Борисов за Независимостта: Да не забравяме саможертвата!

Премиерът призова да запазим идентичността си като нация
22 сеп 2018 09:30, Петя Славова
137
Борисов за Независимостта: Да не забравяме саможертвата!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов поздрави българите по повод 110 години от обявяването на независимостта ни в социалните мрежи.

"Честит Ден на Независимостта на всички българи! Днес нашият национален интерес е свързан със запазването и развитието на обединена Европа, но никога не трябва да забравяме саможертвата и смелите действия на нашите предци, довели до независимостта на България.

Ние трябва да продължим твърдо да отстояваме интересите си на световната политическа сцена, да пазим идентичността си, да се гордеем с нашите традиции и култура и винаги да помним смелия и борбен дух на българина, благодарение на който днес живеем в свободна държава", написа още министър-председателят във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всичко което има Руска следа е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ на Н-та степен
57
1
 
15
 
! Отговори
Нагъл предател преди 5 години
До Не е редно 54Боико нещо редно направил ли е, та да се чудим как и днес се е изтъпанил да дрънка за онова, което няма у него? Той ПОРУГА саможертвите и независимостта и както той си прави - и с това пропаганда за себе си. Редно ли? Сега пишем за наглостта Му, но веднага залепиха негови *** и пускат нелепи контри. На Щрек са и удрят и анонимната критика. Официално въртиопашките са с него от 'саможертва и независимост'. Оставка!
56
4
 
2
 
! Отговори
независим ама НЕ преди 5 години
А през Византия как е било дали сме били независими или чисти роби , защото да отбележа че умишлено не се пише учебниците по Истрия , по Византия се налага насилствено Християнстовото по нашите Земи от Византия тоест Баългарсия народ дефакто е християнизирън , Историците си мълчат от страх срам и позор
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за 60Човече, то и аз искам от все сърце да видя как Поветкин пребива Джошуа, но реалностите са други- Джошуа просто е с класа над руснака, да не говорим за възраст и ръст и мощ. Има два варианта за изхода на двубоя- или Джошуа да си потренира с Поветкин и да го бие само по точки или да го нокаутира до 7-8 ми рунд. За жалост това виждам довечера.
54
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сретане?????
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 56Да се унищожи руското.И да се приеме всичко Американско ли? А бе Яяяяяяяя......си.....
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще бият САЩ на волейбол точно на празника.
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давай Саша Поветкин, начупи самодоволното черно канче на Джошуа тази вечер и влез в историята братушка!
50
0
 
19
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Едно току що излюпено пиленце има много повече мозък от него!
49
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този послушен лакей, който ни направи зависими от всички фактори и всички политици по света само за десет години и ни превърна в роби, има сега наглостта да се изправи пред нас българите и да ни честити този празник.... Това е и пълно безумие от негова страна предвид, че ни съсипа като народ и държава със всички възможни методи и средства само и само да се облагодетелства той лично и останалите престъпници, родоотстъпници около него....
48
21
 
3
 
! Отговори
Интелектуалец преди 5 години
Благодарение на Бойко Борисов, България от изолирана бедна посткомунистическа държава се превърна в мощен регионален фактор и балкански икономически тигър. Високи доходи, нулева безработица, мощна промишленост и висок износ. И това само за десет години управление на ГЕРБ!
47
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честита ..... , Българския Народ винаги е бил незвисим няма такова нещо през Османско , някакви хипотетично-Манипулативни идеи на РУСНАЦИТЕ които всъщност работят на 100% у нас , всичко което е свързано с Русия трябва да се унищожи за да не продължава тва ХИПНОТИЗИРАНЕ в 21 век и то в Европейския съюз
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зодия "близнаци"! Само които общуват с такива хора знаят какви бърборковци и лъжци са, двулични и страхливи! Разбира се има и изключения, зависи много точно от датата! Но тоя на снимката е оригинална извадка на зодията!
45
0
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Независимостта свърши след като числеността на Полицията е по голяма от на Армията!А Полицията какво работи след като осред бял ден ме измамиха тумба снежинки представящи се за майстори на покриви а после рекет и заплахи а полицията казва защо си им дал а прокурора отказва да образува досъдебно защото нямало престъпление те искат ти даваш ... Независима е само волята ни за живот въпреки техните усилия да ни унищожат! Честито ви увеличение на Парното с 23 % от тази година.
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли нещо, което да не е използвал и оцапал? Като му пишат постовете, поне да са малко като за него арогантния предател, а то-все на опаки, все хвалби, все грим и перуки и пудрене с лафове. Цинизъм не, ами цинизъм.
43
0
 
13
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
До ИнтелектуалецАбе интеУектуалец,от кой психодиспансер дращиш така обилно!?
42
2
 
14
 
! Отговори
до 32 Чистач преди 5 години
Стига с тия комунисти, че ша мъ съсипите от майтап. 30 год.след като сдадоха властта, вие произеедохте поколение от дрогирани, себични, ловци на покемони. Само ограничен може да приема сериозно извинението 45 години. 30 год. след 45 год., децата на ком. виновни. Кой ще е виновен след още 30 год., внуците на комунистите ли? А след още 30? Няма мярка колко зомбирани са ви причините, обясненията и т.н. и т.н.
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честита Незаконност!
40
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИнтелектуалецТи си страшен с пропаганда. Толкова е велик Б., че няма интелектуалец на света, който да го отрази! Като хвалиш щърбава баба, тя става ли за мома? Вие гербаджиите свикнахте да кривото да викате право, та се изкривихте всичките, но изкривихте и нас, сасипахте ни. Касапи нагли!
39
0
 
14
 
! Отговори
колко? преди 5 години
Според ББС, Педро Пороченко е платил 400 000 долара държавни пари, за да му уредят среща с шефа на света, Доналд Тръмп. Въпрос: колко е платил пожарникаря за предстоящата си среща с Тръмп? С чии пари?