Към мястото на катастрофата пътуват още полицейски и пожарни коли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Хахахаха преди 5 години
В грешка си Пенчо, президентът ни е подчинен и подкрепен от БКП!!
60
2
 
1
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Поддръжниците на един пожарникар и друг дипломирал се в училище за б***внор***звив***щи е естествено да мразят един въздушен ас , спечелил президентското място без партийна подкрепа срещу бивша партийна секретарка от Плевен ,която имаше мощна подкрепа в лицето на ЦК на ГЕРБ !!!
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президента като държавен глава изказа съболезнования.Получовеците веднага го оплюха.С такава *** е ясно защо България е на това страшно положение.
58
3
 
3
 
! Отговори
Радо преди 5 години
кво се хапите бе. един свестен президент д а имате и бързате да го *** . той ви е виновен че не можете да го командвате .скоро ще ви лъснат мръсните историйкии няма да можете да ги покриете
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно, че нищо не зависи от тоя ***, ама много ме дразни.
56
4
 
2
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
АЛО МНОГО ПРОСТАЩИНА В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ!?!?!? ВСИЧКО ИДВА ОТ ОНОВА ГО.. . ВЕ ..ДО !?!?!ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ - РЕФЕРЕНДУМ И ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ!?!? ДОКОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРЛУВА ПРОСТАЩИНАТА !?!?!
55
7
 
4
 
! Отговори
До Мосю Ле Пресидон преди 5 години
Господин президент,това не е ваша работа да се извинявате за трагедии случващи се по пътищата.Вашето съпричастие не бива да става масмедийно джумборе.Моля занимавайте се с държавните международни дела.Това че ще се произнесете по тази трагедия,не би стоплила,или помогнала никому.Президентът трябва да бъде на върхът,недосегаем за партии и лични лобистки интереси.
54
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вината е на Радев, да не се оправдава а да подава оставка и да се маха и нека Бойко сложи друг на неговото място по отговорен човек.
53
6
 
9
 
! Отговори
Мо- ски преди 5 години
Московски кога ще я подаде?! И цацаратурата също?? А Бб трябва да я подава всеки ден..сещаш се за опита да спасите Киро.. но номера не мина. Какво лице трябва да имаш за 2 дни да гласуваш напълно обратно.. сигурно лице зад ник приличащо на Цвинокио
52
7
 
5
 
! Отговори
Tots преди 5 години
Аве някви *** пак омаловажават събитията! Факт е, че има използване на сила срещу ударения човек! Подай си оставката Радев, вече се изложи достатъчно!
51
6
 
6
 
! Отговори
Уф преди 5 години
До-58Ами ти кажи как пожарникар има банка?? Шофьор с интелект на 50 год има 6+ апартамента как КОЙ е милиардер...???? А този дърт мерс е 3-4000 лв, заплатата на поредната калинка в ТР която хал хабер си няма какво е сторидж или бек ъп е 13 000. Назначена от тик вету
50
9
 
8
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Оставка за президента! Сбогом Радев, ще забравим бързо за теб безличен чичка!
49
4
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
На пострадалия или са му платили да си плати или са го заплашили да му стъжнят живота. Толкова бързо да си промени мнението е доста съмнително!
48
6
 
7
 
! Отговори
Кдк преди 5 години
Светла им памет на загиналите хора и съболезнования на близките, роднините! И дано скоро Фуржко Потника и цялата комунистическа смрад бъдат осъдени, наказани, смачкани и унизени- каквито трябва да бъдат.Г-жа Лъжа, Потника и руските бандити ни унищожават държавата и Родината.
47
8
 
9
 
! Отговори
интересно преди 5 години
Гледах изтрития клип от кръговото. Бащата на Радев е на 80 години, но колата е сравнително нова. Как пенсионер от 20 години кара такава кола?Като гражданин съм любопитен да зная как става така.От вестниците четем че пенсионерите в България мизерстват.Такава кола не е по джоба на много работещи в Сингапур.
46
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не пропусна случая за медийна изява. Като искаш да изкажеш съболезнования, го правиш лично или по телефона, а не по медиите. Абе... червена гнида.
45
0
 
9
 
! Отговори
милият той преди 5 години
Въпреки че катастрофата едва ли има връзка със случая с триколката, това все пак е добре дошъл повод, да се отклони вниманието.
44
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ако ми се яви докато съм в болница, наистина ще умра.
43
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има си хас един инвалид да има претенции към Първия баща... Смее ли! После че се окаже, че триколката не е минала втори преглед за годината и шарката на протектора не съответства на изискванията...
42
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за про стаци има тук.президента бе на мястото на трагедията.отложи велики събития за тази страна.тръгнали да говорят за баща му.каква трагедия има там и какво е правила тази триколка на пътя.