Турски шофьор е заловен с 35 кг екстази на Капитан Андреево

Пътувал е от Румъния към Турция с автобус
25 фев 2019 14:25,
10
Турски шофьор е заловен с 35 кг екстази на Капитан Андреево
Снимка: Агенция "Митници"

Над 35 кг екстази задържаха митническите служители на пункта Капитан Андреево, съобщиха от Агенция "Митници". Дрогата е била открита при проверка на излизащ от България автобус с турска регистрация.

Още по темата

Той е пътувал от Румъния през България за Турция. Шофьорът и пътниците не са декларирали лични вещи, стоки и валутни ценности. По метода "анализ на риска" митническите служители са селектирали превозното средство за щателна митническа проверка. При инспекцията в естествени кухини на автобуса са били открити 18 пакета с розови, сини, оранжеви, жълти и кафяви хапчета. При полеви наркотест таблетките са дали положителен резултат за екстази. Общото количество на откритото наркотично вещество е 35,160 кг на стойност по цени за нуждите на съдопроизводството 1 125 120 лева, уточняват от митницата.

Шофьорът на автобуса - турски гражданин, е бил задържан за 72 часа. Образувано е било досъдебно производство от митнически инспектор под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
4
 
! Отговори
venix преди 5 години
На Бойко бонбоните. Да знаем какви да ги очакваме по партитата.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Папаз Ястреб Ходжае то няма да остане жив турчин тогава.....
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя 100% е на заплата при коалиционния партньор на БСП-то.
5
5
 
7
 
! Отговори
Папаз Ястреб Ходжа преди 5 години
Турчин, гърчин, българин, арменец няма значение. Като барнете някой с наркотици, без много разправии го влачите зад бараката и изпразвате един пълнител в кратунката му! Пълнителен на Калашников! И да видим дали ще прави пак такива поразии! Но с тази демонокрация как ще стане тази работа ...
4
3
 
6
 
! Отговори
Ейтъй преди 5 години
Крайно време е наркотиците да се легализират и дори да се раздават безплатно на "заинтересованите", по този начин обществото ще се освобождава по естествен начин от ненужните елементи, а нормалните хора ще имат повече възможности да се занимават с градивни неща. Опитите за забрана на алкохола сочат, че със забрани се постига обратен ефект.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
турска работа срама нямате еййййй
2
2
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Нашите митничари там трябва да са изпаднали в екстаз...
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А колко минават незаловени?