Мъртвият в Пампорово: Мехти Хасков – ромски главатар

Мъжът се е оплаквал от високо кръвно налягане
27 дек 2018 14:15,
91
Мъртвият в Пампорово: Мехти Хасков – ромски главатар
Снимка: архив "Булфото"

52-годишният мъж, намерен пред стая в хотел в курорта Пампорово рано сутринта, е Мехти Хасков е от Галиче, общ. Бяла Слатина, потвърдиха от МВР.

Още по темата

Същият ден той се почувствал зле и се обадил на "Спешна помощ". Екипът дошъл на място го преглежда и установява, че е с високо кръвно налягане.

Дали му медикаменти и преценили, че не е за болница. След 15-на минути обаче мъжът получил мозъчен кръвоизлив, който се оказал фатален за живота му.

Първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Звучно име е имал завалията.
37
0
 
4
 
! Отговори
ANQ преди 5 години
Един път е 40 годишен, а във втората статия 52 годишен. Даже не си ги четете
36
8
 
24
 
! Отговори
Харпунджията преди 5 години
И на тоя са му дали хапчето. Село Галиче ...че как иначе.Държавата е организъм,бацили,вируси и *** вземат ли да разклащат системата,се включва имунната система.Арабаджиеви,Баневи и мн. други ги отсвирват.Държавата много отслабна,обезкърви се.Та викате ,,главатаря'' на ,,четиридесетте разбойника'' отишъл на Пампорово да си,,починел'' малко,е нема лошо,починал си е изглежда добре.
35
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не ходи в Пампорово и да плаща с лични пари. Мехти е барон, активист от ДПС ни от партията на Цветелин Кънчев. По е възможно от БСП да е бил.
34
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малийййй, тоя да не е бил свидетел около делата на оня,... как се казваше от Галиче? Сега е момента да се възроди (възродителен процес) работата на крадците от РОМСКИ произход в региона. Мен ме обраха няколко пъти, да ги ощастливя 100 пъти вдлъбнатите РОМИ!
33
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като Форд - мре веднага!
32
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПак е попаднал.Лекарите в Спешната цял месец работят колкото е куверта за 1 (една) вечер за 1 (един) човек на Нова година...Така че свиквайте.Каквито са заплатите на лекарите, такова и обслужването!
31
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извадил е ,,голям късмет''.Попаднал е на много добри лекари от Смешната помощ.
30
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ... - Да бе - да се съгласи да ходи в болница! А софрата - на кой да я остави? Той "Барон" той знае всичко, той командва, не некакви си докторчета...
29
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До myn4oКак да направим разлика, като няма никаква? Вие ни ги домъкнахте преди векове с османските орди, по външност, интелект и култура сте неразличими.
28
1
 
37
 
! Отговори
Митев преди 5 години
До ...Кръвоизливът вероятно е на основа на атеросклероза на мозъчните съдове. Не е задължително да е от високото кръвно. Високото кръвно може да е спомогнало, но в основата е прекаляване с алкохол, тютюнопушене и нездравословна храна. *** глава затрива! А в чантите на спешна помощ хипотонични средства са Фурантрил , Хлофазолин и Изокет. Това е.
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До36. Мда. Ако това е вярно, че са 36 хиляди тона 2007г.. Значи е взел и т моето жито в друго землище. Тогава големците бяха от БСП. И без тяхно съгласие не става. Но щом е имало съд значи е било станало незаконо.
26
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За каква хоспитализирания говорите ни разбрах, Това може да се свърши в Смолян или Пловдив. За петнадесет минути е трябвало хеликоптер да използват и пак няма да успеят.А и не мисля че бърза помощ са били с хеликоптер при него по скоро са били с линейка.
25
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изпий пет ракии, две уискита, четири бири една бутилка червено вино, замезвай със свински пръжки и пастърма и после докторите ти виновни.
24
1
 
18
 
! Отговори
parki преди 5 години
До анонимен 29Защо точно хлофадон си избрал за пример? Това ли знаеш само? Лекарства за хипертония се назначават от кардиолог а не от джи-пи и не се влиза в болница, драги!Не говори за неща от които си нямаш понятие.Точно този към когото се обръщаш ти го казва най-добре.
23
1
 
40
 
! Отговори
Мда... преди 5 години
Известният активист на ДПС във Врачанско има биография, пълна със спорни моменти и доказани престъпления. След дълга съдебна сага, през 2007 г. Мехти Касъмов бе осъден за източване на над 10 хиляди тона зърно от складовете в Оряхово на Държавния резерв чрез фирмата си Скът.Бившият общински съветник в Бяла Слатина и бивш кандидат за кмет на града прекара в затвора десетина години и през миналата година бе пуснат на свобода предсрочно.
22
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5. Няма как да е ортак. . Мехти е барон , така е назован от местните.Ценко е бивш кмет. Разликата , барон е титла , а кмет е изборно.
21
3
 
26
 
! Отговори
Stototo преди 5 години
До ...Много си прав, но пропускаш една подробност!!! По празници за да те хоспитализират трябва да имаш железни връзки или късмет като за 6-ца от тотото!!! Всичко живо празнува и който може да пълзи го изписват!!!
20
3
 
15
 
! Отговори
... преди 5 години
До СократисНапротив. При установено високо артериално налягане и ако пациента няма предписани лекарства, които да поема периодично е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО хоспитализирането му. Защото всяко хапче действа различно на всеки организъм. Не може да му бутнеш Хлофадон и да му кажеш пиеш го си готов. Готов, ама колко време, щото това хапче няма да дейтства цял живот. В болница, от там изследвания, установяване на диагнозата и започване на лечение. Важното е да се установят лекарствата и дозите. А на пий и гас.
19
4
 
11
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
Високо квалифицираните български доктори са чужбина или в големите болници, по просто икономическо отсяване.По линейките са бъдещите Високо квалифицираните български доктори.Но и те ще се отсеят след време.