Български Хелоуин: Психар със сатър рани полицай

Мъжът счупил предното стъкло на патрулка в Шумен
1 ное 2018 20:42,
21
Български Хелоуин: Психар със сатър рани полицай
Снимка: архив Reuters

37-годишен полицай е пострадал при обезоръжаване на психично болен мъж в Шумен, съобщиха от МВР.

Още по темата

Малко след 13:00 часа полицейски екип, който бил пратен на сигнал в кв. "Дивдядово", забелязал мъж в неадекватно състояние на бул. "Велики Преслав". Мъжът носил в себе си нож и сатър.

Униформените спрели автомобила, слезли да изяснят ситуацията, и да предпазят от евентуално посегателство преминаващите граждани.

Мъжът се ядосал на полицаите и хвърлил по предното стъкло на полицейския автомобил сатъра, което довело до счупването му.

При падането сатъра наранил коляното и ръката на 37-годишния полицай. На мястото веднага пристигнали 4 патрулки и криминалистична лаборатория.

Междувременно на тел. 112 постъпил сигнал от бащата на психично болния мъж. Той обяснил, че синът му ги тормозел. Нахвърлил се да души него и майка си. След това излязъл, а бащата съобщил на спешния телефон, че синът му е опасен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама моля ви, психично болните би трябвало да имат диагноза! Защо не напишете от какво психично заболяване е страдал?! От психично до психично има колосална разлика! Нека все пак хората да знаят точната диагноза за да могат да се пазят/да знаят горе долу какво да очакват. Човек остава с впечатлението че всички психари ги лекуват с едно и също "хапче"!
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баси невероятния сатър, при падането си след като е бил забит в стъклото е ранил хем ръката хем крака на полицая, как не отскочи и някой цивилен да набоде. Такива фантастики само в рапорта на български полицаи може да се прочете...
16
2
 
12
 
! Отговори
Додо преди 5 години
В САЩ ако това се беше случило, психар-а щеше да бъде вече отдавна в чувал за трупове, гаранция!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами тъй е в ченгел. Нощно време бродят зловещи сенки и проблясват Сатъри вилици и ножове. За всичко е виновен делиборана.
14
0
 
2
 
! Отговори
Ченгел преди 5 години
Тоя е на Дивия дядо внукът му,от Дивдядово.
13
0
 
2
 
! Отговори
Джак изкормвача преди 5 години
Този е жалък имитатор. Поне с грозде да ги беше почерпил ,преди да извади сатъра.
12
0
 
20
 
! Отговори
По света и у нас преди 5 години
Не зная как е в Щатите, не съм бил там, но според филмите им ми се струва, че полицаите им май вадят пистолета винаги като първа стъпка, така че ако някой им размахва сатър, шансовете му да оживее повече от няколко секунди са минимални. А нашият сатърджия си размахва сатъра като господар на положението и може да ни изпотрепе полицията :-)
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
май наистина е да си полицай в България!!!!! ми що не им вземат Пищовите и да им раздадат по една баклава и да правят селям на братята роми!!!! ми тези Пищови пари струват
10
2
 
3
 
! Отговори
Бродещия с духове преди 5 години
Те не са срещнали другите луди из Шумен. Да споменем и караконджулите нощем.
9
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Не ни занимавайте..с Американски "празници" Празнуващи и от наши български промити мозачета! Днес е ден на будителите! Това е празник ! -:) Наш и български!
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** недей ти си един от най- интелигентните коментиращи тук не прави така че в моя блок тоя дето му дойде реда да събира такса асансьор е един дето си пада малко мафиот и една наша комшиика предния ден един се беше скрил зад вратата и и скъса колието от врата ама и тя е луда тая вечер чакала тя зад вратата с един гаечен ключ и тоя нашия тръгна да ги събира и като излезе в тъмното от асансьора тя го взела за предния и така го цапна че още го шият в спешното.Тия маитапи са опасни задравето.
7
0
 
19
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Тия пищови полицаите(и охранителите) май ги ползват само да застрелват неверните си жени...
6
0
 
21
 
! Отговори
луд със сатър преди 5 години
Държавата да строи лудници за такива опасни луди,където да ги държат до живот,а не да чакат да убият някой невинен,пък тогава да си чешем езиците по сайтовете.Файда йок.
5
0
 
4
 
! Отговори
Зъл дух преди 5 години
Лакомство или пакост!
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американски хелоуин: психар с автомати уби 55 и рани 500....Защо комплексират и вкарвате българския читател в тскива филми, и лепите фалшиви стереотипи върху цялото българско общество с купените статиики??!
3
0
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
и аз след втория джойнт съм много ербап и тръгвам нагоре по входа със самобръсначката(мислейки си че е сатър) да събирам такса стълбищно осветление от тези които дължат
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващия път да се подготвят с лакомства и няма да има ранени.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко болни познавам такива като тоя не е истина