Тежко е състоянието на 9-годишно, заболяло от морбили

В реанимация е и 27-годишен мъж, също дианостициран с инфекцията
17 фев 2019 09:34,
14
Тежко е състоянието на 9-годишно, заболяло от морбили
Снимка: Pixabay

9-годишно дете, болно от морбили, е в тежко състояние с остра дихателна недостатъчност и е настанено в интензивния сектор в областната болница в Благоевград.

В реанимация е и 27-годишният мъж, при който също беше констатирана инфекцията. Неговото състояние се подобрява, предава "Нова тв".

Още по темата


Общо девет заразени деца се лекуват в Благоевград, две – в Гоце Делчев, а най-тежките случаи са насочени към София.

Районната здравна инспекция в Благоевград обяви извънредни мерки за ограничаване на заразата. Под строг контрол са болничните заведения в областта, детските градини и училищата.

Под карантина е и детското отделение на болницата в Разлог, което се оказа огнище на зараза. 15 деца там остават под наблюдение до края на месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изучаването вируса на морбили се използва в анти-раковата терапия. Кармона Мота през 1973г описва ремисия на болестта на Ходжкин, след прекарана естествена инфекция от морбили. "През 1970г изследвахме 23-месечно дете с голямо образувание в областта на шията, вследствие на хипертрофия на левите шийни лимфни възли. Преди да започнем с лъчетерапията, детето се разболя от морбили. За наша голяма изненада, образувалата се маса на шията изчезна без никакво лечение." Много други са започнали проучване и са писали относно онколитичния (рако-разрушаващ) ефект на вируса на морбили.
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Miki, не плети конспирации. Децата се ваксинират на 13 месеца и такива които и след този период не са ваксинирани са причина покрай мокрото да гори и сухото. Всичките са неваксинирани, само дето за вторитр са виновни родителите им, разбиращи от всичко понеже боравят с интернет.
10
16
 
5
 
! Отговори
Miki преди 5 години
И едно уточнение в подкрепа на моята теория... В съседна Македония, има над 10 000 случая за последните 12 месеца..... И всичките са пак антиваксъри нали? Да да ама не.....
9
16
 
7
 
! Отговори
Miki преди 5 години
В друга медия излезе информация, че от 17 заразени, само двете бебета нямат ваксини , разбираемо. Но това се крие като информация естествено, защо ли? Обвиняват се някакви измислени антиваксърски групи!? Или се крие информацията, че ваксините не са дотам надеждни! Да не говорим за некъдърността на докторите от Разложката болница, на които им е трябвало 2 седници за да разберат какво им е ба децата!
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Инфекция след инфекция, зараза след зараза. Още от грипната епидемия не сме се съвзели и ни атакува шарка.Утре- вдругиден и холера, тиф, чума... Това в 21. век в държава- член на ЕС.Обаче сме стабилни.
7
2
 
14
 
! Отговори
Бау преди 5 години
2019 - болни от ... "морбили". Без коментар ...
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** еврейска пропаганда, фек нюз 24/7 , това е бактерия ГМО поне 3 в едно.
5
6
 
18
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Интересен е фактът,че всички антиваксъри са ваксинирани. ... и нищо им няма, естествено.Лошото е, че срещу глупостта ваксина няма.
4
6
 
17
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
До АнонименАнтиваксърите са ваксинирани само с глупави предразсъдъци и откровена, чиста, натурална , неподправена глупост.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Антиваксърите са имунизирани с хомеопатия.
2
5
 
27
 
! Отговори
Анти-анти-ваксърка преди 5 години
Заведете майките дето не си имунизират децата да видят какво става в болницата. Със сигурност ще им хареса.
1
4
 
11
 
! Отговори
kenef преди 5 години
Ми направете така, както направихте с офчиците и козлетата летоска!