Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа!

Вебер: По-силни граници, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов
Обновена: 20 яну 2019 18:03 | 20 яну 2019 13:10,
188
Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа!
Снимка: БТА

Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа. Това пожела на националната конференция на партията нейният зам.-председател и кмет на Бургас Димитър Николов.

"За мен не е важно кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински съветник, а дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата и че имаме ясните планове да продължим да работим за тях", заяви кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Тя благодари на всички, които са помогнали на столицата да се развива.

Още по темата

"Днес ние сме изправени пред много силен противник - фалшиви новини и груби манипулации, които се коментират не само от политическите тролове, но и от политически лидери", отбеляза Фандъкова.

Кандидатът на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер направи видео обръщение към форума и заяви пълната си подкрепа за Бойко Борисов и ГЕРБ.

"По-силни граници и по-силна икономика, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов - точно това ЕНП предлага на Европа", заяви той.

"2019 е ключова година на избори - и за Европа, и за България. У вас ще се проведат европейски и местни избори. Това е страхотна възможност да покажем, че ние от ЕНП винаги сме близо до хората. Самият аз произхождам от малко селце в Бавария, което наричам свой дом. Но аз съм, освен това, германец и европеец", коментира Вебер, цитиран от "Фокус".

"Вие, в България, ни давате добър пример. Очаквам с нетърпение да се запозная с бъдещата ви програма и да се срещна с вас, при посещението ми е България като част от европейската ми обиколка", заяви водещият кандидат на ЕНП.

"ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите", заяви пък зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, да манипулират обществото", заяви той. "Когато са имали възможност да управляват, не могат да представят видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години", коментира още Цветанов.

По думите му е много важно всеки да разбере възможността и отговорността, която носи, във връзка с предстоящите европейски и местни избори.

"Платформата за граждански диалог ще стартира от 12 февруари, от Аулата на Великотърновския университет", съобщи Цветан Цветанов.

"Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ - когато всички работим заедно, "ръка за ръка". Трябва да има граждански диалог и за регионална политика. ГЕРБ направи така, че да има свързаност. Какво предлагаха БСП-нима предлагаха магистрали, които изградиха?", попита Цветанов.

Той заяви, че на местните избори ГЕРБ трябва да покаже сила, идентичност и потенциал. Според него има реална възможност след местните избори ГЕРБ да имат кметове поне още в 30-40 общини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: изборипартиясрещаГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието е покъртително! Залог за политическо бъдеще и личен просперитет. Учете се, не губете време. Боже, глупостта е не само безкрайна, но и активна...
60
6
 
24
 
! Отговори
Пилот от ВВС преди 5 години
Подкрепям колегата. Аз също напуснах ВВС. Ф-16 имат дефектно супло, което често води до пожар в двигателя,поради тънките накладки. Освен това въздухозаборника на Ф 16 причинява резки отклонения в тангажа и застрашава сериозно пилотите. За разлика от Ф 16, МиГ-29 има два двигателя, а не само един, тоест при авария може да изкара с един двигател, докато при Ф 16 такава авария означава сигурна смърт за пилота.
59
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора,кметове и партии,не се продавайте на герберите и не се поддавайте на натиска им,ако искате по-добър живот и управление без диктатура и страх!Помислете за народа и държавата,бъдете отговорни,не бъдете егоисти!
58
9
 
20
 
! Отговори
fddjdgj преди 5 години
Грипен е доказано 2 пъти по-добър, по-модерен, по-евтин и перфектен за работа в България! В момента се обслужват просто интереси заради НАТО! Пълна скрап са нашите политици и военни. Прочетете в интернет кое е по-доброто.. Ф-16 е нищо сравнение с грипен.
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 68Пешо Коня с плюнката ли каза? Той много "вЕрно" говори...
56
6
 
17
 
! Отговори
ЛЕНИН КАЗА ; преди 5 години
ГЕРБ в момента в същността си е щатска казионна организация ...защото лидерите и получават нарежданията от САЩ .... на питателни ,,молитвени закуски,,в което няма лошо защото след 3-национални катастрофи ние собствена българска политика за съжаление неможем да имаме защото все сме на системи и просто ще ни ги изключат.Едните патриоти искат да ни нарежда Путин другите Тръмп--но всички са достатъчно умни да знаят ,че без тях собствен вариант няма...
55
4
 
24
 
! Отговори
помнете ми думата преди 5 години
Боже мили, безмозъчни същества окупираха политическата мрежа не само в България и в Европейския съюз, а в голяма част от света.Погледнете, и се опитайте да анализирате изказванията им - по форма и по съдържaние. Не тотaлитаризъм, не централизъм, не фашизъм - чист идиoтизъм. Те назначават само себеподобни, но на още по-ниско интелектуално и морално равнище. Ще има световен взрив, няма друг изход!
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При положение че пецата стоянов каза че ни трябвало 12 минути да устискаме докато дойдат съюзниците за какво говорим !? Аз мисля че е абсурд толкова да се устиска с тея нови технологии
53
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредните милиарди, които измъченият български народ ще изплаща.....
52
1
 
9
 
! Отговори
бачо Илия преди 5 години
до АнонименКак, др. Сталин го е казал още 1932 г.,, Не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете,,!
51
5
 
18
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 5 години
Ако ми наредят от големите шефове от Вашингтон и хартиени самолетчета ще им купя за 2 милиарда
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сутринта по БНР чух, че вече изкупили уж синия Петър Паунов! И кметове на БСП ще изкупят, както на времето Кирил Йорданов!
49
3
 
16
 
! Отговори
Тръмповица преди 5 години
Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа! Бря бря я па тоя? оля се
48
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен до тонката преди 5 години
Тонка ти защо си мислиш че хората като са против ГЕРБ са комунисти ? Аз живея в чужбина от 20 години и не познавам нито един познат тук който да харесва ГЕРБ, в България също не познавам хора които ще гласуват за ГЕРБ. Нещо повече имам братовчедка която работеше в спруктурите на ГЕРБ на много високо ниво но напусна. Просто не издържа на натиска, корупцията, и кражбите които се извършват в тази партия. Тонка отдавна следя твоите "изяви" имаш психични проблеми лекувай се.
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е васална страна, няма значени от коя партия е съставено правителствтото, нешата се решават във Вашингтон, не в министерския съвет или в парламента.
46
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ф 16 е по бавен от Миг 29 - проверете в уикипедия
45
6
 
23
 
! Отговори
Пилот на МиГ-29 преди 5 години
Откакто разбрах,че купуват Ф-16 подадих молба за напускане на ВВС. Всички колеги се надяваха за Грипен. Инцидентите при Ф-16 са 34%. Не искам да оставям четирите ми деца сирици.
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ф 16 е с макс. скорост около 2100 км/ч! Грипеня, Миг 29 и китайския J 10 са с 300 км повече.
43
3
 
23
 
! Отговори
СРАМ!!! преди 5 години
Купиха самолето на 50 години ! Ако бяха им наредили и самолети от Втората Световна война щяха да купят. Вие сте СРАМ!!!
42
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези въведаха нов закон и 20 000 000 лева глоба,с който запушиха устатата на журналистите и предаванията,закона беше специално направен в полза на Рашидов и против Сашо Диков и останалите журналисти!