Откриха мъртъв мъж в хотел в Пампорово

По тялото на 52-годишния мъж няма следи от насилие
27 дек 2018 11:52,
18
Откриха мъртъв мъж в хотел в Пампорово
Снимка: архив "Булфото"

52-годишен мъж е открит мъртъв в хотел в Пампорово, съобщиха от МВР – Смолян.

Още по темата

На 26 декември, около 07:15 часа, в РУ-Чепеларе е получено съобщение, че в Пампорово, пред стая в хотел, е починал мъж от село Галиче.

Първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Трупът на починалия е транспортиран в МБАЛ "д-р Братан Шукеров"  - Смолян за аутопсия.

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е бил на конгрес , а на ски. Конгреса се обявява публично и хората да знаят, и от други партии не че ще ги допусна во има и изключения. Така се прави в цивилизования свят на ЕВРОПЕИЗАЦИЯТА.
9
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
галиче е врачанско селото на ценко чоков които е под дом арест в софияа този е негов авер тои пък отмаря на Пампорово богати хора трудолюбивисигурно е имало семинар на дпс
8
1
 
13
 
! Отговори
Цървул преди 5 години
Откога преял и препил туземски барон с инфаркт става основна новина за информационен сайт!Поне снимки с оркестър и кючекчийки да бяхте изтипосали....
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дърпал е дявола за опашката и е построил джамията на лошо место. За да се направи джамия трябва предварително проучване и питане с оглед. Парите не са основния фактор в религията.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Земеделската земя на с. Галиче е по богата от Баварската. Но в Галиче освен трудолюбиви има и мързеливи прости селяни. Те искат да са активни партийци и пасивни земеделци.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да построи джамия нещо му е имало в главата. Там джамия никога не е имало.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз незнам къде е Галиче но по картата се разбира , че е богато село зареди земята . Тия селяни с тая земя могат да са супер богаташи. Без да членуват в нито една партия.През Османската империя за 500г. са нападани само от черкези да крадат но са се измъквали с малка плячка. От архивите.
3
1
 
10
 
! Отговори
Пеевски преди 5 години
Думата Галиче веднага се сещам за ЦЧ, за това колко е болен и за това защо изобщо знаем за това село и в частност за ЦЧ ? Та да се върнем на Галиче и починалият човек !!! Дали не е свързан по някакъв с ЦЧ или против него?
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека е умрял 15мин след като бърза помощ са го лекували и му казали че не е за хоспитализация.Пълна аматьорщина цари сред докторята в Бг.П. П.Поредната полувинчата новина в този сайт.Целта е да прикрият неграмотните докторя....Престъпници!!!И докторята и Джурналята.
1
8
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Кво общо има тва с държавата в другите държави не умират ли хора :) Под всяка статия фатализми и конспирация.