Цветанов отсече: България не се нуждае от предсрочни избори!

Някой не иска да се решават проблемите на хората, настоя той
30 окт 2018 16:30,
185
Цветанов отсече: България не се нуждае от предсрочни избори!
Снимка: архив "Булфото"

Страната ни не се нуждае от предсрочни избори, няма и заявена широка обществена подкрепа към някаква алтернатива. Това каза в Пещера председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от БТА.

Още по темата

Той отбеляза, че няма криза в управлението, защото няма нито едно концептуално различие с "Обединени патриоти" по управленската програма и тя се изпълнява отлично.

"Когато някой иска да провокира криза, това означава, че той не иска да реши проблемите на хората, а да ги отложи във времето. Ние правим точно обратното. Искаме стабилна държава и фактът, че държавата ще похарчи с 5 млрд. лв. повече в сравнение с тази година и то без да се увеличи дефицитът, говори именно за стабилност, добре работеща икономика и отлична събираемост на приходите", обясни Цветанов.

По думите му в бюджета за 2019 г. 490 млн. лв. ще бъдат отделени за здравеопазване, 500 млн. лв. за образование и увеличение на учителските възнаграждения, икономическият растеж е висок и ще запази тази своя тенденция, а БВП ще бъде 116 млрд. лв.

"Това означава, че има изпълнение на 100% на управленската ни програма", отбеляза той.

В Пещера Цветанов присъства на откриването на обновената сграда на Община Пещера. При откриването й той посочи, че благодарение на съвместната работа на кмета, общинските съветници и администрацията, над 16 млн. лв. са влезли в общината по европейски програми и са използвани за различни проекти. Цветанов допълни, че и Министерски съвет е отпуснал средства за реализирането на проекти в Община Пещера в размер на 6.5 млн. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той откъде знае? Да нея е питал или той е България?! На кои хора трябва да се решават проблемите, че се сещам за някои недосегаеми ...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Saschto??? Sa da si na vlast li ??? Ili sa da promenite pensii saplati. Ot koga 4akame laji laji sa vs ima pari sa naroda beden ne koi sa milionerite v nc deputati ministeti ?????
1
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 13 месеца правителството е похарчило 2,7 млрд. лв. без санкция от парламентаТова са наши пари, откраднати от ГЕРБ и ПатрЕотите по едноличното нареждане на Бойко Борисов.ОСТАВКА !Борисов и Цветанов в затвора !