Полицаят, написал акта за ПТП-то с Радев – уволнен!

Вътрешна проверка установила, че не е изпълнил задълженията си
6 сеп 2018 09:00,
158
Полицаят, написал акта за ПТП-то с Радев – уволнен!
Снимка: кадър YouTube

Полицаят, който е изготвил протокола от катастрофата в Харманли с участието с Георги Радев - баща на президента, е дисциплинарно уволнен, потвърди  полицията в Хасково.

Още по темата

Вътрешна проверка на Областната дирекция на МВР е показала, че младши автоконтрольор Митко Станков не е изпълнил служебните си задължения, пише bTV.

Случаят се проверяваше от две дирекции на вътрешното министерство, но министър Валентин Радев подаде оставка в деня, в който резултатите трябваше да бъдат оповестени.

Министърът на МВР в оставка Валентин Радев заяви, че полицаят е действал неграмотно и некомпетентно.

Информация за катастрофата, в която участват бащата на президента и мъж в електрическа триколка излезе 9 дни по-късно, след като в интернет беше публикуван видеоклип от инцидента.

По случая имаше и прокурорска проверка, резултатът от нея обаче до момента е неизвестен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
9
 
! Отговори
Обикновен гражданин преди 5 години
ХАНКО БРАТ
113
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И съм ти написал ,ако имаш книжка
112
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами пич, ефин познат го друснаха 300 евро ,тъй че си прави сметката, друг за теглене на мп3 го ощипаха 700
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До месараОриенталка логика much ?
110
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тука ако караш пил колело ченгетата ти взимат шофьорската книжка.без свтлини 20 евро"Пич, живея в Дания, но съм живял и в Холандия. Никой не ти взима книжката. Само ако си изключително неадекватен, може да те глобят около 100 евро, което си едн минимален надник... А ако си на 16 и нямаш книжка ? Ко правят - в затвора ли ще те вкарат ?
109
0
 
3
 
! Отговори
бивш контрольор преди 5 години
Работил съм 5 г. в контролна система, там е пълна отврат. Добре, че се махнах и от тогава не си и помислям за подобни работни места. Останали са хора без алтернатива а системата ги учи на едни стари и неадекватни порядки, наследени от едно доста старо време, неприложими към съвремието. А са предавани и на младите. Възможностите на някои там се ограничават до копаене на тръни на село. Други и това не могат.
108
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам за тая триколка ама тук в Германия ако имаш е-байк и развива над 25км в час трябва да го регистрираш и имаш табела като на мотопед ,а също трябва да заплатиш застраховка в размер от 60 евро. Тука в случая става въпрос за триколка ,която 100% е без документи. Напълно нормално е водача на триколката да се санкционира. Тука ако караш пил колело ченгетата ти взимат шофьорската книжка.без свтлини 20 евро
107
3
 
8
 
! Отговори
Все пак сигурни ли преди 5 години
Сме, че е виновен, водачът. Този с количката е пешеходец по закона за движение по пътищата и трябва да се движи или по тротоара, или максимално в дясно като не пречи на другите участници в движението. Най-вече, защото е леко невидим. И ако не беше това, бащата на президента. Пак той щеше да е виновен. Ако греша, моля обоснове те се по ЗзДП. Всеки може да попадне, в такава ситуация.
106
1
 
4
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 5 години
Що са го уволнили ,нали министерството е наше ???!!!
105
2
 
7
 
! Отговори
инструктор преди 5 години
ми правилно си е написал акта на триколката полицаичето..............някои ще получава пари от Страсбург............
104
3
 
15
 
! Отговори
месара преди 5 години
тоя човек го отнесе за нема нищо, а не е правилно. ама кво да прави, акт ли да пише, да съобщава ли,...... бащата на Президента е все пак.
103
1
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Ще обжалва,ще сменим министъра ,а дотогава ще поработи охрана в банка ...Ние не оставяме нашите другари...
102
6
 
12
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
До Само ГЕРБ! 94 Триколката се е движила с 60 км. в час. Превишена скорост не съобразена с това че в кръговото навлиза бащата на президента , дето е забравил кой е с предимство.
101
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пъ в Плевенското второ РПУ си ги търпят и дундуркат до пенсия....
100
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам какъв е проблема на повечето пишещи тук?!Става на въпрос за едно обикновено проишествие което е указано как да се действа в закона за движение по пътищата!!!Имаме и не правилно или по точно казано не грамотно деиствие на държавен служител!!Какво толкова се изказвате като....абичи?!За всеки не предубеден е ясно че колата е нарушила закона за движение по пътищата и полицая е действал като пълен абич!
99
6
 
10
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До *** 100 Триколките се движат като велосипедите. На огромно кръгово движение където няма и една кола да нацелиши триколката , това си е изкуство.Така ли е *** ? Така е ? Старши Радев е карал само на село.
98
13
 
18
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Ако шофьора блъснал триколката не беше баща на президента, това ПТП изобщо нямаше да го има в сводките. но някой май преиграха. ПТП-то става в средата на кръговото, и какво прави тази триколка там.
97
1
 
28
 
! Отговори
Пурко преди 5 години
Всички знаят, че са му наредили какво да пише! Защо не уволнят шефа му?
96
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оказва се че президента освен че се спонсорира от престъпници, но и самия той е престъпник.
95
15
 
16
 
! Отговори
О хари преди 5 години
Ас питам каде да карам колата плащам данък застраховки преглед винетка а улицата е пълна с каруци инвалидни триколки дори пешеходците ходят по улицата поне плочките стърчат и си окъчват обувките