Нови тапи към София: Започва ремонт на пътя през Владая

Движението ще бъде ограничено от 23 октомври, трафикът - през "Люлин"
21 окт 2018 10:35, Красимир Ангелов
59
Нови тапи към София: Започва ремонт на пътя през Владая
Снимка: Булфото

Ремонт на пътя София - Перник през Владая започва от вторник - 23 октомври, съобщават от  Агенция "Пътна инфраструктура".

За периода на ремонтните дейности трафикът се насочва по магистрала "Люлин" и по първокласния път ще преминават единствено автомобилите на масовия градски транспорт.

Целта е до началото на ноември да завърши ремонтът на близо 1,5 км.

За улеснение на трафика по автомагистрала "Люлин" от 23 октомври в пиковите часове ще има реверсивно движение в този участък. Това е отсечката в района на свлачището при 9-ти километър.

От 7.00 ч. до 13.00 ч., когато трафикът от Перник към София е по-интензивен, ще има една лента в посока Перник и две ленти за София. От 13.00 ч. до 7.00 ч. сутринта на следващия ден съответно ще има две ленти за Перник и една за София.

Скоростта на движение в този участък от автомагистралата ще е ограничена до 50 км/час, посочиха от пътната агенция.

Движението по АМ "Люлин" не може да бъде пуснато по-рано, каквито бяха първоначалните планове на 22 октомври, тъй като продължава монтажът на анкери и мрежи на свлачището при 9-ти километър. Очаква се предвидените аварийно-възстановителни дейности да завършат до 26 октомври, допълниха от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
27
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Е нали миналата година ремонтираха тази отсечка. Велико крадене ей...някой иска да се нагуши запоследно. Да ви приседне дано. Крадете от нас - работещите и плащащи данъци!!!
15
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едни ремонти се правят от крадците от апи, други от со. Така ББ има постоянна далавера! АсфалтБабаит
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И 50 ленти на магистрала Люлин да пуснат кучъм София, на светофара на Люлин е само едно платно! Там ще има километрични тапи!
13
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да познаем къде ще се опитат герберските мутри да се изнесат след фиаското им февруари1. Кавала2. Барсвлона3. Симитли4. Паламара5. Дубай
12
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато има евросредства,ще се копае и ремонтира.Управляващата ни мафия иска да открадне и последният цент от тия средства.Затова се кърти ремонтира и пак кърти.Като свършат парите ТЕ ще си бият камшика на островите които купиха с нашите пари и ще оставят опустошения след себе си.
11
3
 
28
 
! Отговори
До Софиянец преди 5 години
Колко пъти на година трябва да се правят и преправят едни и същи ремонти !
10
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново се налага темонт, понеже миналата година ремонтът на Трейс е бил некачествен и се изпотрепаха много хора на Владя заради технологични грешки и далавери. Опитайте се в интернет да намерите коя фирма е правила 2017 ремонта на Владая. Няма да можете! Всичко е една безкрайна далавера мутренска! Скапана държава!
9
2
 
17
 
! Отговори
Дани преди 5 години
Да, определено тази част която е от Княжево до края на града има спешна нужда от ремонт.Околовръстното обаче от Бояна до Борис има по-спешна нужда от разширяване.
8
23
 
6
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
Мрънкалниците почнаха пак - мръкане защото се правят ремонти. Мрънкане защото има дупки. Много сте зле!!!
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като се ремонтира Северната дъга и магистралата, след като независимо, че същия път през Владая го ремонтираха миналата зима 3 месеца и сега отново... да каже скапаната пъдпъдъчка как да пътуват хората от Перник до Бизнес парк Младост!
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще бъде цирк за перничани, дупничани, благоевградчани и всички останали човечета! Ще идват с влак и това е!
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман,бе.Не се наремонтирахте.Сега ще спрат и трамвая петица и завършва цикъла на окончателен блокаж на столицата.Фан дък,у ред ли си?
4
3
 
23
 
! Отговори
ще е пълна лудница преди 5 години
Само да попитам тия от общината и онова недоразумение кметицата!!! След като се е знаело, че трафика ще се пренасочи защо не вързаха кръговото на околовръстното преди Филиповци през полето и не направиха пробив от "Люлин" директно за бул. "Стамболийски" при "Западен парк" за да се отвори още една връзка и да се облекчи движението.
3
5
 
30
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
За 10 години,един еднокнижник разказа играта на държава с 1300 години история.
2
6
 
6
 
! Отговори
Скоти от Каблешково преди 5 години
Ух как ще си дойда с пасаткото не знам....АМан от тия ремонти.Сега как ще оскoтявам в софето?
1
3
 
20
 
! Отговори
ист преди 5 години
Стига ремонти. Докога ще притеснявате милион кореняк софиянци. Ако ще правите ремонт на улица, изнесете я извън София, ремонтирайте я, и после я върнете на мястото и.