130 години БДЖ – 130 безплатни билета за трена

Всеки желаещ трябва да попълни анкетата на www.bdz.bg
10 окт 2018 18:22, Анисия Иванова
3
130 години БДЖ – 130 безплатни билета за трена
Архив: Булфото

"БДЖ-Пътнически превози” ще подари 130 безплатни билета за пътуване с влак по повод 130-ата годишнина от създаването на Българските държавни железници. Билетите ще бъдат раздадени на случайно избрани участници в публикуваната анкета на официалната електронна страница на дружеството (www.bdz.bg).

Печелившите ще бъдат избрани на лотариен принцип, като всички желаещи да вземат участие в томболата трябва да попълнят анкетата в срок до 30-и ноември, съобщават от компанията.

Наградените ще получат по един двупосочен билет за пътуване първа класа във влак по произволно избран от тях маршрут. Пътуването може да бъде осъществено до края на 2019 г. с всички влакове, които се движат на територията на страната.

Право на участие в томболата имат всички лица над 18 години, с изключение на служителите от дружествата в системата на БДЖ, техните семейства, както и други лица, свързани с томболата и/или участващи в създаването и провеждането на анкетата.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 10.12.2018 г. в присъствието на нотариус, след което имената на спечелилите ще бъдат публикувани на официалната електронна страница на дружеството (www.bdz.bg).


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БДЖ е символа на далаверите при прегода в България. Локомотиви от комунизма, вагони секънд хенд от преди комунизма, *** от 19 век, криви линии от времето на теснолинейката, миризми и милиарди дотации.Бедните държаи сменят вагоните без колесарите на двадесетина години, богатите всичко , а нашите режат локомотив заради износен лагер за 500 лева.
2
2
 
2
 
! Отговори
Рамбо с чемшира преди 1 година
Върнете парните локомотиви,дизела трови,планетата и хората,пушекът от дърва е естествен,не е отровен,дизела е отрова.Да не ви задуха кон по вратовете
1
0
 
7
 
! Отговори
To6 преди 1 година
АКО ДО ТОГАВА ГЕРБ НЕ ЗАКРИЯТ БДЖ !