Роми, обединявайте се в ... Европейска народна партия - България

Новата партия се роди в Сливен, ще бъде учредена в София
Обновена: 11 дек 2018 20:04 | 11 дек 2018 16:00,
269
Роми, обединявайте се в ...  Европейска народна партия - България
Снимка: архив "Булфото"

Роми от цялата страна ще учредят Европейска народна партия - България, обяви в Сливен лидерът на организацията Пламен Александров, бивш треньор по бокс в Турция.

Заявката е партията да бъде обединител на най-бедните – без значение от етнос и религиозни убеждения.

Представителят на Сливен Димитър Петров обяви пред БНР, че ще се включат в местните избори, за да има общински съветници от ромския квартал "Надежда" в местния парламент.

Още по темата

Според него основната им задача в следващия местен парламент ще бъде къщите в квартал "Надежда" да бъдат узаконени, а на ромите без земя да им бъдат продадени общински парцели в рамките на града, за да могат да излязат от квартала и си построят къщи.

"Ние ще се борим за това да има ново парцелиране, узаконяване на сгради, за да може хората да излизат от квартала. Защото крайно време е, все пак сме 21-ви век, е нормално гетата просто да бъдат вече назад в историята", посочи той.

Очаква се бъдещата партия да бъде учредена през януари в София в НДК.

Засега според лидерите на партията има създадени структури в цялата страна, основно в ромските махали и квартали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
1
 
! Отговори
NS преди 5 години
Oбединявайте се за последната влакова композиция към пещите в кремиковзи...
176
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"......Защото крайно време е, все пак сме 21-ви век, е нормално гетата просто да бъдат вече назад в историята", посочи той......."Защото в 21 век гетата не остават в историята.Те стават огромни и безконтролни...............
175
0
 
3
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Вече имате един сигурен глас -моя.Давам го защото Българите не искат да съществуват и обичат да помагат на ромите .....
174
0
 
3
 
! Отговори
Ром преди 5 години
Халелей майкоу
173
0
 
25
 
! Отговори
Сенд преди 5 години
И партия ,и по един климатик ,по един декар в центъра,и пари за палата.Ама трябва и тез пари първо да изгладуваш родни ми бедни ми данъкоплатецо.Амин
172
3
 
25
 
! Отговори
Наибаго Укюмура преди 5 години
Продължение: Така, както навремето за евреите са намерили земя и са им позволили да си организират собствена държава, така и на ромите трябва да позволят да направят същото. Там те на воля ще се крадат един други, ще се колят, ще се трепят, изобщо никой няма да ги ограничава да се занимават с любимите им занимания! Нека да подкрепим идеята за собствена независима ромска държава на нашите братя ромите, за достоен и хубав живот!
171
2
 
11
 
! Отговори
Неудобния факт преди 5 години
Те са една десета от горящите *** в София.Или в Драгалевци и Бояна все роми живеят.А за кражбите на ток да не споменавам.Всички новобогаташи гепят и за капак те данъци не плащат.Две трети от палатите до Витоша са незаконни , но тях никой не иска да ги бута.Защо така бе патриоти , едни прости мутри ли ви оплашиха и унижиха.Каде е Волен и Каракачанов също се скри зад полите премиерски.Даже ромите са по смели и достойни българи да се наричат , а вие мишоци скривате се бързо
170
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Златното правилоТака е, прав си!Обаче тези са гербавите избиратели и не случайно създават ЕНП...
169
1
 
17
 
! Отговори
Наибаго Укюмура преди 5 години
Аз мисля, че ромите във всички държави в Европа са поставени в унизително положение, дискриминират ги, дават им нископлатена работа, хората ги мразят и правителствата не полагат никакви усилия да ги интегрират в обществото. Затова предлагам за всички европейските ***, пардон, роми, да се организира една *** държава, там някъде около Израел и Палестина, а може и в северна Индия, от където те са се пръкнали в средните векове в Европа.
168
3
 
23
 
! Отговори
Златното правило преди 5 години
За да получиш, първо трябва да дадеш!Когато се научат да спазват законите, да плащат данъци и да дават на държавата повече, отколкото получават от нея, тогава могат да претендират за каквито и да било права.
167
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Парламент 2050 напишете и чичко ще каже, но явно ще е Парламент 2020
166
2
 
12
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Да ни е честито новото мнозинство в парламента. Не че досега не бяха избирани от същата етнос.
165
0
 
10
 
! Отговори
А ДПС? преди 5 години
Те ще загубят електората си в името на правата и свободите на ромите.Колко *** трябва да си , че да се вържеш на подобна глупост.
164
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стана тя каквато стана
163
1
 
10
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Предишния ми коментар беше за това че от Факултето искали климатици за всяка къща за да се реши проблема с замърсяването на въздуха.
162
1
 
27
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Наглеят защото държавата им позволява. Мен да не би държавата да ми купи климатик? Или като вече сме там защо не поискат и по един телевизор и компютър за да се образоват и интегрират хората. Ами и по една кола с личен шофьор и безплатен бензин за да няма задръствания в градския транспорт? Личен лекар който ще им прави визитации всеки ден за да се подобри общото здраве в Факултето? А лятото и по една почивка на море ако може ще е идеално. Ама така е докато някой толерира наглостта им.
161
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 години
Радвам се, че има още толкова безстрашни хора като теб. Някои от нас нямат такива лидерски качества. Но с удоволствие ще подкрепя толкова мотивиран и нахъсан тип. Надявам се да те гледаме по новините скоро. Успех
160
1
 
19
 
! Отговори
100%TURK преди 5 години
Ха ха хаааааааааа..... доживяхме го най накрая.....Рамите в България да формират българската политическа визия....
159
5
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ преди 5 години
ОЩЕ ОТ УТРЕ , ЗАПОЧВАМЕ ДА РЕКЛАМИРАМЕ НОВАТА ПАРТИЯ ЕНП-БГ!!!ЗА НУЛА ВРЕМЕ ЩЕ НАБЕРЕМ ПОВЕЧЕ ОТ 1,200-млн. ЧЛЕНОВЕ ОТ ВСИЧКИ ЕТНОСИ!КОЙ ЩЕ НИ ПОПРЕЧИ ??!
158
3
 
19
 
! Отговори
Да ви светна ха. ха. преди 5 години
ТЕ НАИСТИНА СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!КОЙ , ЩЕ МЕ ОБОРИ...??!!