Тежка верижна катастрофа на "Струма", много ранени и поне един загинал

Причината за пътния ад е гъстата мъгла, видимостта е на 10 метра
Обновена: 5 фев 2019 13:09 | 5 фев 2019 08:47, Александър Попов
198
Тежка верижна катастрофа на "Струма", много ранени и поне един загинал
Кадър: Нова тв

Над 20 автомобила са участвали в тежка верижна катастрофа тази сутрин на магистрала "Струма". Пътният инцидент е станал на детелината в района на Дамяница в посока София, близо до Сандански, а към мястото на инцидента са се насочили пожарни и линейки от цялата област.

По първоначална информация поне един човек е загинал, има и много ранени. Жена е с ампутиран крак, а на място пожарникари вадят хора от смачканите автомобили.

Загиналият е излязъл от колата си и се е опитвал да спре движението, но е бил блъснат от автомобил, съобщават от полицията.

Кметът на Сандански Кирил Котев съобщи, че причината за пътния ад е гъста мъгла, заради която видимостта в района е по-малко от 10 метра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъгли има навсякъде, това не значи че не трябва да има магистрали, а значи, че на вас комунистите трябва да ви се забрани да шофирате автомобили. Само велосипеди и каруци за вас!
110
3
 
1
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До АнонименА защо някой да си подава остваката, ако имаме продължителни валежи и язовирите залеят населените места???По същата логика, че този някой е назначен и взима заплати, за това при усложнена обстановка , да се реагира и да няма жертви!Ако трябва да духа на мъглата, да прави магии, ако трябва да спира движението в участъците, или другия вариант да върне парите на държавата където ги е получавал и да му се потърси отговорност!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!
109
4
 
5
 
! Отговори
До 115 преди 5 години
Път прекаран през места, където често има гъста мъгла. Това е начинът ГЕРБ да пуска мъгла на пътя, за който пишеш и да, оставки трябват, защото ГЕРБ са прокарали магистралата по неподходящ маршрут.
108
4
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
При мъгла се получава голяма разлика в скоростта, с която се движат различните автомобили и най-често някой, който се движи много бавно, уж за по-безопасно, предизвиква катастрофата. Трябва ли всеки на магистралата да шофира със скорост, която да му позвлоли да спре, ако пред него изкочи някой движещ се с 5 км/час "за по-безопасно"?
107
13
 
1
 
! Отговори
АЛЕКСАНДЕР ВЕЛИКИ преди 5 години
Сандански е на 15 км от ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА, И ТРЯБВА ДА Е ВЪВ ГЪРЦИЯ..МЕХОМИА (РАЗЛОГ), ПЕТРИЦИ, МЕЛЕНИКО И НЕВРОКОПИС (ГУЦЕ ДЕЛЦЕФ) -- СА ГРЪЦКИ ИЗКОННИ ГРАДЧЕТА.БЪЛГАРИТЕ СА НАВЛЕЦИ ОТ АЗИЯ В ПИРИНСКА ОБЛАСТ . И АЗ ЩЕ ОСВОБОДЯ ТЕЗИ НАШИ ГРЪЦКИ ГРАДОВЕ .
106
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама защо някой да подава оставка, защото пуска мъгла по пътя ли?
105
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКато падна автобуса край Своге, подадоха оставка трима министри. Уж "носели" отговорност, а се оказа, че шофьорът е карал с превишена скорост.Та затова питам - сега кой министър ще "понесе" отговорността? Що да са виновни шофьорчетата - те така си карат кат селски джигити.....
104
1
 
4
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Ами направете един експеримент с най-големите шофьори и карачи, да се качат в стотици коли,автобуси,камиони,бусове и ги вкарайте в мъгла с тази видимост, и как ще се измъкнат сухи без поражения!Просто е някакъв късмет, че имаме само един загинал!Само не ми се правете на големи шофьори професионалисти и царе на пътя!!!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!
103
4
 
5
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До 107Ако искаш да спреш хрантутенето, то проблема не е в така наречените от теб - "провинционалисти", а в пълната до пръскане Шопия с държавни паразитиращи *** и книжни плъхове с нулев принос за икономиката. Масата от производства са именно в така наречената от теб "провинция" и там се изработват благата които се изнасят и от там идват парите в цялата държава! Ей една елементарна икономика не научихте в тая столица бе! и ти ако си мислиш, че си с колосален принос, то си в дълбока грешка!
102
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо да подава оставка, че вие не можете да карате?
101
1
 
6
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До 107Драги овчарю, тези хора са работили и имат трудов стаж! Плащали са данъци и ОСИГУРОВКИ което означава, че те са плащали и внасяли пари именно за такива ситуации (граждански отговорности, персонални застраховки (ако имат), ДОД, ДДС, здравни, пенсионни осигуровки, осигуровка за нетрудоспособност и тн.). С други думи, ти нищо няма да плащаш за тях, о велики шопски некадърнико които по цял ден пие кафе докато се води на сладка държавна службичка и паразитира на гърбът на частните служители!
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега кой министър ще подаде оставка?За един приятел питам.
99
1
 
16
 
! Отговори
Мирослав преди 5 години
Направо като чета коментарите съм отвратен... Има починал човек и доста ранени хора, вие ми говорите за помощи за инвалидност и прочие... Да не мислите че помощите които ще вземат защото имат ампутиран крак са им цел на тези хора? Никой не иска да взима такива пари, поради причината поради която ще ти се наложи да ги взимаш... Ужас хора, осъзнайте се малко!!!
98
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдаа, селяHдуpите се изтрепаха.Имало двама с ампутирани крайници а сега ще вземат помощи за инвалиди и обществото ще ги хрантути.И всичко това защото са прости провинциалисти.
97
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съболезнования за починалия човек, наистина ужасна случка, но: "Кметът на Сандански Кирил Котев съобщи, че причината за пътния ад е гъста мъгла, заради която видимостта в района е по-малко от 10 метра." - категорично не съм съгласен! Г-н Котев, мъглата сама по себе си не може да причини катастрофа. Лично аз мисля, че неспазването на дистанция и адекватна реакция от шофжорите са довели до тази катастрофа.
96
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото нямаме машина която премахва мъглата каквато имат македонците
95
4
 
9
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Какво значи не умеете да карате и вие сте *** и така нататък???При гъста мъгла на магистрала, каквато е тази с видимост 10 метра, вероятността да стнане ПТП е 100%, защото няма как трафик от стотици коли , да се движат с една и съща скорост и да излязат сухи от мъглата!!!Агент Джуди Върнан!ЦРУ!!!
94
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
айде на бас че пак някоя бабичка е предизвикала ПТП-то
93
4
 
24
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
Така е в държавата, в която винаги се бърза, без значение какви са пътните условия, а КАТ работи единствено за дребен рекет и глоби. Умните телефони и скъпите коли не ви правят толкова невероятни, колкото си мислите.
92
3
 
5
 
! Отговори
до 94 преди 5 години
Вземи издай един ,,именник ,, на агентите на ЦРУ ...