Във Facebook: Кон скочи върху спрял на пътя автомобил!?

Инцидентът станал край Своге, шофьорът е без наранявания
7 ное 2018 12:30, Анисия Иванова
36

Пореден инцидент с кон и каруца на пътя, този път в Своге. На клип, споделян в социалните мрежи, се вижда как животното не успява да заобиколи спряна кола и директно скача върху нея.

Още по темата

Човекът в автомобила е без наранявания. Състоянието на коня не е известно. Няма подаден сигнал за инцидента, съобщиха от полицията в града за Bulgaria ON AIR.

В края на октомври бяха регистрирани няколко инцидента с каруци. В Хасково две каруци връхлетяха автомобил при неправилно преминаване на възлово кръстовище.

На пътя Казанлък - Стара Загора загинаха двама младежи в кола, която се опита да избегне каруци, движещи се без никакви светлини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук имаше един особен кон! Видеше ли паркирана зелена кола налиташе да я пасе. Добре, че не ги припознаваше за кобилки!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До безпартиенПо селата и малките населени места не могат без каруци,те са им необходими за работа и превоз.И не е вярно,че в други държави няма коне и каруци,вкл. и в Европа.
22
0
 
6
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 5 години
Каруци, файтони и коне за езда има навсякъде.Само че в белите страни да отглеждаш кон според правилата за отглеждане на кон струва толкова пари че го правят само едни по-равни хора.
21
5
 
9
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
Единствената страна в ЕС където каруците са разрешени е България!Дори съседните ни страни са забранили животинската тяга.Къде са защитниците на животните?А каруците се използват единствено за кражби по селата и то предимно от еджипшани!
20
0
 
5
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
До анонимен 20Щом конят е нямал собственик, не го ли взехте да го направите я на салам, я на кучешка храна. Щяхте да си купите друга кола.
19
1
 
8
 
! Отговори
:) преди 5 години
21 век. България. Страна от ЕС. Коне, каруци.... трагедия.
18
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ПРЕДИ ГОДИНА СИНЪТ МИ ШОФИРА С 30 КМ В ЧАС ПРИ СМРАЧАВАНЕ И ВНЕЗАПРНО ИЗКАЧА СВОБОДНО ПУСНАТ КОН И СЕ НАТРЕСЕ ВЪРХУ КОЛАТА. КОЛАТА СМАЧКАНА ДО НЕУЗНАВАЕОМСТ НО СИНЪТ МИ СЕ СВЛЯКЪЛ ПОД КОРМИЛОТО И ИМА САМО УХЛУЗВАНИЯ И СТРЕС. КОНЯ СЪС СЧУПЕН КРАК А КОЛАТА ДИРЕКНО НА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ. ВИНОВЕН НЯМА ЗАЩОТО СЕ НЕ ЗНАЕ ЧИЙ Е КОНЯ ПУСНАТ НА СВОБОДА.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** как само се сгъна каруцата.....
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега по новата система Бонус-Малус, която току що гласуваха в Народното Събрание, водачът на коня с каруца следва догодина да заплати 4 пъти по-голяма премия по застраховката Гражданска Отговорност.Тоест, 0 лв. x 4 = 0 лв.!
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Швейцарски е конят! Истински, от Своге!Гледах го по телевизията сутринта.Коментарите бяха, че за конете с каруци не се дължи данък, няма винетки, не се плащат застраховки, а че на всичкото отгоре може да се управлява и от дете, стига да има навършени 12 години! Кеф! Дайте хора, да си купуваме коне и каруци, какво ще кажете а?
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е тази новина ьД ... 2018г. София ... Своге ... определени "хора" още ползват КОНЕ С КАРУЦА ... и блъскат на светофар коли ... или спрели коли някъде ... БИ му майката ... ТАЯ НОВИНА МЕ КАРА СИ ПРОДАМ КОЛАТА И ДА СИ КУПЯ КОН и да се върна с 300 години назад ...
13
0
 
18
 
! Отговори
месара преди 5 години
Конете нямат спирачки. Буквално. А и едва ли е бил със зимни копита с 4мм грайфер.
12
0
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Коня успя да прескочи колата, ама каруцата - нещо не успя... а българинът от Своге просто си се просна...
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах защо на този зад коня му няма нищо? Но всъщност по-добре. Иначе този човек в колата нямаше да може да се отърве от махалата че е застанал на пътя на М*чето, което просто сие карал и е отивал да изкара някой лев от "беритба".
10
2
 
59
 
! Отговори
ахахаххахахахгахаха преди 5 години
Баси якото,годината е 2018 а новините са все вдно сме 1018г.Коне ,каруци,гонки с коне,замерване с камъни,силна музика и танци до зори от хора където трудно говорят и пишат,племенен строй ,местни вождове,тартори,гета .....хахаххахаххахахаххахаххах
9
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това вече даже не е "дивия запад". Подминахме го и вървим към "каменната ера".
8
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коне - каруци , това е то в про-американско ориентирана България !
7
0
 
35
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Коня да следи сайта да си види акта
6
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновника е шофьора на каруцата, че е "юркъл" коням.Коня вина няма.
5
0
 
11
 
! Отговори
ууу преди 5 години
До ЛапасНяма да слезе от небесата. Той пътува за поредната си екскурзия.