Пребити на светофара. Той с разбита глава, тя – без четири зъба

Причината за побоя станали неприлични жестове
Обновена: 18 яну 2019 18:44 | 18 яну 2019 17:30,
289
Пребити на светофара. Той с разбита глава, тя – без четири зъба
Снимка: Facebok

Млад мъж и приятелката му са били нападнати посред бял ден, докато чакат на светофар във Варна.

Инцидентът е станал преди два дни, а за побоя двамата потърпевши алармираха във Facebook.

Причината за жестокия побой се оказали неприлични жестове. Около 14:30 ч. на 16 януари Ивелин, приятелката му Катрин и още едно момиче спрели с автомобила си, за да заредят гориво на варненска бензиностанция. Тогава до тях спряла друга кола, в която се намирали четирима мъже.

Докато Ивелин бил на касата, за да заплати за зареждането, мъжете от съседния автомобил започнали да отправят неприлични жестове към Катрин, на които тя отвърнала.

Ивелин се върнал в колата и потеглил, без да подозира каквото и да било. На първия светофар, обаче, двата автомобила се засекли. Едно от момчетата вътре подвикнал на пострадалия, а той избрал да не обърне внимание.

"Каза ми: "Слез да ти сваля очилата". Не слязох, защото видях, че са четирима и нямаше смисъл да се бия с тях", разказва Ивелин пред "Дарик".

Тогава се разиграло преследване, в което "БМВ"-то подгонило колата на пострадалите Ивелин и Катрин в просължение на няколко пресечки. Отново на бул. "Васил Левски", но вече близо до Регионалната здравна инспекция, Ивелин и Катрин са нападнати докато чакат на червен светофар.

Стъклото на колата било счупено с метален бокс, а Ивелин бил издърпан извън автомобила. Биячите започнали да го налагат с юмруци и ритници, докато не изпаднал в безсъзнание. Катрин също е била ударена. Жената има избити 4 зъба.

След побоя биячите се качили в колата си и потеглили. Очевидци бързо отправили сигнал до властите, а извършителите са били установени. Оказало се, че четирите момчета, които са на възраст между 20 и 30 години употребяват наркотици. Единият от нападателите бил охрана на бизнесмен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 160Така е...ако имаше пистолет, само да беше изгърмял във въздуха на светофара 2-3 пъти и наркоманизираните *** щяха да се върнат набързо в колата си.Е, братушките са наистина откачени...гледах преди време клип където някакъв руснак засича друг и оня тръгва да го преследва...настига го отляво и вади пистолет срещу колата му, а отсреща се отваря заден ляв прозорец на колата и един насочва Калашник. Оня не може да свари да набие спирачки.))))
158
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците са го измислили .Всеки който е съвестен и е за реда в държавата си взема патлак .У нас народа е без пари и беззащитен .
157
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя или е набил някой от 4 -те наркоманчета преди време и сега му го връща с аверите си или всичко е заради уфсътъ до него.
156
2
 
3
 
! Отговори
В шохуто на Сандокан преди 5 години
альо чшъъ, нема ли някой от УеФСито или ММА-то и па некой от Тервел да каи простичко:къ съ не бежувъ кокона 4 зъба избият колко яйцевидно ще и е гезихтното фейсе и до къде ще му е патладжанен фейсния гезихт на сливовицата и ромът съответно.ДЕКИЗАЦИЯ С КОЯТО ЦЕЛЯТ БУНТОВЕ< НАПАДЕНИЯ< ГРАБЕЖИ И УБИЙСТВА!тия двамата веднага да ги тикнат пред Сашето Диковото, дето броди като *** из калиндорите да разпраа за чудовищни, престъпни издевателства на тия дето издевателстват престъпно чудовищно
155
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кат го гледам това,се сещам за моята ,,Ладичка'' едно време.Беше новичка,ама гърнето все беше издънено,колкото и да го кърпеха майсторите.
154
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
поредното доказателство че ромите в крайна сметка са по-читави от БГ-тата
153
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във Варна сигурно има на глава от населението повече наркомани и от София.
152
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 150 Ти мислиш ли, че тия наркомани, ако бяха видяли от нея спокойно поведение у нея и тази не им обръща внимание нямаше да се ядосат още повече? То в мозъка му е пълна каша и даже и да не го поглеждаш такъв... си мисли че му се подиграваш.
151
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4-те момчета??? Какви момчета са тия, бе Джесика? Това са наркомански ***!
150
1
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Онез дрОгари от БМВ то са ясни, ама и тая е за е..не.
149
3
 
6
 
! Отговори
Ценко Чоков преди 5 години
Що си не направихте селфи с биячите, *** не ви стиска, снимате само полицаите и почвате да бегате, бате!
148
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми тая като я гледате...стига ли и акъла за да не отвръща на провокацията? Да беше си стояла мирно и кротко и сега щеше да е с 4 зъба повече в устата.
147
13
 
15
 
! Отговори
ТИР преди 5 години
За превоз на кифли се изисква АДР сертификат. Шофьорчето е било аматьорче. Смятайте кифлата как се е държала и колко е вбесила батките, че да ги гонят през половината град за да им напукат кестените.
146
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбрахте ли сега защо трябва да ходим с по един патлак в колана?Човека е имал късмет, че е оживял.
145
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно защо е потеглил от бензиностанцията тоя, а не е изчакал да се разкарат тия? На бензиностанцията има камери и тия *** много добре го знаят и нямаше да ги напднат там. 100% са имали взимане даване
144
4
 
17
 
! Отговори
бааа го преди 5 години
Лелеее, Гайтан Веждьо в женски вариант!
143
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе...качил се в колата нищо неподозирайки, а тая до него не му е казала че са й правили неприлични жестове? Хептен за мезе ни взе тоя. Това си има предистория и тоя или тя или и двамата са се познавали с 4-те наркомана.
142
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може би истината е някъде по средата.Като гледам и тези на снимката не цвете за мирисане.
141
0
 
32
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Ми какво чудно има - тъпите мутро борци мислеха, че това е върха на лукса да караш БМВ на 30 години. Както се казва - ако си тъ.пак, завинаги е. Сега провинциалните батки да не падат по долу от кумирите си.
140
0
 
8
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
До ?Ми какво чудно има - тъпите мутро борци мислеха, че това е върха на лукса да караш БМВ на 30 години. Както се казва - ако си ***, завинаги е. Сега провинциалните батки да не падат по долу от кумирите си.