Протестиращи блокираха изхода на Бургас

От полицията въведоха алтернативен маршрут за пътуващите
18 ное 2018 15:21, Красимир Ангелов
115
Протестиращи блокираха изхода на Бургас
Снимка: Булфото, архив

Изходът и входът на Бургас в посока автомагистрала "Тракия" са блокирани от протестиращи с автомобили. От двете страни на пътя има засилено полицейско присъствие, като за реда следят и служители с няколко автомобила на жандармерията.

Още по темата
Движението е спряно от полицейски патрули още на колелото на изхода на Бургас по посока автомагистрала "Тракия". От обратната страна също полиция предупреждава шофьори, че не могат да преминат през блокадата. Има призив сред протестиращите да пропускат само автомобили със специален режим на движение.

От пресцентъра на ОДМВР разпространиха и информация за обходните маршрути, които могат да бъдат използвани от водачите. Въведена е временна организация. Колите, които се движат в посока София могат да използват надлеза на "Лукойл", а оттам могат да се качат на магистралата от пътен възел Камено. Колите, които пътуват за Бургас от автомагистрала Тракия, се отбиват от пътен възел Камено.

Два протеста се провеждат и  близост до Ямбол, като участниците в единия са блокирали движението по републиканския път между Ямбол и ГКПП "Лесово" край разклона за село Тенево. Исканията са за повишаване на стандарта на живот.

След близо два часа блокада протестиращите шуменци се оттеглиха от пътен възел "Белокопитово" на автомагистрала "Хемус". Образувалите се колони по различните направления на движение се пускат поетапно, съобщиха от областната дирекция на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи пречат на българи.Народните представители не са на улицата.Знаета къде са.Там протестирайте.И после защо тия дето чакат в колите гласуват за Бойко.
70
5
 
18
 
! Отговори
socialen преди 5 години
Борисов лъга Народа, че е Бургас било най-хубаво.
69
12
 
5
 
! Отговори
иво преди 5 години
Абе 20 коли парализират цялото движение , на мутри и нарко-дилърчета ли ще правят път !!!
68
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ СИСТЕМАТА Е НЕСМЕНЯЕМА , ЧЕСНИТЕ И НОРМАЛНИТЕ КОЛКОТО И ЧЕСТНИ И НОЛМАЛНИ ДА СА, НЯМА КАК ДА СЕ ПРЕБОРЯТ С МИЛЯРДИТЕ КОИТО НАКРАДОХА МУТРОТОЛУ МПНИТЕ НИ ВЛАСТНИЦИ ВЛАДЕЕЩИ И МЕДИИТЕ БАРАБАР С ВЛАСТТА , ДС ДОНОСНИЦИТЕ БУДИ МУДИ СОПОЛИ МОПОЛИ И ДР ИМ ЕЕ ВРЕМЕ ВЕЧЕ
67
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 5 години
До Анонимен 73твоето изказване си е чиста софистка
66
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо нищо не казахте за Ямбол над 400 коли блокирахме 3те изхода към Магистралата, както и пътя към митницата.
65
9
 
14
 
! Отговори
кухчовци преди 5 години
До ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ !ПРОТЕСТА НЕ Е САМО ЗАРАДИ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ А ЗАРАДИ МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ГЕРБ НИ ВКАРАХА ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СФЕРА ! СИГУРНОСТ , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, РОМСКИ ГЕНОЦИД, ОБРАЗОВАНИЕ , СЪДЕБНА СИСТЕМА , ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА, ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ СМЕ ПОД 6 МЛН . ВЕЧЕ, ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ СМЕ НАЙ - БЕДНИТЕ ! За всичко ! Не може да творят глупсот след глупост като такса МОСТ и после да очкават хората да не са на вън ! За капак Цецка раздаде бонуси ! Арогантност и корупция това видяхме от ГЕРБ и пишман патрио
64
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшната логика на протеста:Авто шествие протестиращо срещу високите цени на горивата,наливайки повече от същите тези горива, за да протестират. С една дума намалете цената щото потребяваме повече и не само ей вижте сега 50 коли блокираме магистралата и ей ви на 500 блокирани коли работещи - ПОТРЕБЯВАЩИ повече гориво (щото седи ли се без топло часове на 0'C ). Почвам да се съмнявам, че тия протестиращи са платени от фирмите търгуващи с горива.....то няма друго обяснение....
63
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КУКУНДРЕЛА НЕ АРЕСАЛА ОСТАВКАТА ОТИ БИЛА НЕИСКРЕНА- А ТЯ ИСКРЕННА- ОТ ГДЯ МИЛИОНИ ЗА ИМПЕКСА- А, А ГА НАТРУПАХТЕ МИЛИОНИТЕ И ВИ АРЕСА КАПИТАЛИЗМА- КАК СЕГА ЩЕ ГО ПРЕОДОЛЯВАТЕ- А ИСКРЕННА ИМПЕКСОВА- СПРАВКА УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017Г ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА- СЛАДУРИ БАНДИТСКИ- НЯМА ДА СА ДАВАТИ ЕВТИНО ТИА ИМАТ ДА ПЛАЩАТ ЯКО.
62
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алоооо 69!Като искаш нещо де се блокира не давай акъл! Заминавай и блокирай, скапан ***!
61
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Нинова мъжът й работи в Лукойл. Това обяснява високите цени на бензина.
60
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти сега имаш повече минуси, да не мислиш, че някой ще ви остави пак да фалирате държавата като при Орешарски!
59
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да търси алтернативен маршрут полицията, защо допуска да се блокира пътя?
58
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисоооооооов!ИЗЧЕЗНИ!Ще ти се случи случката на Кадафи ако много се дърпаш. Имаш достатъчно пари, бягай докато не е късно. На народа му падна пердето.
57
9
 
10
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
Абсолютни ***. И тия които запушват пътищата и интернет патриотите които ги подкрепят по форумите. Сега ако линейка спешно трябва да влезе в Бургас няма да може защото всички платна за влизане са запушени в продължение на 2 километра, а между лентите има двойна мантинела. Добре че след малко ще завали дъжд и ще им изпари ентусиазма. 50 човека въртят цял град...
56
0
 
4
 
! Отговори
ха преди 5 години
До Бау40грешно това го иска една етническа група която няма да спомена но е облагодетелствана от безхаберието на властта понеже са избиратели в кавички обикновеният разумен човек с трудов стаж иска нормални условия на труд и заплащане а живота той знае как да си подреди обикновения факт че бизнеса се оплаква за кадри говори това че условията на труд и заплащане тук са неадекватни в по голямата си част и това не доказва че тук са останали само мързеливи и некачествени хора както твърдиш
55
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Груевски избяга при Орбан, а Баце къде ще иде?
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СИЛНИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ, БЕЗМИЛОСТНИ ЗАКОНИ ЗА ВСИЧКИ РЯЗАЛИ ФАЛИРАЛИ И УНИЩОЖАВАЛИ ДЪРЖАВНАТА ИНФРАСТРУКТУРА И ПРОМИШЛЕНОСТ- РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНИТЕ.
53
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В следващите 24 часа ще има оставка на Тиквата.Следва арест и при бай Ставри.
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя плешивия от КНОП.КИ кога ще се разходи до Лукойл? Или е по-приятно на Вальо в хотелчетата?