Газова уредба задуши мъж и жена в пловдивски гараж

Намерени са от съседи
17 мар 2019 14:18,
25
Газова уредба задуши мъж и жена в пловдивски гараж
Снимка: BulFoto

Млада жена и мъж са намерени мъртви в гараж в Пловдив, съобщи полицията. Двойната смърт шокира съседите им в кв. "Христо Смирненски".

Още по темата


Според служители на МВР жената на 34 г. и мъжът на 40 г. са се задушили. Това сочел първоначалният оглед. Колата им била с газова уредба. Следи от насилие не са открити.

"В момента се извършват процесуално-следствени действия от служители на Второ РУ. Повече подробности на този етап не можем да кажем", заявиха от пресцентъра на пловдивската полиция.

Според Trafficnews в основата на трагедията се крие извънбрачна връзка. Двамата се били приютили в колата, станало им студено и  я запалили да се сгреят. Така, отдадени на ласките, те се задушили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
5
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 5 години
За такива хора ,прелюбодейци не ми е жал. Господ ги е наказал. Получили са това което им се е полагало. Всички такива си плащат някой хубав ден по някакъв начин. Едно е секс и чао. Друго е паралелна разрушителна за всички засегнати връзка. Жал ми е единствено за дечицата на тая проста жена. Алал да им е.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен мъжът умишлено е извършил убийството и самоубийството... Неможе да си на 40 години и да не знаеш че двигателя на автомобила при горене изсмуква кислорода от затвореното помещение. Дори и да няма изгорели газове липсата на кислород е достатъчна...
20
2
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
по правилното заглавие би било че са се задушили от изгорели газове конкретно от въглероден моноксид
19
3
 
19
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Ахах, щото ако колата беше дизел или бинзин, нямаше да се задушат при запален двигател в затворено помещение. Къде е връзката с газта?!!
18
4
 
10
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Бог да прости загиналите, но ако говоримза смърт не е ли това почти съвършената смърт?
17
3
 
26
 
! Отговори
Бог да ги прости! преди 5 години
Да почиват в мир!Предлагам в сексшоповете да продават и противогази за прелюбодейци,в розов цвят и сладникав мирис,както презервативите например?!?
16
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкия...Няма пари за хотел, кара кола на газ и роб на оназ си работа. Тежък случай.
15
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова АЕЦ Белене трябва да се строи.
14
2
 
42
 
! Отговори
Серго преди 5 години
*** малоумното заглавие.....хората са загинали от отработените газове, няма значение какво е горивото. Чак да се чуди човек колко са прости хората в този сайт.
13
5
 
14
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До АнонименИзбухналите коли с газови уредби са по-малко от самозапалилите се дизели(най-вече Пежо и Ситроен),статистически погледнато.Което ме учудва,но е факт.Е,дизела има предимството че гори бавно и има много време за евакуация.
12
1
 
22
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Тая работа е като със загиналите при селфита върху вагони(под високото напрежение).Всяка година има доста случаи,ама поука-никаква...Впрочем газовата уредба няма отношение към случая-на празен ход газа също изгаря лошо и намирисва на одоранта.
11
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слагането на газова уреда е опасно и може колата даже да избухне в движение.
10
1
 
35
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Па тоя на 40-се години, а още е аматьор и любител шофьор!!? Пълно е с такива, добре, че не е бил на пътя. Щеше да погуби някой живот, эаради пустия кекс
9
1
 
35
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Преди 20-тино години това бе от първите неща които ми повтаряше инструктора
8
8
 
20
 
! Отговори
Г преди 5 години
Като е на газ не мирише и не може да усетиш изгорелите газове..Дизел/ бензин щеше да го помиришат и да се усетят. Ама кой знае то като се заиграят двама нищо няма значение
7
9
 
29
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Нечовешки *** селяни овчари, добре са се отдали на ласките ***, директно на ония свят са се пренесли.
6
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И къде ще отидеш, като стегнеш куфарите?
5
0
 
39
 
! Отговори
Алфа Ромео преди 5 години
Бог да ги прости! Отидоха си заедно !
4
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чета новините и всеки ден се убеждавам че народа ни е доста глупав. Колко малко се иска само да се замислиш за 1 секунда че в затворено помещение и газ не е добра идея.Време е да стегна куфарите отново .. тук няма бъдеще, а точно обратното ... щр става още по зле.
3
1
 
74
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ОТ НАПИСАНОТО излиза, че ако колата не е била на газ, а е била на бензин или дизел, двамата щяха да са живи и здрави.В затворено помещение, дори да бяхя в парен локомотив, пак щяха да се задушат от пушека.