Заради винетките хаос на "Дунав мост". От Русе ли ще ги купуват?!

На граничния пункт се заформираха колони от автомобили
3 яну 2019 15:45,
97

Въпреки че от 1 януари трябваше да влезе в сила електронната винетка, продължават проблемите със закупуването й на някои от граничните пунктове.

Още по темата

Заради това на "Дунав мост" се заформиха огромни колони от леки и тежкотоварни автомобили, които не могат да си купят винетка и да продължат пътя си, разказва Bulgaria ON AIR.

Това за камионите означава, че излизайки от граничния пункт, рискуват да бъдат глобени, защото тежките возила нямат право да влизат в града.

"Само тука има проблем и на "Лесово". Само в Бългрия ги има тия проблеми. Тука сега ще търсим в Русе електронна винетка. Ще хващаме такси, за да търсим винетка", възмути се Джевдет Али от Кубрат, който пътува с камион от Унгария.

Припомняме ви, че санкцията за превозно средство без винетка е в размер на 300 лв. Очаква се устройства за закупуване на електронна винетка да бъдат доставени на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Утре се очаква премиерът Бойко Борисов да се срещне с представители на Сдружението на общините и да се вземе решение за кои пътища ще трябва винетен стикер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шоуто е пълно! Ще обикалят да търсят откъде да си купят електронна винетка :D
48
1
 
30
 
! Отговори
пожелание преди 5 години
На всяка кола -герберист за да прибира парите !
47
1
 
31
 
! Отговори
До 50 преди 5 години
Тол таксите се предижда да влязат в сила от 16 август 2019 година. Сега камионите са с виентки - същите, които критикуваш, само че трябва да са електронни, а системата на ГЕРБ не работи.
46
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да отпуснат още 1 млрд лева за сайта, дано този път проработи!И да купят още самолети от американските, нищо, че нарязаха за скрап над 300 МИГ-а преди това!Румънците явно са прости, че си модернизираха МИГ-овете, ние ще купуваме самолети, които сърбите сваляха със старо съветско ПВО преди 20 години!
45
11
 
6
 
! Отговори
Стига сте мрънкали.. преди 5 години
...ще станат нещата. Ко ривети. За 20 год сума ти пари изпуснахме от маг. такси от камионите. Вместо да ги доим както сърби ,унгарци,словаци, ние само с винетка от 20 лв дневна. И после мрънкате че нагънати били пътищата. Не съм фен на Герб,но това е добро с тол таксите за камионите. След месец два проблемите ще са изчистени. Навсякъде в началото е имало проблеми
44
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
180 милиона за сайта?!МИЛИОНА?!България е много богата държава, всички живеят в охолство!
43
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От тези 180 милиона за системата за винеки, ГЕРБ колко са откраднали? 179 милиона или 179 милиона и 900 хиляди?
42
5
 
11
 
! Отговори
до 41 преди 5 години
Не знам дали Бойко е господ, но е повече от Путин! Пример от вчера! Съобщават, че МЗ на Русия изпраща специален самолет за бебето спасено в Магнитогорск! Ха, познай тук кой изпраща кугари, спартани, линейки и пожарни!
41
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вие искате гербавите да създадат електронно гласуване - представяте ли си?!? :)))))
40
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сефте, кога нещо Герберонско е работило, и как като Боко и Цвецо наглещо са прибрали 80% от бюджета за поръчката
39
1
 
36
 
! Отговори
Бе-ееееее преди 5 години
Жан Виденов го провалиха същите гумени глави и задкулисие, които командват и днес! Искаше да въвежда борд, те го затрупаха с критики и веднага щом го прогониха на другия ден въведоха валутен борд, че и се похвалиха...
38
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото са ни успешни магистралите, колкото ни беше успешно европредседателството, толкова ни е усешна и системата за винетките!Разиката е, че сега няма как да скрият оцапаните в кафево задни части : )))
37
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Румъния като влезете от къде си купувате електронни винетки? Аман от *** шофьори.
36
3
 
30
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 5 години
Утре ще чакаме краля слънце Бочко да реши къде ще ни трябва винетка и къде не. Тоя пожарникар Господ ли е , че решава всичко в държавата. Ние демокрация ли сме или диктатура ? Прости закони мислите , че после да излезнете добри като решите даден проблем произлезнал от простия ви закон. Хора не се лъжете , а Бойко ви прави мечешка услуга. После ще ходи да прави духови инструменти отвъд океана.
35
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ганьовска работа.
34
0
 
9
 
! Отговори
Буковска преди 5 години
Просто - ,,Дунав мост"!
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше преди години един колоритен стар коцкар - бай Бичан! Едно лято бе пазач на бостаните. Отивам си на бостана, той леко пийнал, по рано помагал на бабичката си да му свари ракията. в тоз момент пристигнаха с едно ремарке 15-20 ромея с плъпнаха из бостаните! На Бичан очите му светнаха още, взе да ги навиква уж и задява, а на мен тихичко:- Гледай! Все хубави хора за eбaне, ами нямам такъв голям груй да ги подгоня из бостана!
32
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ГЕРБ ще изхарчи (открадне) още 1 милиард за ремонт на тази система.
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има проблем с винетките, което е ... вече явно може да се приеме за нормално. След като се вижда, че този проблем е на лице също е нормално да се обяви гратисен период поне 2 седмици и при нужда да се удължи.
30
1
 
7
 
! Отговори
<<< преди 5 години
До DriverБОК.....ЛУЦИИИИИИ НЕКА.......ДЪРНИДА СЕ ИЗМИТАТ ОТ БГ