Откриха трупа на бебето в Арда. Майката – с още 6 деца!?

До зловещата находка се стигна, след като източниха Водното огледало
Обновена: 19 дек 2018 13:18 | 19 дек 2018 13:00,
122
Откриха трупа на бебето в Арда. Майката – с още 6 деца!?
Снимка: архив, Булфото

Преди минути откриха трупа на бебето във Водното огледало на река Арда в Кърджали.

Още по темата

Пожарникари и полицаи са открили мъртвото новородено в горната част на съоръжението, пише "24 часа".

По първоначални данни майката е 27-годишна, а това е седмото й раждане.

За случая бе съобщено на полицията от кърджалийската болница, където вчера е постъпила младата жена, родила часове по-рано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
26
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
На 27 със седмо раждане...Ужас! А колко трупа има още, които не са обществено достояние? В класацията за най-плодовити креатури, май само *** и плъховете ги изпреварват...Български граждани...И дори при това положение, имаме отрицателен прираст...Ега ти! Даже не искам да се замислям какво значи това...
25
1
 
24
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Абе,що не ги кастрирате тия,след третото!?
24
6
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Да беше го дала за осиновяване,колко много семейства щяха да се зарадват за Коледа.Жалко за детето,пък от какъвто и да е етнос!
23
2
 
25
 
! Отговори
Жаборан преди 5 години
На Такива индивиди, трябва да им се сменя пола... Едно време, един чичко търсеше лекарство и лечение.
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 21Няма начин.Ако последват съвета ти, ще получават мижави детски надбавки, които са под 40 лв за дете. Но не може и дума да става да получат бонусите и помощите, които се полагат на тази ромка. Защото те са българи, имат образование и работят - по логиката на ***, това ги прави достатъчно виновни и трябва да бъдат дискриминирани в собствената им държава!
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е точно така.Други сайтове съобщават, че въпросната "майка" е на 19 г. Това обяснява доста неща.
20
1
 
55
 
! Отговори
турски мингянин преди 5 години
искат да раждат?окда си носят отговорност за чаветата. Нахранени,на топло ,измити ,прилично облечени с нормални грижи.Редовно на училище до завършване на средноако не могат да осигурят това -отиват в едни чисти и прилични ТРУДОВИ лагери.С човешко отношение ,хигиена , добри условия и храна.Но абсолютна трудова дисциплинаРабота много часове за да осигурят първо децата си-после самите тях .И тогава да си правят и по 20 чаветаНе сме длъжни за отглеждането на дзигани и децата им.Мислене!
19
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това и при най-нисшите животни го няма...
18
1
 
12
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Защо така? Нали според НПО-та за насилието няма оправдание?
17
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме едно вече, детски не получаваме,.Направете си още три и ще получавате. Доходите без детските ще си останат същите, но ще намалеят за член на семейството и ще можете и вие да се възползвате от закона по който ги получава и тя
16
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С жена ми чак на 30 се решихме да имаме деца, на 4-тата година от сватбата. Не защото не искахме по-рано, а защото финансово не беше ок. Имаме едно вече, детски не получаваме, щото ни били високи доходите. Много са високи, направо се чудим как да съберем за 5 дни на море лятото. А за тая има детски за 7 деца, щото е голяма майка и много ги гледа! Сега сигурно след седмица ще я пуснат под домашен арест, защото е била в депресия има 6 деца, които няма кой да ги гледа!
15
0
 
34
 
! Отговори
dr преди 5 години
С тази плодовитост..тази няма да я пуснат на екскурзия в китай,,,егати само ако се намерят последователи тамАбе хора това е инкубатор , не майка ..това съшество и нейните субпродукти от нея за 50 гос ще са 1000 глави??кой ще ги храни?не всичко е електорат и избори мислете господа
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късен аборт ама докторите в болницата казват нормално раждане...
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късен постнатален аборт. 25 години до живот, казвам аз.
12
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не арестуват заполодителите и за педофилия? Тя е била дете когато е започнал да ражда. Къде е държавата? Това да не е бананова република?
11
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следродилната депресия не подминава и българките. По закон родилката не носи наказателна отговорност за действията си до 24 часа от раждането.
10
2
 
29
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Да се даде на шведката климатик и тройни помощи. Тя бори отрицателната раждаемост. Кога на *** ще се отнемат гражданските права най сетне. Да стават роби, да метат и чистят улиците за комат хляб. Ако скатават бесилка. Няма друг начин
9
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за детето...
8
3
 
43
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Явно на всеки 9 месеца се из си ра по веднъж. До 45 още 20 макака, които ще продължат делото на сорос, тук да няма етнически българи.. Интересното е че все по гербаво време е. Грао да озвади статистика колко ци га нки имат над 3 деца, ще се ужаситв каква асимилация ни чака
7
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво! Майка героиня!!! Държавата трябва да помага на такива майки които въпреки несгодите се нагърбват да раждат деца. България се нуждае от деца за да не загине. Дано другите и 6 са живи и здрави и след 5-6 години да я дарят с 30 внука.