Шестима от ранените на магистрала "Струма" остават в болницата

Движението в участъка с инцидента беше възстановено късно снощи
6 фев 2019 10:30,
26
Шестима от ранените на магистрала "Струма" остават в болницата
Снимка: архив "Булфото"

Шестима пострадали при вчерашната тежка верижна катастрофа на магистрала "Струма" край Сандански остават в болница, четирима вече са освободени, съобщава bTV.

Още по темата


Движението в участъка с инцидента беше възстановено едва късно снощи. Повече от 20 автомобила се сблъскаха на новата отсечка от магистралата.

Причина за катастрофата се смята гъстата мъгла, образувала се в района рано сутринта. Един човек загина, а 14 бяха ранени, от тях 10 по-тежко.

Най-сериозно е състоянието на 75-годишен мъж и 77-годишна жена – и двамата са с черепно-мозъчни травми, счупени ребра и фрактури на крайниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Апостол преди 5 години
След като имаме такива хубави пътища не значи ,че трябва да хвърчим по тях.Пазете се хора.
16
0
 
0
 
! Отговори
Данеца преди 5 години
Пътищата са ни идеални, но като не можем да караме просто не ги заслужаваме
15
0
 
0
 
! Отговори
Герито преди 5 години
Потресена съм ... който не може да кара на мъгла, да не кара
14
0
 
0
 
! Отговори
Ел Гуахе преди 5 години
Некадърна работа ... научете се да карате в тежки условия, ние хората сме главните виновници за такива ПТП-та
13
0
 
0
 
! Отговори
Пачо преди 5 години
Не заслужаваме тия добри пътища, защото сме некадърни шофьори, прав си Веско .... не може да има толкова големи некадърници да причинят такава верижна катастрофа
12
0
 
0
 
! Отговори
ВЕСЕЛИН преди 5 години
Какво да ви кажа ... нямам думи ... такива хубави пътища е направил бате Бойко, а ние не можем дори да караме, не ги заслужаваме, определено
11
0
 
0
 
! Отговори
Лепа преди 5 години
Бойко човека ви направи такива хубави пътища, но не може да ви научи и да карате ....
10
0
 
0
 
! Отговори
Апостолов преди 5 години
Потресен съм от некадърността на родния шофьор! Когато има такава мъгла се кара внимателно, а не юруш ...
9
0
 
0
 
! Отговори
Ел Локо преди 5 години
Не може да има такива некадърни шофьори! Като не могат да шофират на мъгливо време да не го правят
8
1
 
5
 
! Отговори
Как е по света преди 5 години
Няколко примераФранция 20.12.2016 , 5 загинали при верижна катастрофа на магистрала заради мъгла с най-малко 40 колиИталия 13.03.2003, 11 загинали при верижна катастрофа на магистрала заради мъгла с над 100 колиСърбия 09.10.2018, 6 загинали и 27 ранени в две верижни катастрофи на магистралата Белград-Ниш заради мъглаКитай 10,11.2006 - затворени заради мъгла части от магистрали около Пекион на територия колкото Британските острови
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът е, че нищо не се прави да няма такива катастрофи, вкл. и заради мъгла, а вината се хвърля винаги върху шофьорите. Така става само по-зле, което всеки го вижда.
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Причина за катастрофата се смята гъстата мъгла......Алоооо мъгла е имало и винаги ще има или си мислят че тази мъгла я има след 89 година. Причината не е мъглата а задкормилните устройства с по две гънки в кратуните си. От 40 години съм на пътя такава ми е професията. Обикалям половината свят а по бай Тошово време карах до Ирак Иран Кувейт виждали ли сте пясъчна буря на 1 метър нищо не се вижда в такива условия съм карал. Един ако имаше с 1 гънка в кратуната си тази катастрофа нямаше да се случи
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие от БСП като бяхте на власт затваряхте ли магистралата при мъгла?
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледах вчера по новините едни от катастрофиралите - чужденци, които не са успели да спрат и са ударили предната кола. Казаха, че първи са се ударили два камиона и са спрели насред магистралата в гъстата мъгла. Какво друго може да стане в този случай освен верижна катастрофа? Остава неясно защо ГЕРБ не са затворили магистралата заради гъстата мъгла?
3
5
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Мисленето НЕ Е от силните ви страни!!!
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко това се случва в участък с изградена интелигентна транспортна система, струваща сто и четиридесет милиона лева. Явно сблъсъка на банкянския еднокнижен скот и крадец с технологиите е пагубен за околните. То не бе търговски регистър, винетки, застраховки, банки. Да вземе да се поспре с технологиите, че станаха за смях милиционерските тъпани.
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А през това време алчните *** са дремели някъде в патрулката където няма мъгла с включен радар и камера да пълнят с глоби бюджета на тиквата!Или пък са били в някоя крайпътна шкембеджийница на тържествена закуска със шкембечорба и някоя и друга ракийка!Катажиите Защо не предупреждавали няколко километра напред за непрогледната мъгла?