Търсят хора, били в контакт с болни от морбили. Заразени и в София

Броят на заразените вече е 27
Обновена: 19 фев 2019 08:14 | 19 фев 2019 07:20, Петя Славова
9
Търсят хора, били в контакт с болни от морбили. Заразени и в София
Снимка: Reuters

Лекари издирват хора, които са били в контакт с болни от морбили. Също така продължава и наблюдението на други, които също са били контактни със заразените, предава Нова тв. Случаите на заразени вече достигнаха 27, след като вчера стана ясно, че още 5 деца и 19-годишната майка на едно от тях са приети за лечение в болница.

Още по темата


Засега се смята, че основният източник на заразяване е детското отделение на болницата в Разлог, където няколко пациенти са били в пряк контакт с болно дете. Част от последните случаи обаче са от района на София. Няма данни заразените да са били ваксинирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До .И колко струват "безумно скъпите ваксини"? Някакво число ще цитираш ли? Или ти не си по числата, ти си по лозунгите.
5
2
 
3
 
! Отговори
Боц преди 5 години
Да ви имам и паниката. Само за справка към 30.08.2018г в Гърция е имало 3600 души болни от морбили. Бях там истерия нямаше, пиеха си узакито и си люшкаха сиртакито. Тук за няма и 30човека голяма трагедия, голяма паника ужас, по вероятно някой притеснен, че няма ваксина да се тръшне с нервен срив отколкото да хване тва морбили....
4
3
 
5
 
! Отговори
. преди 5 години
Морбили е онколитичен вирус! Прочетете какво значи. Аз не съм антиваксър, но си струва да ве замислим дали наистина не се всява паника само и само да си продадат безмно скъпите ваксини!
3
0
 
10
 
! Отговори
Морбилизиран преди 5 години
Стига с това морбили, всяване на паника и разделяне на ваксари и антиваксъри. Има хора,които не са антиваксъри, но са скептични към ефективността на ваксините. Реално погледнато шанса да се разболееш от рак, да получиш инфаркт, да умреш в катастрофа, са по големи от това да умреш от морбили. На 1000 души 1 умирал щото имал там и придружаващи заболявания, колко са загиналите от катастрофи само от вчера?
2
10
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Анти-ваксерите са като чалгаджиите, търкачи на лотарийни билети- чудиш се как още са живи, но живота е пълен с повратности.
1
13
 
1
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Народа трябва също да носи запушалки за уши.щото Русофренията е заразна и поразява мозъка и прави русофила инвалид 100% по ТЕЛК