Тежка верижна катастрофа на "Струма", много ранени и поне един загинал

Причината за пътния ад е гъстата мъгла, видимостта е на 10 метра
Обновена: 5 фев 2019 13:09 | 5 фев 2019 08:47, Александър Попов
198
Тежка верижна катастрофа на "Струма", много ранени и поне един загинал
Кадър: Нова тв

Над 20 автомобила са участвали в тежка верижна катастрофа тази сутрин на магистрала "Струма". Пътният инцидент е станал на детелината в района на Дамяница в посока София, близо до Сандански, а към мястото на инцидента са се насочили пожарни и линейки от цялата област.

По първоначална информация поне един човек е загинал, има и много ранени. Жена е с ампутиран крак, а на място пожарникари вадят хора от смачканите автомобили.

Загиналият е излязъл от колата си и се е опитвал да спре движението, но е бил блъснат от автомобил, съобщават от полицията.

Кметът на Сандански Кирил Котев съобщи, че причината за пътния ад е гъста мъгла, заради която видимостта в района е по-малко от 10 метра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
84
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Гледах репортаж, доста коли са много смачкани! Ударите не са били с 50-60км/час. За къде давате газ през мъглата? Мислете! Карайте внимателно, пазете дистанция, ако видимостта е малка, намалявайте плавно скоростта, пуснете аварийни, ако спирате! Просто карайте внимателно! Не може да караш със 100-120 в мъгла с видимост почти 0 и да се надяваш само на късмета. Определено при по-ниска скорост, щеше да има само огънати ламарини, а не такива щети.
10
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не знаех че в бг стават такива катастрофи постояно пишете че в русия стават катастрофи и много руснаци загиват че са пияни не заех че българите са също алкаши.мъглата не е виновна виновни са политиците и лошите пътища нали тека пишете за русия
9
9
 
15
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
А ФАРОВЕТЕ в мъгла са най-нужни,ама йок.Не е до ФАРОВЕТЕ,не еееееее...
8
2
 
13
 
! Отговори
Малоумни сте! преди 5 години
"Загиналият е излязъл от колата си и се е опитвал да спре движението..........." Черен хумор, а?
7
6
 
23
 
! Отговори
гербовец преди 5 години
А защо тези столичани не са карали със съобразена с пътните условия скорост? Лошо е, че са пострадали столичани, то да беха някакви селяни биваше.
6
9
 
44
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
"Загиналият е излязъл от колата си и се е опитвал да спре движението, но е бил блъснат от автомобил, съобщава Нова тв."Къде ще спираш движението с тези диви племена по пътищата, къде бе?! Къде с тези се!ляци, които са се качили на някакви 10 годишни трошки и се мислят за най-големите и най-великите. Дай на сел!нина малко пари, пък му гледай сеира. Като добавим и липсата на държава и пътна полиция и нещата са ясни ...
5
1
 
13
 
! Отговори
11 преди 5 години
Поредица от грешки води до това.
4
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте хейтвали, на мнозина живота ни е скапан, но да не мразим ближния! Дай Боже да няма повече загинали а ранените да се оправят!
3
14
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Сега разбрах защо Борисов строи магистрали - за да може българитепда се избиват и да изчезват по-бързо. Разбира се и за онези, които ще дойдат след нас... Подозирам освен западните пенсионери и едни, които Хитлер закичваше със звезди... Май поръчката за ГЕНОЦИДА над нас идва от там...
2
5
 
24
 
! Отговори
маке преди 5 години
кат не могат да карат така ке е скороста по магистралата требе да се ограничи до мах 45 км/час
1
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи са, не е важно.