Тийнейджърки бият момиче в Сандански и... "разсеяни" минувачи

Клипът шеметно се разпространява в социалните мрежи
212
Тийнейджърки бият момиче в Сандански и... "разсеяни" минувачи
Снимка: в. "Монитор"

Клип, който се разпространява в социалните мрежи, скандализира не само Пиринско, но и цяла България.

На видеото се вижда как две тинейджърки свалят на земята трета и я пребиват с юмруци и ритници.

Действието се развива в събота привечер на главната улица в Сандански пред очите на "разсеяни" минувачи, които не само, че не се намесват, но и извръщат погледи настрани.

Около 18 часа в събота 13-годишно момиче тръгнало на среща с по-голямата си сестра в кафене в центъра на Сандански. На оживения площад девойката била пресрещната от други две момичета - на 14 и 15 години, които започнали да я обиждат вулгарно, пише в. "Монитор".

Уплашено, момичето се обадило по телефона на по-голямата си сестра (17 г.), която се намирала в едно от кафенетата наблизо. Каката излязла да посрещне сестра си и директно била нападната от другите 2 момичета.

Първоначално те засипали сестрите с обиди и цинизми, но това им се видяло недостатъчно и започнали да ударят с юмруци по главата 17-годишната. Дърпали я зверски за косата, свалили я на земята и започнали да я ритат по главата.

Малката сестра започнала да крещи за помощ. Още по-потресаващо обаче било безразличието на хората, които отминавали грозната гледка и не се намесили да прекратят насилието. По същото време десетки си пиели спокойно кафето и гледали през прозорците как пребиват дете, без изобщо да се помръднат да ги разтърват.

Бруталната саморазправа има и предистория, в социалните мрежи разбойничките изпращали заплашителни гласови съобщения на по-малката сестра, от рода на: "Мир на праха ти", отправяла и гнусни обиди срещу семейството на сестрите.

По време побоя в събота по-малката сестра се обадила на майка им, която светкавично пристигнала, но побойничките вече ги нямало. Притеснената жена отишла с пострадалите си дъщери в полицията, там буквално започнали да падат кичури с коса от главата на 17-годишната, а не след дълго на момичето му прилошало, докато полицаите я разпитвали. 

Закарано е веднага в болницата, където след скенер и медицински изследвания е приета с комоцио в хирургично отделение.

По данни на запознати със случая побойничките са стари познайнички на полицията, двете са били задържани  заради наркотици. Разбрало се, че едната редовно се опитвала да малтретира вербално малката сестра.

Родителите на потърпевшите деца са пуснали жалби до прокуратурата и са категорични, че ще си търсят правата до последно.


212
Още от Страната
58-годишна "помага" на полицията – хвърля им 10 бона!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
3
 
6
 
! Отговори
Макренко преди 4 седмици
Преди "демокрацията" такъв бой щяха да ядат малките сополани от родители и в училище,че ушите щяха да им светят червено една седмица. Но сега всичко е позволено,няма проблем!
99
0
 
18
 
! Отговори
Skunka преди 4 седмици
Щом не могат да спрат три сополанки тези минувачи, все по - ясно ми става, трагично е.
98
3
 
21
 
! Отговори
Бай Петко преди 4 седмици
При демокрацията е така а се намеси някои възрастен ще го викат по съдилища за матлертиране на непълнолетни
97
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Изрдки. Особено онази която дърпа косата на снимката.
96
1
 
2
 
! Отговори
Reptile преди 4 седмици
Хероин се продавал в Балкан, хубаво, сега се продава до всяко училище. И разни миркански мекерета казват, че нямало разлика. ИЗМЕТЪ!
95
29
 
20
 
! Отговори
хюго бос преди 4 седмици
Не разбирам упреците за разсеяните минувачи. Какво се очаква да направят хората? Да разтървават освирепели фльорци, които да се нахвърлят на минувачите? Или да им дадат повод за оплаквания в полицията, че са "бити" от минувачите? На никой не му е работа да си търси белята, да се прави на звероукротител- има си 112 , полиция, звъни се на тях. Стига с тези упреци и критики за самоутвержено разтърваване.
94
3
 
7
 
! Отговори
А преди 4 седмици
Давай Гришо!!!
93
9
 
22
 
! Отговори
тонката преди 4 седмици
Комунизмът е виновен за всичко - каза Боко и положи асфалта върху пресния сняг
92
9
 
22
 
! Отговори
Байфидан преди 4 седмици
С нетърпение чакам да минат още десет години, да видим тогава гербодебилите пак ли с комунизма ще се оправдават.
91
5
 
20
 
! Отговори
месара преди 4 седмици
Явно и малките деца вече искат да са като премиера хахахахаха върви народе омутрени
90
3
 
45
 
! Отговори
Зозо преди 4 седмици
При комунизма минувачите щяха да напердашат пиклите и да получат награда за това. Не оправдавайте скотското си малодушие с неща отпреди 40 години.
89
24
 
11
 
! Отговори
До Зозо преди 4 седмици
Това са плодовете на комунизма, не на демокрацията - на поколенията не смеещи да гъкнат за да не ги опандизат за грешно *** дума или жест.
88
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
не на насилието, във всичките му форми
87
12
 
31
 
! Отговори
Зозо преди 4 седмици
Дойде време да берем плодовете на демокрацията. Да ви е вкусно!
86
5
 
30
 
! Отговори
иво преди 4 седмици
Прост народ сме си, заслужаваме си орисията и дано изчезнем!!! Това бездушие е всекидневно!
85
2
 
47
 
! Отговори
@#%$ преди 4 седмици
Двама възрастни е било достатъчно и да им бяха извикали две думи - че полицията е на път, примерно - щяха малко поне да им отвлекат вниманието за да не пребиват напълно момичето... даже не става дума за физическа намеса!
При толкова народ, един да стане веднага ще се присъединят и други хора - това ако беше в друга държава с други ХОРА. Що за живот, що за човеци, как живеят със себе си тия дето са пили кафе там наоколо...
84
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Българина е мъж само на маса и като пребива жена си.В другите случаи е Генетично анадолско животно ,силно тъъпооо дебелокожооо и неадекватно.
Дори да изнасилват жена му и дъщеря му пред очите му то ще стои и ще гледа сеир .Страхливо племе жалко в което истинските Българи нямат и 1% вече.
83
1
 
59
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 седмици
Чета тука и не мога да повярвам!
Дискусия дали да се намеси човек и как!
Като звънне на 112 примерно няма да отнесе нито шут, нито някой ще бъде обвинен в побои.
Всички сеирджии са съучастници.
Дебилни хора.
82
16
 
34
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 седмици
"Още по-потресаващо обаче било безразличието на хората, които отминавали грозната гледка и не се намесили да прекратят насилието." - Не познавате законите г-н квази журналист Цветелин Димитров, при намеса това се нарича саморазправа и самоуправство и се преследва от законът. Никой не иска заради такава случка да го влачат по РПУ-тата и съдилищата, виж ако успее с думи да ги накарат да спрат е друго, но да тръгне физически, законът те удря веднага. Затова си има органи на реда.
81
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хората трябва да знаят, че никога не трябва да се правят на герои! Вика се полиция!!!