Вандали подпалиха улични кафе автомати във Варна

Не става ясно защо са опожарени устройствата
8 фев 2019 14:20,
14
Вандали подпалиха улични кафе автомати във Варна
Снимка: Reuters

Две улични машини за кафе горяха през половин час във Варна. Автоматите са напълно унищожени, полицията предполага, че става въпрос за умишлени палежи, извършени най-вероятно от едни и същи вандали. По случаите са образувани предварителни производства срещу неизвестни извършители, пише "24 часа".

Още по темата

Първият сигнал е подаден от случайни минувачи на ул. "Под игото" във Варна, в четвъртък, около 20 часа вечерта. Огнеборците пристигнали бързо, но въпреки това кафе-машината е напълно увредена.

Идентичен е случаят със съща машина на ул. "Беласица". Тя избухнала в пламъци половин час по-късно - в 20.30 часа.

"Причините за инцидентите се изясняват. Пострадали хора няма", казаха от полицията.

Пожарникарите в морската столица са гасили и контейнери за боклук на два адреса във Варна. В единия случай са изгорели два пластмасови контейнера, в другия един. Все още не е изяснено дали става въпрос за палежи, или престъпна небрежност. Много често хората изхвърлят тлеещи остатъци от печки на твърдо гориво, които бързо палят пожари в контенейрите за боклук, коментираха от пожарната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
явно не са вандали а поръчка на безнес конкуренти.
12
2
 
3
 
! Отговори
до мършата преди 5 години
Това е дело на заднотаковащи се сороспияци. Те мразят безплатн даже и родните си майки. След това квичейки набеждават други хора. За това сороспията го риташ докато пукне. Добрата *** е мъртвата ***.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз мисля, че конкурентите са замесени в това.Даже си мисля че може да са дали пари на роми за да свършат работата.
10
1
 
7
 
! Отговори
Не е случаен вандал! преди 5 години
До колкото познавам мисленето на Варненци, то палячите ще да са от конкурентната фирма.Ако аз водех разследването, от там започвам!
9
0
 
4
 
! Отговори
опетков преди 5 години
Всички подобни престъпления са резултат от безсилието и безхаберието на местната полиция и чувството за безнаказаност което те пораждат. Толкова ли е трудно да се прокара закон всеки вандал, крадец хулиган да бъде накаран да работи (да *** камъни) докато изплати причинените от него щети? Докога с тази криворазбрана "демокрация" и толерантност към престъпниците?
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както е казал поета: не сме народ, а ***!
7
1
 
13
 
! Отговори
Какво изясняват!? преди 5 години
Ясно, че е от конкуренцията, мутренските времена отново в действие! Каквато управата, такава и икономиката, мутренска!
6
10
 
5
 
! Отговори
Варненец преди 5 години
Най-вероятно са русначета.Последните години много руски семейства се преселиха във Варна , но децата им са пълни диваци. Даже ромските деца не са толкова изостанали..Русначетата само крадат сладоледи от витрините , бият се , пият.Ужас са просто.
5
1
 
12
 
! Отговори
Щ.Младши преди 5 години
Повтарям и запомнете най-сетне,че не са Вандали (Българи) а ромеи (римляни),понеже Вандалите са "високоморални,прями и честни хора за разлика от ромеите,които са притворни и корумпирани лицемери" (цитирам мнението на древноримския автор приблизително). Историческата точност изисква да назоваваме нещата с истинските имена,а не да извъртаме и да лъжем така,както правеха и още правят тюрколозите!
4
1
 
11
 
! Отговори
пролетарий преди 5 години
"Не става ясно защо са опожарени устройствата"Какво не е ясно, питайте другарите, ще ви се обясни: това е борба на пролетариата срещу капиталистите-изедници!Възможно е, обаче, кафе-автоматите да са на някоя другарска фирма, но... понякога стават грешки!
3
2
 
12
 
! Отговори
ЛЛ преди 5 години
Безработни лентаи обикалят и палят наоколо.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** гадните ... Да се разстрелят!
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вдигнали са цените на чашката с кафе сигурно...